István, a király 2018-ban a Győri Audi Arénában - Jegyek itt!

Kelt: 2018.03.03 kovacsad

István, a király 2018-ban a Győri Audi Arénában - Jegyek itt! István, a király rockopera 2018. május 11-én Győrben az Audi Arénában Vastag Tamás, Másik Lehel, Agócs Judit, Forgács Péter, Kisfaludy Zsófia, Másik Lehel előadásában. Jegyek itt!

A Bródy-Szörényi páros legimertebb műve az István, a király, ami 35 éve folyamatosan képes megújulni és minden előadása teltházas. A legendás darab 35 éves jubileuma alkalmából a Győri Nemzeti Színház is bemutatja a legendás rockoperát.

Az István, a király rockopera 2018. május 11-én Győrben az Audi Arénában is látható lesz. A győri előadás főszerepeiben színpadra lép Vastag Tamás, Forgács Péter, Másik Lehel, Cselepák Balázs, Kisfaludy Zsófia, Agócs Judit, Mózes Anita és még sokan mások. A Forgács Péter rendezésében látható előadásra jegyek már kaphatóak.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A jubileum alkalmából több előadás is látható lesz országszerte. A többi István, a király előadásról lentebb a kapcsolódó cikkekben olvashatsz!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

István, a király 2018-ban a Budapesti Operettszínház sztárjaival Baján - Jegyek itt!
Az István, a király 2018 augusztus 24-26. között Baján a Petőfi-szigeten lesz látható a Budapesti Operettszínház sztárjaival. Jegyek már kaphatóak!
István, a király 2018-ban az Arénában - Jegyek a 35 éves jubileumi előadásra itt!
A 35. jubileumát ünneplő István, a király 2018. december 17-én Budapesten a Papp László Sportarénában lesz újra hallható Feke Pál, Tóth Gabi, László Boldizsár, Szomor György, Szemenyei János, Éder Enikő, és Vadkerti Imre főszereplésével.
Hófehérke musical Győrben az Audi Arénában - Jegyek itt!
A Hófehérke musical 2018. május 19-én Győrben az Audi Arénában. Jegyek itt! A musical főszerepeiben többek között színpadra lép Solti Ádám, Peller Mariann, Faragó András, Lagzi Lajcsi és még sokan mások!
Doktor Szöszi musical Budapesten - Jegyek itt!
2018 májusában mutatják be a Doktor Szöszi musicalt Budapesten. Jegyek hamarosan!
We Will Rock You Budapesten - Queen musical a BOK SYMA Csarnokban - Jegyek itt!
A We Will Rock You musical Magyarországon is látható lesz, ugyanis a PS produkció 2017. november 24-től Budapesten a BOK SYMA Csarnokban mutatja be a Queen musicalt.
Bródy koncert 2018-ban Budapesten - Jegyek itt!
Bródy János 2018. május 24-én Budapesten a Barabás Villában ad koncertet. Jegyek itt!
Két hétre INGYENES lesz a Szépművészeti Román csarnoka!
Több mint hetven év után először lesz látható a Szépművészeti Múzeum felújított Román csarnoka.
Ingyen kávézhatunk 1 napig! A kávézók országos listája itt!
Az ország több kávézójában is ingyen kávét kaphatunk 2018. március 21-én a Julius Meinl által a Költészet Világnapja alkalmából indított, rendhagyó kezdeményezés részeként.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK