BudapestAlternative‎ - Nézd meg Budapestet, ahogy még nem láttad!

Kelt: 2018.04.14 Kovács Gergely

BudapestAlternative‎ - Nézd meg Budapestet, ahogy még nem láttad! INGYENES kiállítás nyílt Budapesten. A különleges kiállításon Budapestet láthatjuk szokatlan módon.

Pár napja a 3D Galleryről, a Minimax Hajóról és a Hófehérke musical országos turnéról. írtunk. Most pedig egy újabb izgalmas programot ajánlunk.

Még mindig tud újat mutatni KoPé, a X. alkalommal visszatérő – és így minden tekintetben vasbeton masszívan jubiláló – 'Alternative Budapest' kiállítás, mely április 11-én, szerdán toppan be a BB’z galériájába. Az alkotó, majdnem 500 különböző városhamisítást vitt véghez 2012 és 2018 között, a legújabb alkotásait mutatja meg, válogatást a régebbi és számára legkedvesebb képei közül, illetve legújabb mozgó képeit (GIF-kiállítás) is láthatjuk majd egy nagy képernyőn.

„Tényleg ott vagy? Ez most megtörténik, vagy csak odatetted?!” - Az évek során KoPé ismerősei megszokták, hogy saját magát is képes néhány meglepő szituációban ábrázolni, vagy megtekerni valamit a klasszikus városfotókon, úgy hogy első ránézésre valami nem stimmel típusú homlokredőkkel rezonál rá az ember. Vannak olyanok képek illetve gif-ek is persze, amikről szinte leugrik az oda nem illő és általában horror-gyanús részlet. 

Az évek során folyót kiszárító, meteorral agyoncsapató, tájfunnal kettészelő, őslényekkel felfalató kedve nem enyhült, a már-már családiasan landoló űrhajókkal, barátságos tűzokádó sárkányokkal társítja kedvenc városunkat. Néha Vasember szálldos, máskor Hulk passzírozza szét a drága 4-6-os villamost.

Tizedik alkalommal Budapest összetéveszthetetlen fizimiskáját alakítja át egy-egy párhuzamos univerzummá az Alternative Budapest, merítve a most pörgő mozifilmekből és sorozatokból, a történelemből, fantasztikus lényekből, néhány utópisztikus kiadványból (mint a napi hírek)... 

Így Kopé alakítgathatja Budapest alternatív tájképét – ami lassan nem is annyira alternatív? Meglátjuk április 11-től május 11-ig a BB'z galériájában. 

Facebook esemény!

Csatlakozz ha szereted az INGYENES programokat!


Nézd meg Budapestet, ahogy még nem láthattad!

Mozgó- és állóképek a BB’z galériájában (1075 Budapest, Király utca 15. (A Deák Ferenc tértől gyalog 5 percre, közvetlenül a GOZSDU udvar Király utca felőli bejárata mellett.)).

NYITVA: 2018 április 11-től május 11-ig!
V - K: 11:00-02:00 | Sze - Szo: 11-04:00

INGYENES KIÁLLÍTÁS!
Ne hagyd ki nyereményjátékainkat sem a JÁTÉK menüben! Illetve a cikk alatti kapcsolódó híreket is ajánljuk.

NE MARADJ LE EGY JÁTÉKUNKRÓL VAGY HASONLÓAN IZGALMAS HÍRÜNKRŐL SEM!

Ha nem akarsz lemaradni 1 játékunkról sem, akkor a Facebook oldalunkon válaszd a MEGJELENÍTÉS ELSŐKÉNT gombot. Így elsőként értesülhetsz a játékainkról és híreinkről.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Ezek lesznek 2018-ban a legjobb koncertek és showk!
Queen musical, filmzenei koncertek, ír sztepptánc, illuzionisták, musicalek és számos sztár vár minket 2018-ban az Arénában és országszerte!
Billy Elliot musical 2018-ban Budapesten az Erkel Színházban - Jegyek itt!
A Billy Elliot musical 2018 nyarán újra látható lesz az Erkel Színházban. Billy Elliot musical szereposztásában színpadra lép Auksz Éva, Gallusz Nikolett, Ladinek Judit, Stohl András, Tóth Sándor, Bencze Ilona, Csákányi Eszter , Hűvösvölgyi ...
BODY Kiállítás 2018-ban Budapesten! Jegyek itt!
2018. február 15-től újra Budapesten a BODY kiállítás. A látványos és különleges kiállításra már árulják a jegyeket.
Minimax Gyerekhajó 2019 - Budapesten és a Balatonon is közlekedik! Jegyek itt!
Budapest mellett Siófok, Balatonfüred és Badacsony hajóállomásáról is indul Minimax Gyerekhajó. A 2019-as menetrend és minden, amit tudni lehet. Ne hagyd ki!
Túró Rudis és Oreos pálcás gofri az új őrület! Próbáld ki INGYEN!
A Waffle dog újdonságai Budapest szívében várnak minden érdeklődőre.
Hófehérke musical országos turné! Jegyek és helyszínek itt!
Tatabánya, Győr, Veszprém, Budapest, Pécs, Debrecen, Kaposvár, Szombathely, Sopron, Eger, Jászberény, Békéscsaba, Miskolc, Nyíregyháza lesz az országos turné állomásai között.
Tiny Wasteland: A kiállítás - Miniatűr világ - INGYENES kiállítás!
Ne hagyd ki ezt a különleges kiállítást, ahol a humor találkozik a hétköznapokkal.
Light Ride Budapest 2018 - Éjszakai fénybiciklis felvonulás Budapesten!
LED-del, villogó lámpákkal és látványos fényfüzérekkel kiegészülve indulnak az éjszakába a bringások 2018-ban is. Jön a 4. Light Ride.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK