Festés közben szórakozni vagy fordítva! Elindult a PaintCocktail Junior! Próbáld ki INGYEN!

Kelt: 2017.09.06 Kovács Gergely

Festés közben szórakozni vagy fordítva! Elindult a PaintCocktail Junior! Próbáld ki INGYEN! A PaintCocktail Junior kreatív szórakozás 10-17 éves gyerekeknek, ahol megtapasztalják: festeni mindenki tud!

Igen, ez még akkor is így van, ha az iskolában nem csillagos ötös rajzból, mert a PaintCocktail csapata hisz abban és bebizonyítja, hogy minden sikerülhet egy kis erőfeszítéssel. 
A PaintCocktail Juniort augusztus végén indították a Tranzit Art Caféban. Egy különleges együttműködésről van szó: augusztus és szeptember között több alkalommal tartanak PaintCocktailt a kávézóban, ráadásul a gyerekek festményeiből október 13-31-ig, a Festészet napja alkalmából egy kiállítást is rendeznek a Tranzitban. Így nemcsak a család csodálhatja meg az elkészült műveket, hanem a nagyközönségnek is bemutatják a vállalkozó kedvűek képeit.

Jelentkezni a programokra a paintcocktail.com/esemenyek oldalon lehet. Kérdés esetén pedig forduljatok a szervezőkhöz: hello@paintcocktail.com // 06202825186


JÁTÉK! - Próbáld ki ingyen!

Játékunk nyertesei:
Móger Kinga és Nagy Alex

További játékok a JÁTÉK menüben.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Trendi kultprogramot keresel? Szórakozz kreatívan a PaintCocktailon!
Egy olyan élmény, amit nem felejtesz el! Ne hagyd ki!
3D épületvetítés azaz épületfestés Brédán! Videó itt!
A Bréda-kastély egy különleges élménnyel várja az érdeklődőket. A virtuális épületfestés egész évben különleges élményt nyújthat a látogatóknak. Nézze meg a videót.
Mamma Mia turné 2018 - Helyszínek és jegyvásárlás itt!
A tervek szerint a Mamma Mia musical debreceni előadás után 2018-ban Győrben, Pécsett, Veszprémben, Szombathelyen, Miskolcon, Nyíregyházán, Zalaegerszegen, Békéscsabán és Szolnokon is felcsendülnek az ABBA együttes világslágerei a Madách Színház ...
Mamma Mia musical Győrben az Audi Arénában - Jegyek itt!
A Madách Színház előadása a Mamma Mia musical Győrben az Audi Arénában 2018. február 3-án lesz látható. Jegyvásárlás itt!
Mamma Mia musical 2018-ban Szombathelyen - Jegyek itt!
Mamma Mia 2018. február 17-én Szombathelyen az Aréna Savariaban lesz látható a Madách Színház sztárjaival. Jegyek itt!
50 éves a Tándalfesztivál koncert 2018-ban az Arénában - Jegyek itt!
Az 50 éves a Tándalfesztivál koncerten 2018. január 13-án Budapesten a Papp László Sportarénában a hatvanas évek legnagyobb slágereit hallhatjuk majd. Fellép Koós Réka, Dolhai Attila, Vastag Tamás, Muri Enikő, Csonka András is. Az est ...
Mamma Mia musical Pécsen a Lauber Dezső Sportcsarnokban  - Jegyek itt!
A Mamma Mia! országos turnéra indul, hogy meghódítsa Pécs, Debrecen, Győr, Veszprém és Szombathely közönségét is. A Mamma Mia musical 2018. február 10-én Pécsen a Lauber Dezső Sportcsarnokban lesz látható.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK