Hiperkarma akusztik koncert 2019-ben a Városmajori Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!

Kelt: 2019.03.12 kovacsad

Hiperkarma akusztik koncert 2019-ben a Városmajori Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt! A Hiperkarma Akusztik koncert 2019. augusztus 24.-én kerül megrendezésre a Városmajori Szabadtéri Színpadon. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Feketepéter, Kérdőjel, Lidocain és Délibáb. A furcsa sorozat megoldókulcsa a Hiperkarma, és úgy folytatódik, hogy Felejtő, Másé Voltam és a dalszövegért 2019-ban Atsijus-díjat nyert Napsütötte Rész. Bérczesi Robiék a megszokott felállásban, extrákkal: vonósnégyessel fúvósokkal, valamint két vokalistával idézik meg az egyedi Hiperkarma-hangulatot első alkalommal a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

A Hiperkarma Akusztik koncert 2019. augusztus 24.-én kerül megrendezésre a Városmajori Szabadtéri Színpadon. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

„Kezdek hajlani az akusztikusabb dolgok felé, néha jobban szeretem énekelni a lassúbb dalainkat, és szeretek csendesebben játszani. Kezdek ráébredni, hogy ami hangos, az nem feltétlenül erőteljesebb és dinamikusabb a visszafogottnál” – nyilatkozta Bérczesi Róbert frontember, dalszerző.

 

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK