Festés közben szórakozni vagy fordítva! Elindult a PaintCocktail Junior! Próbáld ki INGYEN!

Kelt: 2017.09.06 Kovács Gergely

Festés közben szórakozni vagy fordítva! Elindult a PaintCocktail Junior! Próbáld ki INGYEN! A PaintCocktail Junior kreatív szórakozás 10-17 éves gyerekeknek, ahol megtapasztalják: festeni mindenki tud!

Igen, ez még akkor is így van, ha az iskolában nem csillagos ötös rajzból, mert a PaintCocktail csapata hisz abban és bebizonyítja, hogy minden sikerülhet egy kis erőfeszítéssel. 
A PaintCocktail Juniort augusztus végén indították a Tranzit Art Caféban. Egy különleges együttműködésről van szó: augusztus és szeptember között több alkalommal tartanak PaintCocktailt a kávézóban, ráadásul a gyerekek festményeiből október 13-31-ig, a Festészet napja alkalmából egy kiállítást is rendeznek a Tranzitban. Így nemcsak a család csodálhatja meg az elkészült műveket, hanem a nagyközönségnek is bemutatják a vállalkozó kedvűek képeit.

Jelentkezni a programokra a paintcocktail.com/esemenyek oldalon lehet. Kérdés esetén pedig forduljatok a szervezőkhöz: hello@paintcocktail.com // 06202825186


JÁTÉK! - Próbáld ki ingyen!

Játékunk nyertesei:
Móger Kinga és Nagy Alex

További játékok a JÁTÉK menüben.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Trendi kultprogramot keresel? Szórakozz kreatívan a PaintCocktailon!
Egy olyan élmény, amit nem felejtesz el! Ne hagyd ki!
3D épületvetítés azaz épületfestés Brédán! Videó itt!
A Bréda-kastély egy különleges élménnyel várja az érdeklődőket. A virtuális épületfestés egész évben különleges élményt nyújthat a látogatóknak. Nézze meg a videót.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.