EuroSkills 2018-ban Budapesten az Arénában - Jegyek a nyitó és záró eseményre itt!

Kelt: 2018.07.10 kovacsad

Euroskills 2018. szeptember 25-29 között Budapesten a Papp László Sportarénában. Az eseményt a világversenyekhez illő, látványos nyitóceremónia előzi meg (2018. szeptember 25.), az eredményhirdetésre és a díjátadásra a záró ünnepségen (2018. szeptember 29.) kerül sor a Papp László Budapest Sportarénában.

Az Euroskills rangos versenyen Európa legfelkészültebb fiatal szakemberei mérik össze tehetségüket: 28 ország közel 600 versenyzője, előreláthatóan 40 szakmában bizonyítja, hogy naprakész és professzionális tudásuk nélkülözhetetlen a gazdaság számára. A magyar csapat a korábbi EuroSkills versenyeken kiválóan teljesített, összesen 57 érmet szerezve az elmúlt tíz évben.

Az eseményt a világversenyekhez illő, látványos nyitóceremónia előzi meg (2018. szeptember 25.), az eredményhirdetésre és a díjátadásra a záró ünnepségen (2018. szeptember 29.) kerül sor a Papp László Budapest Sportarénában.

A nyitóceremónia különlegessége, hogy a 28 versenyző ország látványos show keretében bevonul, ezzel szimbolikusan elkezdődik a kiélezett küzdelem az Európa legjobbja címért!

A záróceremónián minden kiderül! Feszült percekkel, várakozással teli izgalmas napok után ünnepélyes keretek között derül fény Európa legjobbjaira! Légy részese Te is!

Jegyek a nyitó és záróeseményekre itt!

Légy részese Te is!

EuroSkills Budapest 2018 – A legjobbakra készülj

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK