Amazon koncferencia - Az első millióm az Amazonon! Kedvezményes jegyek itt!

Kelt: 2019.02.14 Kovács Gergely

Amazon koncferencia - Az első millióm az Amazonon! Kedvezményes jegyek itt! Sőt a résztvevők megtudhatják hogyan kerestek a szervezők 737.104 Ft profitot egyetlen termékkel, mindösszesen 1 hónap leforgása alatt. Lesd el az Amazon kereskedelem titkait olyanoktól, akik valóban ezzel foglalkoznak.

2019. február 22-én a Lurdy Házban megrendezésre kerülő Amazaon Konferencián megtudhatod hogyan építhetsz jövedelmező online vállalkozást az Amazon sokmilliárd dolláros piacán miközben napi pár óra munkával a szabad vállalkozók életét éled.

Nyiss üzletet minimális befektetéssel a világ legnagyobb online áruházában, ahol évente több 100 millió vásárló fordul meg és költi el pénzét olyan termékekre, amiket akár te is árulhatnál. Erre hívja fel a figyelmet az Amazon Konferencia.


A színpadon 3 sikeres hazai vállalkozó és egy briliáns amerikai Amazon kereskedő tanácsait ismerheted meg, hogy te is sikeres Amazon kereskedő lehessél.

Sőt a résztvevők megtudhatják hogyan kerestek a szervezők 737.104 Ft profitot egyetlen termékkel, mindösszesen 1 hónap leforgása alatt. Lesd el az Amazon kereskedelem titkait olyanoktól, akik valóban ezzel foglalkoznak.

A szervezők olyan szinten biztosak a konferencia sikerében, hogy egyedülálló módon 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalnak.

EXKLUZÍV KEDVEZMÉNY!

10% kedvezmény minden olvasónknak. A jegyvásárlás során használd a KULTURAONLINE kódot a kedvezményért.

További részletek a
www.amazonkonferencia.hu oldalon.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Találkozz Kabir Bedi, Sandokan-nal!
A népszerű színész Fővárosi Állat- és Növénykertbe is ellátogat, hogy örökbe fogadjon egy tigrist, és találkozzon a rajongóival.
„Talpra állni!” – interaktív előadás Stohl Andrással - Jegyek itt!
Stohl András őszintén, tabul nélkül beszél majd színházról, televíziózásról, magánéletéről, nehézségeiről, és újrakezdésről 2019. július 5-én a Tokaji Fesztiválkatlan színpadán.
A Pál utcai fiúk musical 2019 - Országos turné - Jegyek és helyszínek itt!
A Pál utcai fiúk című musical óriási sikert aratott és azonnal közönségkedvenc lett így számos vidéki színház is színpadra állította. A Pál utcai fiúk musical 2019-es előadásaira már kaphatóak a jegyek!
A Mézga család 2019-ben Budapesten a MOM Kuturáis Központban - Jegyek itt!
A Mézga Család zenés vígjáték 2019 őszéig Budapesten a MOM Kulturális Központban is lesz látható. Jegyek itt!
Egri csillagok musical az Arénában - NYERJ JEGYET!
Az Egri Csillagok musical 2019. május 26-án Budapesten a Papp László Sportarénában lesz látható! Részletek, szereplők és jegyek itt!
Ilyen a zenélő út Magyarországon! VIDEÓ ITT!
A Republic egyik legismertebb slágere csendül fel az új különleges aszfalt burkolattal ellátott magyarországi úton.
Queen szimfónikus koncert Budapesten az Arénában - Jegyek a Queen Rock and Symphonic Showra itt!
Budapestre érkezik a Queen esszenciáját a maga monumentalitásában tökéletesen életre keltő Queen Rock and Symphonic Show 2019. december 19-én a Papp László Budapest Sportarénába. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK