Amazon koncferencia - Az első millióm az Amazonon! Kedvezményes jegyek itt!

Kelt: 2019.02.14 Kovács Gergely

Amazon koncferencia - Az első millióm az Amazonon! Kedvezményes jegyek itt! Sőt a résztvevők megtudhatják hogyan kerestek a szervezők 737.104 Ft profitot egyetlen termékkel, mindösszesen 1 hónap leforgása alatt. Lesd el az Amazon kereskedelem titkait olyanoktól, akik valóban ezzel foglalkoznak.

2019. február 22-én a Lurdy Házban megrendezésre kerülő Amazaon Konferencián megtudhatod hogyan építhetsz jövedelmező online vállalkozást az Amazon sokmilliárd dolláros piacán miközben napi pár óra munkával a szabad vállalkozók életét éled.

Nyiss üzletet minimális befektetéssel a világ legnagyobb online áruházában, ahol évente több 100 millió vásárló fordul meg és költi el pénzét olyan termékekre, amiket akár te is árulhatnál. Erre hívja fel a figyelmet az Amazon Konferencia.


A színpadon 3 sikeres hazai vállalkozó és egy briliáns amerikai Amazon kereskedő tanácsait ismerheted meg, hogy te is sikeres Amazon kereskedő lehessél.

Sőt a résztvevők megtudhatják hogyan kerestek a szervezők 737.104 Ft profitot egyetlen termékkel, mindösszesen 1 hónap leforgása alatt. Lesd el az Amazon kereskedelem titkait olyanoktól, akik valóban ezzel foglalkoznak.

A szervezők olyan szinten biztosak a konferencia sikerében, hogy egyedülálló módon 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalnak.

EXKLUZÍV KEDVEZMÉNY!

10% kedvezmény minden olvasónknak. A jegyvásárlás során használd a KULTURAONLINE kódot a kedvezményért.

További részletek a
www.amazonkonferencia.hu oldalon.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Találkozz Kabir Bedi, Sandokan-nal!
A népszerű színész Fővárosi Állat- és Növénykertbe is ellátogat, hogy örökbe fogadjon egy tigrist, és találkozzon a rajongóival.
„Talpra állni!” – interaktív előadás Stohl Andrással - Jegyek itt!
Stohl András őszintén, tabul nélkül beszél majd színházról, televíziózásról, magánéletéről, nehézségeiről, és újrakezdésről 2019. július 5-én a Tokaji Fesztiválkatlan színpadán.
1 napra INGYENES a Vasúttörténeti Park!
2019 júliusában 1 napra mindenki számára ingyenes lesz a Vasúttörténeti Park. Ráadásul hétvégén. Érdemes hát ellátogatni Európa egyik legnagyobb szabadtéri és egyben legelső, interaktív vasúti múzeumába.
Leonardo da Vinci: Művész – Feltaláló – Zseni -Jegyek itt!
Budapesten a Leonardo da Vinci kiállítás. Az interaktív kiállításon VR szemüveg, makettek és a 23 leghíresebb festményének reprodukciója is várja az érdeklődőket.
Ed Sheeran életrajzi könyv jelent meg! NYERD MEG!
Sean Smith írt könyvet Ed Sheeran életéről Egyetlen dal volt, amely mindent megváltoztatott – és amelyben Taylor Swift keze is benne volt egy kicsit.
Strandok Éjszakája 2019 - Helyszínek listája itt!
2019. július 26-án jön a Strandok Éjszkája. Idén 10. alkalommal kerül megrendezésre.
Kicsi Gesztenye Klub koncert 2019-ben Budapesten - Jegyek itt!
A Kicsi Gesztenye Klub 2019. október 12-13-án Budapesten az Újpesti Rendezvénytér színpadán lesz látható. Jegyek itt!
Pál Feri atya előadások - Jegyek és helyszínek itt!
Országos turnéra indul Pál Feri római katolikus pap, mentálhigiénés szakember, aki sajátos előadásmódjával és témáival, rengeteg emberhez képes eljutni.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK