Elvis - The musical a Budapesten! Nyerj 2 jegyet!

Kelt: 2018.04.14 Kovács Gergely

Elvis - The musical a Budapesten! Nyerj 2 jegyet! 2018. május 26-án és 27-én Budapesten a Tüskecsarnok ad otthont az Elvis Presley musicalnek.

Bár hivatalosan idén épp 40 éve, hogy a földkerekség legnagyobb rock’n’roll előadója, Elvis Presley meghalt, fanatikus rajongói időről-időre előállnak olyan bizonyítékokkal, mely szerint a Király halála csak megrendezett volt és Elvis tulajdonképpen még él. Ezt hamarosan Magyarországon is tapasztalhatjuk, hisz’ a legenda a színpadon kel életre: jövő májusban érkezik Magyarországra egy fantasztikus előadás, melynek címe: Elvis – The Musical.

„Készült már néhány szenzációs musical a zenetörténet meghatározó alakjairól, de kevés olyan emlékezetes, mint ez produkció, amely a 20. század legnagyobb R’n’R ikonjának születését és bukását mutatja be egy szenvedélyes előadás keretében” – állítják a kritikusok az előadásról. 

A fiatal Elvis sorsát végig követhetjük egészen a kezdeti nehézségektől és az első dalok születésétől a világsikerig ívelő úton. Elvis életének fő fejezeteit a hozzá közelálló barátok, családtagok személyes beszámolóiból ismerhetjük meg, akik végig kísérték őt a felemelkedéstől egészen a bukásig. A karakterekben megismerjük az anyát, az apát, a feleséget, a szeretőt és az ügynököt, Colonel Parkert is, valamint az őket kísérő szereplőgárdát, zenészekkel, táncosokkal és kiváló énekesekkel kiegészülve. Az Elvis – The Musical egy majd’ 2 órás színpadi show-val, zenekari kísérettel mutatja be a Király felejthetetlen sikerét a kezdetektől a ’70-es évekig. Elvis dalain, valamint a körülötte élő személyek elbeszélésein keresztül betekintést nyerünk a kulisszák mögé és megtudhatjuk, milyen áldozatok árán születhetett meg a ma is élő zenei legenda. 

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATINTVA!

ELŐADÁSOK:
2018. május 24. Debrecen, Főnix Csarnok
2018. május 26-27. Budapest, Tüskecsarnok
2018. május 28. Szeged, Városi Sportcsarnok

Videó:
  
JÁTÉK!

Játékunk nyertesei:
Bián Tünde és Steiner Dániel
A játék leírása:
Nyerj 2 jegyet a budapesti előadásra! A játékban 2 módon is nyerhetsz. 2 jegyet sorsolunk azon Facebook követőink között, akik ide kattintva nyilvános megosztják a játék hírét és ezt kommenttel is jelzik. További 2 jegyet azok között, akik helyesen válaszolnak a JÁTÉK menüben található kérdésünkre.  A játék 2018.04.12-ig tart!

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK