Florence and The Machine koncert 2019-ben Budapesten a Sziget Fesztiválon - Jegyek itt!

Kelt: 2019.04.01 kovacsad

Florence and The Machine koncert 2019-ben Budapesten a Sziget Fesztiválon - Jegyek itt! A Florence and The Machine koncert 2019. augusztus 12-én Budapesten a Sziget Fesztivál nagyszínpadán kerül megrendezésre. Jegyek itt!

A Florence and The Machine married közel 10 éve folyamatosan ontja a slágereket magából. Legismertebb daluk a Dog Days Over már 110 millió megtekintésnél jár, mégis a magyar közönség inkább a Shake It Out és a You ve Got The Love című dalait jobban ismeri. Ezek a dalok szintén több tízmillió megtekintést értek el a Youtuben is.

A jól ismert slágereket hamarosan élőben hallhatjuk ugyanis Magyarországon koncertezik Florence and The Machine.

A Florence and The Machine koncert 2019. augusztus 12-én Budapesten a Sziget Fesztivál nagyszínpadán kerül megrendezésre.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A Sziget Fesztivál többi fellépőjéről lentebb a kapcsolódó cikkekben olvashatsz! Sziget bérletet ide kattintva vásárolhatsz!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Sziget Fesztivál 2019 - Jegyek és fellépők itt!
A Sziget Fesztivál 2019. augusztus 7-13. között ismét Budapestre várja a partyzni vágyókat méghozzá egy igazán jó névsorral. A Sziget Fellépőinek kilétéről bővebben lentebb.
Kürtőskalács Fesztivál 2019
Idén is lesz Kürtőskalács Fesztivál, amit 2019. októberében tartanak a Városligetben.
várKERTmozi 2019 - Mozi a Várkertben 2019-ben! Jegyek és műsor itt!
várKERTmozi néven folytatódik a vetítés sorozat Budán a Várkert falai közt. A filmek listája és részletek itt! BUÉK, Apró mesék, Nyitva, Rossz versek és még sok más film vár.
Ingyenes Űrkadét Kiképzőközpont, Planetárium és sok más Budapesten!
Készíts egyedi fotóz az űrből a Galaktikus fotófalnál. Fedezd fel a világűr legizgalmasabb pólusait! Július 28-ig várja az érdeklődőket a különleges központ.
Faltól falig Amerika címmel jelent meg Braun Róbert könyve! NYERD MEG!
Két apa, négy lány, egy lakóbusz, Amerika. A végtelen út és egy harmincéves barátság története. Az útkeresés és az álmok története.
Ed Sheeran életrajzi könyv jelent meg! NYERD MEG!
Sean Smith írt könyvet Ed Sheeran életéről Egyetlen dal volt, amely mindent megváltoztatott – és amelyben Taylor Swift keze is benne volt egy kicsit.
A tanú cenzúrázatlan változata augusztusban lesz látható! Jegyek itt!
Az eredeti verzió hét perccel hosszabb a 1981-ben bemutatott és végül forgalmazott változatnál.
Sakk musical 2019-ben Budapesten - Jegyek az ABBA szerzőpárjának musicaljére itt!
Az ABBA szerzőinek Broadway musicalje a Sakk musical 2019. július 20-21-én Pesti Magyar színházban lesz látható. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK