Ingyenes jegyek az Állatkertbe 4 napig!


Ingyenes jegyek az Állatkertbe 4 napig!

Kelt: 2017.09.25 Kovács Gergely

Ingyenes jegyek az Állatkertbe 4 napig! Állatszeretet Fesztivál 2017 címmel a Fővárosi Állatkert 4 napos rendezvényt tart, melynek keretében számtalan programmal várják a látogatókat. Fóka show, elefántiskola, pelikánetetés, 3D mozi és még számtalan program.

Idén is megrendezésre kerül az Állatszeretet Fesztivál, melynek keretében számtalan programmal várják a látogatókat. 

Fókuszban az év állatai és növényei. Idén is megrendezésre kerül az Állatszeretet Fesztivál, október 4-től 8-ig a Fővárosi Állat- és Növénykertben. Az eseménysorozat az állatok világnapja köré épül, amit világszerte október 4-én, az állatok védőszentjeként számon tartott Assisi Szent Ferenc napján tartanak.

Az ötnapos rendezvény számos látnivalót, ismeretterjesztő és szórakoztató programot rejt magába, amit egyetlen állat- és növénybarát sem hagyhat ki. Több szervezet és szövetség fog bemutatkozni, amelyek érdekes történetekkel várják a közönséget a fajmegőrzésről, a felelős állattartásról, a természet- és madárvédelemről. Mentett állatokkal is lehet találkozni, az érdeklődők részt vehetnek terápiás kutyabemutatón és lesz teleszkópos madármegfigyelés is.

Kreatív kézműves stand, ismeretterjesztő foglalkozás, fajáték készítés és játszóház várja a kisebbeket.Csak két napon, október 7-én és 8-án bonsai növényekben gyönyörködhetnek a látogatók, emellett szakmai tanácsadás és bemutató is várja a bonsai szerelemeseit.


A fenti programokon túl lesz fóka show, elefántiskola, pelikánetetés és további számos előadás az Állatkert sztárjaival a „Légy ott!" program keretében. A Varázshegy is nyitva lesz a látogatók előtt, ahol „Állatok akcióban" állatbemutatón, 3D mozin, rája etetésen és további színes programon vehetnek részt az érdeklődők. 
A programplakát innen tölthető le.

RÁADÁS AJÁNDÉK A GYEREKEKNEK! INGYEN JEGYEK!
14 éves korig ingyenes a belépés 2017. október 4-8 között! 
A felnőtt jegy 2800Ft a 14 év feletti diák 2000Ft, míg a nyugdíjas jegy csak 1000Ft november végéig.

Illetve nyereményjátékainkat is érdemes megnézni a JÁTÉK menüben!

Ha nem akarsz lemaradni a hasonlóan jó programokról, akkor csatlakozz a Programajánló oldalhoz! 

Ne hagyd ki a cikk alatti kapcsolódó híreket sem, ahol például a Spanyol Lovasiskoláról vagy a Cirkusz új produkciójáról a Rómeó és Júliáról is olvashatsz! 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

A Star Wars világa – kiállítás Budapesten! Jegyek itt!
Star Wars optikai illúziók és Selfie pontok is várnak a különleges kiállításon. 2017. november 25-től 27-ig Budapesten lesz látható a kiállítás a Csili Művelődési Központban.
Bécsi Spanyol Lovasiskola az Arénában!
A Monarchia keringő című műsorát hozza el 2016. december 3-án és 4-én Budapesten a Papp László Sportarénába a Bécsi Spanyol Lovasiskola. Jegyek már kaphatóak!
Abigél kiállítás - Próbáld fel Vitay Georgina ruháját, légy Te a Matula diákja! NYERJ 2 JEGYET!
Az Abigél eredeti kellékeivel és díszleteivel berendezett kiállításon Te lehetsz a főszereplő! Látogass el a Rádió- és Televíziótörténeti Kiállításba, ahol vetítésekkel, különleges hanganyagokkal emlékeznek Szabó Magdára és az Abigélre.
Tudd meg milyen szinkronhang lennél! NYERJ JEGYET!
Érdekel, hogy készül a filmek, sorozatok szinkronja? Kipróbálnád milyen érzés egy profi stúdióban mikrofonba beszélni? Akkor itt a helyed!
Vujity Tvrtko előadása 2018-ban országos turnéra indul! Jegyek itt!
2018-ban országos turnéra indul egy lebilincselően izgalmas est Vujity Tvrtko-val.
Álomutazó a SYMA Csarnokban - Jegyek itt!
Álomutazó musical 2018 decemberében Budapesten a SYMA Csarnokban Stohl András, Szabó Győző, Schell Judit, Zséda (Zsédenyi Adrienn), Keresztes Ildikó, Falusi Mariann, Ábel Anita, Hajdu Steve, Radics Gigi, Varga Viktor főszereplésével! Jegyek már kaphatóak!
Rómeó és Júlia a Fővárosi Nagycirkuszban 2017-től - Jegyek itt!
A Rómeó és Júlia 2017 októberétől a Fővárosi Nagycirkusz színpadán a cirkuszvilág leglátványosabb elemein keresztül éleszti újre Shakespeare klasszikusát.
Koncertek és rendezvények a 2018/2019-es évadban Budapesten a Papp László Sportarénában! Jegyek itt!
Ricky Martin, Il VOLO, José Carreras, Illuzionisták, Deák Bill Gyula, Radics Gigi, az István, a király, Demjén Ferencés számos más sztár koncertezik Budapesten és számtalan kiállítás, show, találkozó várja a közönséget az Arénában 2018-ban!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK