A Queen koncert után a Queen musical is Magyarországra jön!

Kelt: 2017.11.05 kovacsad

A Queen koncert után a Queen musical is Magyarországra jön! A magyar közönséget Freddie Mercury halálának évfordulójának napján egy igazi különlegesség várja Budapesten.

Freddie Mercury minden idők egyik legismertebb énekese volt, dalait a mai napig sok rádióban hallhatjuk.

A Queen zenekar Freddievel vált legendává, s a Queen dalok is. A csapat és a dalok sikere a legendás énekes halálával nem csökkent, mutatja ezt az is, hogy még most is koncerteznek, 2017-ben éppen Budapesten is. (Részletek itt!)

A magyar közönséget azonban Freddie Mercury halálának évfordulóján egy igazi különlegesség várja. A Broadway egyik legsikeresebb produkciójával tisztelegnek ugyanis Freddie Mercury előtt. 

A We Will Rock You Queen musical a Broadway és a West End egyik legnagyobb sikere 15 évvel az ősbemutatóután Magyarországon kerül bemutatásra. A budapesti előadás igazi mérföldkő a magyar musical történelemben és a We Will Rock You muscical történelmében is.

A magyar előadás  ugyanis egyben egy ősbemutató is, hiszen a magyar produkció egy non replica verzióban lesz látható. Ez azt jelenti, hogy a Budapesten színpadra állított előadás eltér az eredeti West End produkciótól és ebben a verzióban a világon először Budapesten lesz látható. Az előadás legnagyobb különlegessége pedig az, hogy magyar nyelven szólalnak meg a dalok.

A produkciót egy nemzetközileg is elismert koreográfus rendezi és a TV2 műsoraiból már ismert Túri Lajos Péter koreografálja majd, a díszleteket, pedig a Madách Színház, az Operaház és az Operettszínház sikerprodukcióinak díszletét is tervező Kentaur tervezi.

A We will Rock You Queen musical 2017. november 24-től 5 alkalommal lesz látható magyar nyelven Budapesten a BOK Csarnok.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A musical főszerepiben többek között Veres Mónika, Egyházi Géza, Sári Évi, Szemenyei János és számos új tehetség színpadra lép.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Mamma Mia musical Debrecenben a Főnix Csarnokban - Jegyek és szereposztás itt!
Mamma Mia! musical 2017. november 17.-én és 18.-án Debrecenben a Főnix Csarnokban a Madách Színház sztárjaival.
Mamma Mia musical Veszprémben! Jegyek itt!
A Mamma Mia! musical Veszprémben a Veszprém Aréna színpadán lesz látható. A veszprémi közönség is élvezheti a Madách Színház előadását. A szereposztás ezúttal is különleges lesz.
Omega koncert 2017-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
Omega 55 éves jubileumi koncert 2017. december 28-án Budapesen a Papp László Sportarénában - Jegyek az Omega 55 arénakoncertre már kaphatóak!
Fenyő Miklós koncert az Arénában! Jegyek itt!
Fenyő Miklós koncertjére 2016. december 27-én Budapesten a Sportarénában újra Fenyő Ünnep. A sztárvendég Bereczki Zoltán lesz.
Mamma Mia musical 2018-ban Budapesten, Debrecenben, Veszprémben - Jegyek itt!
Az ABBA dalokból készült Mamma Mia musicalre 2018-ra már elkezdték a budapesti, veszprémi és debreceni előadásokra a jegyek értékesítését. Jegyek a Madách Színház sikerprodukciójára itt!
INGYENES hajó és villamostúra is lesz az Idegenvezetők Világnapján!
2018-ban február 22-25. között szervezik meg Budapesten az Idegenvezetők Világnapját. A világnapon ingyenes villamosos és hajós városnézésekre invitálják az érdeklődőket.
VIRSKY Ukrán Népi Együttes turné 2018-ban Magyarországon - Jegyek és helyszínek itt!
A VIRSKY 2018-as turnéjának keretein belül többek között Debrecen, Mosonmagyaróvár, Dunaújváros, Veszprém, Sopron és számos msá város legnagyobb városaiban lesz látható az új show.Jegyek az Ukrán Állami Népi Együttes előadásaira már kaphatóak!
INGYENESEN látogatható a Süsü és barátai kiállítás Budapesten!
Életnagyságú figurákkal várnak! Süsü és barátai – életre kelt Mesehősök kiállítás nyílik Budapesten, ahol teljes embernagyságban a valóságban is megjelennek a mese figurák.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK