Light Ride Budapest 2018 - Éjszakai fénybiciklis felvonulás Budapesten!

Kelt: 2018.04.04 Kovács Gergely

Light Ride Budapest 2018 - Éjszakai fénybiciklis felvonulás Budapesten! LED-del, villogó lámpákkal és látványos fényfüzérekkel kiegészülve indulnak az éjszakába a bringások 2018-ban is. Jön a 4. Light Ride.

2018. május 4-én 22:00-kor lesz az 4. Light Ride Budapesten. Az esemény idén a Kincsem Parkból indul. Idén is várják azokat, akik a bicajukat "felturbózzák" egy kis extra világítással. Ebben tanácsokat is adnak a szervezők azoknak, akik bizonytalanok. Tanácsok ide kattintva!

Öt évvel ezelőtt kipattant egy szikra egy lázadó bringás fejéből és fénybe borította a várost. 

Idén 4. alkalommal rendezik meg az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Light Ride kerékpáros felvonulást, immáron a Gibbon Games szervezésében, a Food Truck Show Hungary támogatásával. 

A cél, hogy a biztonságos közlekedést népszerítsék izgalmas, kreatív és nem utolsósorban élvezetes módon 

Pimp up your ride - légy minél fényesebb, színesebb, mutasd meg, hogy jobb látszani, mint ninjaként veszélyeztetni önmagunkat és másokat! 

2018. május 4-én pénteken a Kincsem Parkból indulnak és egészen az Erzsébet térig húzzák a fénycsíkot. Lézerkardok, hiperűrugrás megengedett.

A Food Truck Show-ra egész hétvégén féláron léphet be, aki bringán érkezik, pénteken 21:00 után pedig ingyenesen látogathatják a kerekesek a rendezvényt!

Te várod már? Még van idő beszerezni a ledrengeteget!Ha te is szeretnél részt venni az eseményen, akkor csatlakozz a Facebook eseményhez ide kattintva!

Ha szereted az érdekes programokat, akkor csatlakozz Programajánló Facebook oldalunkhoz!

 
A korábbi években készült videó jól bemutatja mire lehet számítani. Érdemes megnézni.


Nézd meg a cikk alatti kapcsolódó híreinket is a cikk alatt!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Megnyílt a Buda Bed Cinema! Ágymozi Budapesten! Jegyárak és információk itt!
Megnyílt Budapest és egyben Magyarország első ágymozija. Jegyek már kaphatóak a mozi előadásaira. Egy heverőből élvezhetjük majd a kedvenc filmünket.
Ingyenes Harry Potter Halloween napok
2018. október 27-én és november 3-án Budapesten lesz a különleges esemény.
Ed Sheeran koncert 2019-ben a Sziget Fesztiválon Budapesten - Jegyek itt!
Ed Sheehan 2019-ben Magyarországra jön s Budapesten ad koncertet. Ed Sheeran koncertje 2019. augusztus 7-én a Sziget Fesztiválon kerül megrendezésre. Jegyek itt!
Presser aréna koncert FŐPRÓBA - Jegyek itt!
Presser Gábor aréna koncertjének október 6-i főpróbájára is jegyet válthatnak az érdeklődők! Jegyek itt!
Monte Cristo grófja musical 2018-ban a BOK Csarnokban - Jegyek a budapesti előadásra itt!
A 2018. november 11-én látható budapesti Monte Cristo musical előadásban a BOK Csarnokban színpadra lép többek között Vastag Tamás és Szomor György is. Jegyek itt!
Diótörő és Egérkirály musical 2018-ban a BOK Csarnokban - Jegyek a Diótörő musicalre itt!
A Diótörő musical az elmúlt években az országos turné alatt többezer nézőt vonzott be a színházakba, sőt az Arénába is Budapesten. Így a sikerszéria után a Diótörő és Egérkirály családi mesemusical 2018. december 9-én Budapesten a BOK ...
Vörös Rébék musical Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
Arany János balladája ihlette meg Derzsi Györgyöt és Pesty-Nagy Katit, hogy a történetet kicsit kibontsák és jobban megmutassák egy zenés produkció formájában. Így született meg a Vörös Rébék musical amit 2018. november 5-én Budapesten a Papp ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK