A Queen koncert után a Queen musical is Magyarországra jön!

Kelt: 2017.11.05 kovacsad

A Queen koncert után a Queen musical is Magyarországra jön! A magyar közönséget Freddie Mercury halálának évfordulójának napján egy igazi különlegesség várja Budapesten.

Freddie Mercury minden idők egyik legismertebb énekese volt, dalait a mai napig sok rádióban hallhatjuk.

A Queen zenekar Freddievel vált legendává, s a Queen dalok is. A csapat és a dalok sikere a legendás énekes halálával nem csökkent, mutatja ezt az is, hogy még most is koncerteznek, 2017-ben éppen Budapesten is. (Részletek itt!)

A magyar közönséget azonban Freddie Mercury halálának évfordulóján egy igazi különlegesség várja. A Broadway egyik legsikeresebb produkciójával tisztelegnek ugyanis Freddie Mercury előtt. 

A We Will Rock You Queen musical a Broadway és a West End egyik legnagyobb sikere 15 évvel az ősbemutatóután Magyarországon kerül bemutatásra. A budapesti előadás igazi mérföldkő a magyar musical történelemben és a We Will Rock You muscical történelmében is.

A magyar előadás  ugyanis egyben egy ősbemutató is, hiszen a magyar produkció egy non replica verzióban lesz látható. Ez azt jelenti, hogy a Budapesten színpadra állított előadás eltér az eredeti West End produkciótól és ebben a verzióban a világon először Budapesten lesz látható. Az előadás legnagyobb különlegessége pedig az, hogy magyar nyelven szólalnak meg a dalok.

A produkciót egy nemzetközileg is elismert koreográfus rendezi és a TV2 műsoraiból már ismert Túri Lajos Péter koreografálja majd, a díszleteket, pedig a Madách Színház, az Operaház és az Operettszínház sikerprodukcióinak díszletét is tervező Kentaur tervezi.

A We will Rock You Queen musical 2017. november 24-től 5 alkalommal lesz látható magyar nyelven Budapesten a BOK Csarnok.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A musical főszerepiben többek között Veres Mónika, Egyházi Géza, Sári Évi, Szemenyei János és számos új tehetség színpadra lép.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Mamma Mia musical Debrecenben a Főnix Csarnokban - Jegyek és szereposztás itt!
Mamma Mia! musical 2017. november 17.-én és 18.-án Debrecenben a Főnix Csarnokban a Madách Színház sztárjaival.
Mamma Mia musical Veszprémben! Jegyek itt!
A Mamma Mia! musical Veszprémben a Veszprém Aréna színpadán lesz látható. A veszprémi közönség is élvezheti a Madách Színház előadását. A szereposztás ezúttal is különleges lesz.
Omega koncert 2017-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
Omega 55 éves jubileumi koncert 2017. december 28-án Budapesen a Papp László Sportarénában - Jegyek az Omega 55 arénakoncertre már kaphatóak!
Fenyő Miklós koncert az Arénában! Jegyek itt!
Fenyő Miklós koncertjére 2016. december 27-én Budapesten a Sportarénában újra Fenyő Ünnep. A sztárvendég Bereczki Zoltán lesz.
Mamma Mia musical 2018-ban Budapesten, Debrecenben, Veszprémben - Jegyek itt!
Az ABBA dalokból készült Mamma Mia musicalre 2018-ra már elkezdték a budapesti, veszprémi és debreceni előadásokra a jegyek értékesítését. Jegyek a Madách Színház sikerprodukciójára itt!
Buborékbár nyílt Budapest felett!
A Popup Bubble Bar látogatói három különböző stílusban kialakított buborékban kapcsolódhatnak ki a vendégek, miközben a főváros legegyedibb panorámájában gyönyörködhetnek a felhők felett.
Ingyen kávézhatunk országszerte egy versért cserébe! Kávézók listája itt!
Az ország több kávézójában is ingyen kávét kaphatunk 2019. március 21-én a Julius Meinl által a Költészet Világnapja alkalmából indított, rendhagyó kezdeményezés részeként.
INGYEN látogatható a Kőbányai víztározó a Víz Világnapján! REGISZTRÁCIÓ ITT!
Különleges programmal várja az érdeklődőket a Fővárosi Vízművek 2019-ben is.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK