Az Őrült Nők Ketrece az Átriumban! Jegyek itt! Alföldi Róbert új rendezése!

Kelt: 2014.05.05 Kovács Gergely

Az Őrült Nők Ketrece az Átriumban! Jegyek itt! Alföldi Róbert új rendezése! Az Átrium Film-Színház és a Kultúrbrigád a közös produkciójában készülő, Harvey Fierstein – Jerry Herman: Az Őrült Nők Ketrece című zenés előadás rendezője Alföldi Róbert, a koreográfusa Gergye Krisztián lesz.

Az Őrült Nők Ketrece egy igazán legendás előadás, amit számtalan színház tűzött már műsorára. A zenés darab hamarosan az Átrium Színház színpadán kel újra életre.

A darab története:
Az 1983-as év szenzációja a Broadwayn a La Cage Aux Folles (Őrült nők ketrece) volt, amit 1983. augusztus 21-én mutattak be a Palace Színházban. Alapjául minden idők egyik legélvezetesebb, legmulatságosabb és legcsípősebb francia komédiája és filmje – Jean Poiret kitűnő munkája – szolgált, amely egy középkorú "házaspárról”"szólt, akik történetesen homoszexuálisak. A Broadwayn ez volt az első musical, ami a "hormonok huncut játékának" ezt a kényes területét választotta témájául. A francia szerző művét Harvey Fierstein dolgozta át zenés színpadra, és Jerry Herman írta hozzá a jobbnál jobb dalokat.

A feltűnő külsejű Albin – színpadi nevén: Zaza - és a sokkal konzervatívabb Georges már húsz éve él együtt. Otthonuk békéje és egész kapcsolatuk akkor kerül veszélybe, amikor Georges fia – egy fiatalkori "ballépés" eredménye – közli apjával, hogy nősülni akar, és a lány, akit szeret, a puritán erkölcsök ádáz védelmezőjének, Eduard Dindonnak a gyermeke. Mivel a zord apósjelölt mindenáron meg akarja látogatni reménybeli vejének családját, Georges - hogy erkölcsös, derék polgárnak tűnjön - beleegyezik, hogy Albint, akiről süt a másság, a látogatás idejére elrejtsék.

Albin emiatt először vérig sértődik, de aztán legyőzi büszkeségét és fájdalmát, sőt, hogy hihetőbbé tegye a csalást, konzervatív úrinőnek öltözve eljátssza Georges feleségének szerepét. Amikor aztán véletlenül lelepleződik a vendégek előtt, Albin egy kis zsarolástól sem riad vissza, hogy rákényszerítse a vaskalapos Dindont a házasság engedélyezésére.

Az előadás júliustól lesz látható a színházban.  Jegyek már vásárolhatóak ide kattintva!

Főszerepben Hevér Gábor, Stohl András, Fehér Balázs Benő, Józan László, Fehér Tibor, Parti Nóra, Mihályfi Balázs, Hullan Zsuzsa, Csobot Adél, Fehér Tibor, Nagy Dániel Viktor, Bankó Bence, Dobrányi Máté, Hegyi Dávid, Horányi András, Sepa György, Szelle Marcell, Szerémy Dániel, Tóth MihályCsatlakozz a Facebook eseményhez ide kattintva!

A cikk alatti kapcsolód hírekben más Alföldi Róbert által rendezett előadást is találhatsz!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Csehov Platonov Apátlanul című előadása a Radnóti Színházban! Jegyek itt!
A jegyvásárlás már elindult a Radnóti Színház új bemutatójára. A premier májusban lesz. Az új előadás rendezője Alföldi Róbert lesz.
Vaknyugat az Átrium Film-Színház műsorán! Jegyek itt!
Az Átrium Film-Színház műsorán Alföldi Róbert, Mészáros Piroska, Fincza István és Rétfalvi Tamás főszereplésével. Jegyek már kaphatóak! A népszerű darab most Budapesten kerül bemutatásra.
Átrium Filmszínáz jegyek!
Jegyek már kaphatóak az Átrium Film-Színház előadásaira. Online jegyvásárlás és előadások listája.
Mephisto a Vígszínházban Alföldi Róbert rendezésében! Már kaphatóak a jegyek!
Novemberben mutatják be Alföldi Róbert Mephistoját a Vígszínházban! Jegyek már kaphatóak!
Alföldi Róbert új rendezés! Danton halála a Vígszínház színpadán! Jegyvásárlás itt!
Alföldi Róbert új rendezése a Vígszínházban. Főszereplők között látható Stohl András, Kerekes József, László Zsolt Hegyi Barbara és még sokan mások. A jegyfoglalás már elkezdődött.
Nemzeti Dokumentumfilm előzetes! Videó itt!
Film készül a Nemzeti Színház utolsó Alföldi Róbert által vezényelt napjairól. A Nemzeti dokumentumfilmet a magyar mozik április 24-től vetítik. A film a társulat életének utolsó három hónapját mutatja be, a rendező Salamon András. Már 3 előzetes is készült.
Bányavirág Stohl Andrással és László Zsolttal! Jegyek itt!
Tompos Kátya, Söptei Andrea, László Zsolt, Stohl András. Szarvas József és Kerényi Róbert főszereplésével látható az előadás. Budapesten például a Játékszín műsorán.
A kis kedvencek titkos élete 2 - NYERJ családi jegyet!
Nézd meg premier előtt a filmet Budapesten a családdal. A kis kedvencek titkos élete 2 július elejétől a mozikban.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK