Álomkísérlet a Füvészkertben! Ne hagyd ki! VIDEÓ és jegyek itt!

Kelt: 2017.09.14 Kovács Gergely

Álomkísérlet a Füvészkertben! Ne hagyd ki! VIDEÓ és jegyek itt! Ne hagyd ki ezt a különleges élményt. A Sleeping Beauty Project: Dream Experiment egy élményközpontú produkció, ahol a közönség tagjai vezetett altatásban, álom és ébrenlét határán barangolnak a fantáziavilágban. Légy része az álomtúrának! Csipkerózsika álomkísérlet Budapesten!

A belső világunk és a külső valóság közötti átmeneti térbe látogathatnak el az érdeklődők szeptember 17-én, vasárnap az ELTE Füvészkertben. A Sleeping Beauty Project: Dream Experiment egy élményközpontú produkció, amelynek alapgondolata a Csipkerózsika-meséből indul ki. A közönség tagjai vezetett altatásban, álom és ébrenlét határán barangolnak a fantáziavilágban. A rendhagyó álomtúra a PLACCC City Conversations rendezvénysorozat része. 


Büntetlenül lehet aludni vasárnap az ELTE Füvészkertben, hiszen a legendás helyszín fogadta be a Sín Produkció legújabb kísérletét. A Sleeping Beauty Project alapgondolata a Csipkerózsika-meséből indul ki, a közönség tagjai pedig egy élményközpontú esemény résztvevői lesznek. A Dream Experiment című alvó installáció egy egyszerű hétköznapi tárgyakból álló instrumentum, amely segítségével a közönség egy vezetett altatásban vesz részt. Miközben testük egy nyugágyban pihen, bizonyos érzékszerveik stimulálásán keresztül az álom és ébrenlét határán lebeghetnek. A Sleeping Beauty Project a képzőművészet, a közösségi aktivitások, a workshop, a színház és happening lehetőségeit ötvözi, és segítségével önmagunkkal szembesülhetünk az identitás tereiben. A program a PLACCC City Conversations rendezvénysorozat része. 

Az álomtúrák szeptember 17-én, vasárnap 11 és 17 óra között félórás turnusokban indulnak, a turnusokon egyszerre öten vehetnek részt.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

Videóajánló: https://vimeo.com/201641041

Ha nem akarsz lemaradni a hasonlóan jó programokról, akkor csatlakozz a Programajánló oldalhoz!


A cikk alatt további érdekességeket is olvashatsz!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Ekkor avatják a Bud Spencer szobrot Budapesten!
Tasnádi Szandra szobrászművész egész alakos, 5/4-es méretű bronzból készült Bud Spencer szobra hamarosan Budapesten kap helyet!
Titanic kiállítás Budapesten! NYERJ 2 JEGYET!
Fedezze fel a Titanic titkait és érezze át a múlt század elejének varázslatos hangulatát!
The Illusionists 2018-ban Budapesten a Tüskecsarnokban - Jegyek itt!
A The Illusionists – Direct from Broadway produkció Budapesten a Tüskecsarnokban 2018. május első hetében több alkalommal is látható lesz. A világ legjobb bűvészei és illuzionistái Budapesten! Jegyek már kaphataók!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.