Forte Társulat - Különleges előadás Budapesten! Jegyek itt!

Kelt: 2017.06.01 Kovács Gergely

Forte Társulat - Különleges előadás Budapesten! Jegyek itt! 2017. szeptember 7-én Budapesten a Benczúr Kert ad otthont a különleges előadásnak, ami a Forte Társulat, az Ördögkatlan Fesztivál, a CAFe Budapest és a Nemzeti Táncszínház együttműködésében jött létre. Concerto és az 5. Vonósnégyes.

Bartók Béla két táncszínpadi művet írt: egy pantomimot (A csodálatos mandarin) és egy táncjátékot (A fából faragott királyfi). A koreográfusok fantáziáját azonban egy sor további Bartók-mű is megmozgatta, például a Zene húros hangszerekre, ütőkre és cselesztára vagy a Táncszvit. Horváth Csaba – rendezőként, koreográfusként és táncosként – ezúttal az 5. vonósnégyes és a Concerto mozgásszínházi lehetőségeit tárja fel.

Az előadás a Forte Társulat, az Ördögkatlan Fesztivál, a CAFe Budapest és a Nemzeti Táncszínház együttműködésében jött létre.

Támogatók: NKA, EMMI, EMET​

2017. szeptember 7-én Budapesten a Benczúr Kert ad otthont a különleges előadásnak.
ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

CONCERTO
Szereplők: Blaskó Borbála, Barna Lilla e.h., Csiby Gergely e.h., Egyed Bea, Fehér László, Hegymegi Máté, Horkay Barnabás, Mészáros Blanka, / Molnár G. Nóra, Nagy Norbert, Pallag Márton, Sipos Vera, Widder Kristóf, Zsigmond Emőke 

5. VONÓSNÉGYES
Szereplők: Fehér László, Horkay Barnabás, Krisztik Csaba, Nagy Norbert, Widder Kristóf

Közreműködik a Bujtor Kvartett 

Jelmez: Benedek Mari
Tér: Mocsár Zsófia és Horváth Csaba
Fény: Payer Ferenc
Produkciós vezető: Kudron Anna
Koreográfus: Horváth Csaba

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Amazonok a Benczúr kertben! Jegyek itt!
2017. augusztus 21-én és 22-én Budapesten a Benczúr kert ad otthont az Amazonok című előadásnak. A darabban Náray Erika, Györgyi Anna, Auksz Éva, Ozsgyáni Mihály és Héricz Patrik lesz látható.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.