INGYENES lézerharc bajnokság Budapesten! Jelentkezz te is!

Kelt: 2018.10.18 Kovács Gergely

INGYENES lézerharc bajnokság Budapesten! Jelentkezz te is! 2018. november 3-án indul a nagy Lasertag Bajnokság. Ugye jól hangzik?

Pár napja a a legnépszerűbb showműsorokról írtunk, amit mindenki látni akar, majd arról, hogy bárki lehet Youtube sztár és szereplőket keresnek. Ezután az új 500 forintosról írtunk. Most pedig megint egy újdonságról számolunk be.

A Mozdulj Gamer lasertag régi kedvencetek, úgyhogy úgy döntöttünk, hogy szervezünk nektek egy igazi bajnokságot! ????

Játékidő: 10 perc
Létszám: max 7 fő
Játékmód: normál 2 csapatos játékmód, egyenes kiesés, a több pontot gyűjtő csapat nyer.
Extra achievement: Chio Challenge

2018. november 3-án a Chio Mozdulj Gamer elfoglalja a budapesti Laser Force Aréna pályát, itt rendezik meg a következő nagy Mozdulj Gamer eseményt. A Duna Plazaban ezen a napon minden a lézerharcról szól majd, folyamatosan pörögnek az összecsapások, amelyek során vérprofi lasertag felszerelésekkel felvértezve bizonyíthatjátok be végre, hogy nemcsak kontrollerrel vagy épp egérrel és billentyűzettel céloztok tökéletesen, hanem egy lézerpuskát markolva is mesterlövészként osztjátok a fejlövéseket. 

Ha nem akarsz lemaradni a hasonlóan jó programokról, akkor csatlakozz a Programajánló oldalhoz! A versenyen csapatok indulhatnak majd. Az eseményen minden résztvevő kap egy regisztrált kártyát, amely folyamatosan rögzíti a teljesítményeteket, illetve eltárolja a megszerzett achievementeket és a meglépett szinteket. Bizony, a dolog a gyakorlatban pontosan úgy fog működni, mintha belecsöppentetek volna egy FPS videojátékba, amelyben ti magatok változtok a főszereplővé. Lesz egy külön Chio achievement, amiért extra ajándékok járnak. Természetesen a meccsek között is bőven lesz mivel foglalatoskodnotok, a szórakozást a lasercéllövészet és az Xbox-kioszkok garantálják, valamint egy extra csemegével is készülnek a szervezők. A LaserForce pálya előterében egy bombahatástalanítós játékban is próbára tehetitek tudásotokat, illetve ügyességeteket. 

Nem kizárólag a ti csapataitok vesznek majd részt a nagy lasertag háborúban, meghívott vendégformációk is erősítik a felhozatalt. Például a GameStar kis csapata is lézerpuskát ragad, tehát aki régóta tervezi, hogy beleereszt egy lasertagtárat valamelyik szerkesztőbe, előre dörzsölheti a tenyerét.  A rendezvényig hátralévő időszakban mindenképp látogassátok gyakran a GameStar Online Extra life rovatát, illetve a Chio Mozdulj Gamer Facebookoldalát is, hogy véletlenül se maradjatok le a friss információkról.

REGISZTRÁCIÓ: https://goo.gl/1sbmMj

Ne hagyd ki a cikk alatti kapcsolódó híreket sem. Többek között INGYENES vezetéstechnikai képzésről is olvashatsz. Kövess az INSTÁN is minket!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Ezeket akarja mindenki látni - Best of 2018 showk és koncertek!
Illuzionisták, musicalek, cirkusz, kubai zene, opera, lovas show, koncertek, balett... José Carrerastól, A Habana Social Clubtól, Presser Gáboron át az Álomutazóig számos program várja a közönséget 2018 őszén.
Quimby országos turné 2018 - Helyszínek és jegyek a Teátrum turnéra itt!
A Teátrum turnéval Tatabánya, Veszprém, Miskolc, Debrecen, Pécs, Szeged, Szolnok, Sopron, Budapest legnagyobb színháztermeiben ad koncertet a Quimby. A Quimby országos turnéjára jegyek már kaphatóak!
Találkozz INGYEN az igazi finn Mikulással Budapesten!
Minden évben óriási szenzáció, amikor Mikulás napján az igazi finn Mikulás Budapestre jön. Joulupukki a finn Mikulás 2018. december 6-án ismét Budapestre látogat,
Dino Safari VR Budapesten az Alléban - Jegyek és VIDEÓ itt!
A VR Park Dino Safari VR élmény az ősz folyamán várja a közönséget Budapesten az Alléban. A belépőt érdemes előre megváltani. Jegyek és videó itt!
Kutyareform - Országos turné Nyakas Gábor kutyatrénerrel! Jegyek itt!
Cesar Millan magyar szakmai referense, akit csak kutyasuttogóként emlegetnek a világon, most országos turnéra indul. Budapest, Győr, Kecskemét, Debrecen és Szombathely lesz a turné része.
Legyél te is Youtube sztár! Szereplőket keresünk!
Tetszik a Középsuli sorozat vagy éppen a Minden álmod és szeretnél hasonlóban szerepelni, akkor itt az alkalom. Ha saját csatornát szeretnél akkor is itt a helyed. Youtuber születik.
INGYENES vezetéstechnikai tréninget indít a Ford!
Fiatalok jelentkezését várja a Ford. A vezetéstechnikai képzés mindenki számára teljesen díjmentes.
Ingyenes Harry Potter Halloween napok
2018. október 27-én és november 3-án Budapesten lesz a különleges esemény.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK