Ingyenes Vasúttörténeti kiállítás nyílik Budapesten!

Kelt: 2017.06.10 Kovács Gergely

Ingyenes Vasúttörténeti kiállítás nyílik Budapesten! 1 hónapig lesz látható az ünnepi kiállítás Budapesten. A látogatókat ingyenes nosztalgia jeggyel várják.

Jégcirkuszról írtunk, valamint a Vizibombacsatáról és a Várkertmoziról. Most újabb izgalmas hírünk van.

A Zuglói Civilházban nyíló kiállításról így írnak a szervezők:
170 esztendővel ezelőtt 1847-ben indult útjára az első személyszállító vonat Pest és Szolnok között. E jeles évforduló alkalmából egy ünnepi vándortárlat nyílik 2017. június 23. 17 órás kezdettel, mely 2017 július 24-ig várja az érdeklődő közönséget. Kiállításunk anyaga hűen tükrözi a hazai vasút történelmét. 

Kiállítási tárlatunkban nemcsak a vasútvonal történelméről és a hazai vasút történelméről emlékezünk meg, hanem az idén 10 éves MÁV-START Zrt. és az idén 30 éves EuroCity vonatoról is megemlékezünk. A megnyitóra a belépést a Nosztalgia Jegypénztárunkban megváltott ingyenes belépőjegyünkkel tehetik meg.


Ha ön is kíváncsi tárlatunkra várjuk szerettel.

Ha nem akarsz lemaradni a hasonlóan jó programokról, akkor csatlakozz a Programajánló oldalhoz!

Ne hagyd ki a cikk alatti kapcsolódó híreket sem! Illetve nyereményjátékainkat a
JÁTÉK menüben!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Mozi a Várkertben 2017-ben is! Jegyek és műsor itt!
A VárKERTmozi néven indult vetítés sorozat Budán a Várkert falai közt kerül egrendezésre. A filmek listája és részletek itt! A látványos panoráma mellett film is vár ránk.
Jégcirkusz Budapesten 2017-ben - Antarktisz gyermekei a Fővárosi Nagycirkuszban - Jegyek itt!
Jégcirkusz Budapesten 2017-ben a Fővárosi Nagycirkuszban - Jegyek az Antarktisz gyermekei jégshowra itt!
Vonatokkal, vitorlásokkal bővült a szarvasi Mini-Magyarország makettpark!
Új interaktív vasút-, és balatoni vitorlázástörténeti elemekkel bővült a Mini-Magyarország makettpark a szarvasi arborétumban. A gyermekek és a felnőttek számára egyedi attrakciót nyújtó parkban a beruházás újabb ütemét pénteken adták át ünnepélyes keretek között.
Elképesztő! LEGO vonat hálózat a lakásban! Videó itt!
Vonatlakás is lehetne a neve egy vonat rajongónak, aki az egész lakást behálózta és a kertbe is meg mindenhova elvitte a LEGO vonatot. Nézd meg a baki videót is.
Elkészült a margitszigeti szökőkút 2017-es dallistája! Nézd meg a listát!
Idén is várja a látogatókat a pár éve felújított kút a Margit-szigeten, ráadásul a dallista is igen változatos lesz majd.
Enrique Iglesias koncert 2018-ban Budapesten a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!
18 év után visszatér Magyarországra Enrique Iglesias egy fergeteges koncerttel. Enrique Iglesias koncertje 2018. március 11-én Budapsten a Papp László Sportarénában
Mamma Mia turné 2018 - Helyszínek és jegyvásárlás itt!
A tervek szerint a Mamma Mia musical debreceni előadás után 2018-ban Győrben, Pécsett, Veszprémben, Szombathelyen, Miskolcon, Nyíregyházán, Zalaegerszegen, Békéscsabán és Szolnokon is felcsendülnek az ABBA együttes világslágerei a Madách Színház ...
Mamma Mia musical Győrben az Audi Arénában - Jegyek itt!
A Madách Színház előadása a Mamma Mia musical Győrben az Audi Arénában 2018. február 3-án lesz látható. Jegyvásárlás itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK