A Kicsi Gesztenye Klub tényleg a Legnagyobb Show a Legkisebbeknek! NYERJ 2 JEGYET!

Kelt: 2018.11.23 Kovács Gergely

A Kicsi Gesztenye Klub tényleg a Legnagyobb Show a Legkisebbeknek! NYERJ 2 JEGYET! Dobrády Ákos mesesorozata a MINIMAX legnézettebb programjai közt szerepel s épp meghódítja Európát! Novemberben 24-25-én pedig az eddigi leggrandiózusabb előadására készül.

A legnagyobb kalandra szólít most a Kicsi Gesztenye Klub!

Még sosem látott, grandiózus látvánnyal, felejthetetlen Show a BOK Csarnokban 2018. November 24-25-én!

A már jól ismert kalandozások egy teljesen új, minden eddigi hangulatot túlszárnyaló hétvége keretében kerülnek megrendezésre, új történetekkel, új dalokkal, interaktív játékkal a BOK Csarnokban!

Tényleg olyan grandiózus produkciót terveztek, mint egy felnőtteknek szóló koncert? 
Pontosan. Olyan effektekkel gazdagított vizuális élményt akarunk adni, amilyet nagyon ritkán kap ez a korosztály. A színpad teljes szélességében egy 200 négyzetméteres LED kivetítő fal lesz, akárcsak a 300 négyzetméteres színpad eleje is, színes tánckar, látványos díszletek és percenként hatezer buborékot fújó gépeink, na meg a konfettiágyú és még sorolhatnám, de azért maradjon némi meglepetés is. (nevet) 

Lesznek a produkcióban híresebb arcok?
A Mikulás főhadiszállásán zajló jelenetünkben közreműködő szereplőnk lesz Csuja Imre, a parasztbácsit pedig Szabó Győző alakítja, ahogy a sorozatunk egyik részében is.

Milyen fogadtatásra számítotok?
Meg vagyok győződve róla, hogy maradandó élményt tudunk adni a Gyerekeknek, meg a szülőknek is. A visszajelzések alapján a szülők is nagyon élvezik az előadásainkat, sokszor hangosabban éneklik a dalokat, mint a Gyerkőcök. Bár 2-7 éveseknek szólunk, de már 1 éves Gyerekeket is elhoznak, akik persze nem úgy vesznek részt, mint a nagyobbak, de tátott szájjal nézik végig. A legjobb visszajelzés, hogy a szülők is látják, hogy ebben van értelem, akar adni valamit. 

Milyen ismereteket akar adni?
Elég szerteágazó. Olyan témáink vannak, hogy hogyan keletkezik az eső, a hó, felhívjuk a figyelmet a tűz veszélyeire vagy épp a biztonságos gyalogos közlekedés szabályaira. Olyan dolgokkal foglalkozunk, amelyeket jó, ha a Gyerekek elsajátítanak ebben a korban. Van benne egy kevés erkölcsi tanítás is, például a barátságról. A fogmosáshoz egy József Attila-díjas költőnő versét zenésítettük meg, azt nagyon imádják a Gyerekek. 

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

JÁTÉK!
A játék nyertesei:
Szilágyi Nárcisz, Juhász István és Horváth Istvánné.

Instagram nyertesünk:
Csordás Kinga @csordaskingu

A játékok leírásai:
A játékban 2 módon is nyerhetsz. Páros jegyeket sorsolunk a november 24-i késő délutáni előadásra azon Facebook követőink között, akik ide kattintva nyilvános megosztják a játék hírét és ezt kommenttel is jelzik. További páros jegyet azok között, akik helyesen válaszolnak a JÁTÉK menüben található kérdésünkre. 

RÁADÁS JÁTÉK!
Kövess az INSTÁN minket és kommentben tegelj a játék alá 1 embert, akit magaddal vinnél, ha te nyernéd a jegyeket. 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Masha és a Medve turné Magyarországon! Helyszínek és jegyek itt!
A Masha és a Medve Budapesten, Kecskemét, Székesfehérváron és Debrecenben lesz látható! Jegyinfók és jegyvásárlás itt!
Minimax Gyerekhajó 2019 - Budapesten és a Balatonon is közlekedik! Jegyek itt!
Budapest mellett Siófok, Balatonfüred és Badacsony hajóállomásáról is indul Minimax Gyerekhajó. A 2019-as menetrend és minden, amit tudni lehet. Ne hagyd ki!
Találkozz INGYEN az igazi finn Mikulással Budapesten!
Minden évben óriási szenzáció, amikor Mikulás napján az igazi finn Mikulás Budapestre jön. Joulupukki a finn Mikulás 2018. december 6-án ismét Budapestre látogat,
3D Galéria nyílt Budapesten! Légy része te is a képnek! Jegyek itt!
3D Gallery Budapest néven nyílt meg Budapesten egy különleges kiállítás, aminek mi is részesei lehetünk. A képek részévé válhatunk.
Lord of the Dance 2019 - Magyarországi turné - Jegyek és helyszínek itt!
A Lord of The Dance 2019 júniusában Budapest, Szeged, Szombathely és Tokaj arénáiban várja a közönséget! Jegyvásárlás itt!
A Pál utcai fiúk musical 2019 - Országos turné - Jegyek és helyszínek itt!
A Pál utcai fiúk című musical óriási sikert aratott és azonnal közönségkedvenc lett így számos vidéki színház is színpadra állította. A Pál utcai fiúk musical 2019-es előadásaira már kaphatóak a jegyek!
A Mézga család 2019-ben Budapesten a MOM Kuturáis Központban - Jegyek itt!
A Mézga Család zenés vígjáték 2019 őszéig Budapesten a MOM Kulturális Központban is lesz látható. Jegyek itt!
Egri csillagok musical az Arénában - NYERJ JEGYET!
Az Egri Csillagok musical 2019. május 26-án Budapesten a Papp László Sportarénában lesz látható! Részletek, szereplők és jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK