A "Wake me up" világsláger énekese a Veszprém Feszten - Jegyek itt!

Kelt: 2018.04.13 kovacsad

A Amy Macdonald és Aloe Blacc koncertje 2018. július 12-én Veszprémben a Veszprém Feszten kerül megrendezésre. Jegyek itt!

Aloe Blacc és Amy Macdonald egy igazán különös páros, azonban együtt zseniálisat tudnak alkotni. Az Avicii által világ slágerré tett Wake me up című dalt Aloe írta. A dalból Aloe verziója is több mint 20 millió megtekintést ért el a Youtuben.

Harmadik szólóalbuma, a Lift Your Spirit, még tovább lendíti a folk-, a soul és a popzene fúzióját, és az eredmény: költői, mégis metsző dalszövegek, fülbemászó dallamok, irgalmatlanul jó ritmusok és egy Grammy-jelölés a legjobb R&B album kategóriában.

A páros másik tagjaaA skót énekes, dalszerző és gitáros, Amy Macdonald különlegesen mély és telt hangjával neves európai fesztiválok és események fellépője. 2007-ben megjelent első albuma, a This Is the Life, több mint 3 millió példányban kelt el világszerte. 

Amy Macdonald és Aloe Blacc koncertje 2018. július 12-én Veszprémben a Veszprém Feszten kerül megrendezésre. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK