Álomkísérlet a Füvészkertben! Ne hagyd ki! VIDEÓ és jegyek itt!


Álomkísérlet a Füvészkertben! Ne hagyd ki! VIDEÓ és jegyek itt!

Kelt: 2017.09.14 Kovács Gergely

Álomkísérlet a Füvészkertben! Ne hagyd ki! VIDEÓ és jegyek itt! Ne hagyd ki ezt a különleges élményt. A Sleeping Beauty Project: Dream Experiment egy élményközpontú produkció, ahol a közönség tagjai vezetett altatásban, álom és ébrenlét határán barangolnak a fantáziavilágban. Légy része az álomtúrának! Csipkerózsika álomkísérlet Budapesten!

A belső világunk és a külső valóság közötti átmeneti térbe látogathatnak el az érdeklődők szeptember 17-én, vasárnap az ELTE Füvészkertben. A Sleeping Beauty Project: Dream Experiment egy élményközpontú produkció, amelynek alapgondolata a Csipkerózsika-meséből indul ki. A közönség tagjai vezetett altatásban, álom és ébrenlét határán barangolnak a fantáziavilágban. A rendhagyó álomtúra a PLACCC City Conversations rendezvénysorozat része. 


Büntetlenül lehet aludni vasárnap az ELTE Füvészkertben, hiszen a legendás helyszín fogadta be a Sín Produkció legújabb kísérletét. A Sleeping Beauty Project alapgondolata a Csipkerózsika-meséből indul ki, a közönség tagjai pedig egy élményközpontú esemény résztvevői lesznek. A Dream Experiment című alvó installáció egy egyszerű hétköznapi tárgyakból álló instrumentum, amely segítségével a közönség egy vezetett altatásban vesz részt. Miközben testük egy nyugágyban pihen, bizonyos érzékszerveik stimulálásán keresztül az álom és ébrenlét határán lebeghetnek. A Sleeping Beauty Project a képzőművészet, a közösségi aktivitások, a workshop, a színház és happening lehetőségeit ötvözi, és segítségével önmagunkkal szembesülhetünk az identitás tereiben. A program a PLACCC City Conversations rendezvénysorozat része. 

Az álomtúrák szeptember 17-én, vasárnap 11 és 17 óra között félórás turnusokban indulnak, a turnusokon egyszerre öten vehetnek részt.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

Videóajánló: https://vimeo.com/201641041

Ha nem akarsz lemaradni a hasonlóan jó programokról, akkor csatlakozz a Programajánló oldalhoz!


A cikk alatt további érdekességeket is olvashatsz!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Ekkor avatják a Bud Spencer szobrot Budapesten!
Tasnádi Szandra szobrászművész egész alakos, 5/4-es méretű bronzból készült Bud Spencer szobra hamarosan Budapesten kap helyet!
Titanic kiállítás Budapesten! NYERJ 2 JEGYET!
Fedezze fel a Titanic titkait és érezze át a múlt század elejének varázslatos hangulatát!
The Illusionists 2018-ban Budapesten a Tüskecsarnokban - Jegyek itt!
A The Illusionists – Direct from Broadway produkció Budapesten a Tüskecsarnokban 2018. május első hetében több alkalommal is látható lesz. A világ legjobb bűvészei és illuzionistái Budapesten! Jegyek már kaphataók!
Koncertek és rendezvények a 2018/2019-es évadban Budapesten a Papp László Sportarénában! Jegyek itt!
Ricky Martin, Il VOLO, José Carreras, Illuzionisták, Deák Bill Gyula, Radics Gigi, az István, a király, Demjén Ferencés számos más sztár koncertezik Budapesten és számtalan kiállítás, show, találkozó várja a közönséget az Arénában 2018-ban!
Ezket a sztárokat 1500 forintért nézheted meg az Arénában!
Ezket a sztárokat 1500 forintért nézheted meg az Arénában!
IL VOLO koncert Budapesten 2018-ban - Jegyek a magyarországi Aréna koncertre itt!
IL VOLO koncert 2018. december 10-én Budapesten a Papp László Sportarénában. Jegyek a magyarországi koncertre itt!
A Viszkis a Várkertmoziban! NYERJ 2 JEGYET!
várKERTmozi néven folytatódik a vetítés sorozat Budán a Várkert falai közt. Most a Viszkis című filmre nyerhetsz jegyeket, amit a Viszkis rablóról forgattak.
Bunbury a Karinthy Színházban Oszvald Marikával és Makranczi Zalánnal - Jegyek itt!
Oscar Wilde BUNBURY, avagy SZILÁRDNAK KELL LENNI komédiája 3 felvonásban a Karinthy Színházban Karinthy Márton rendezésében lesz látható Makranczi Zalán, Oszvald Marika, Kerekes József és számos jól ismert színész főszereplésével 2018 őszétől.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK