Jótékonysági gála a József Attila Színházban - Jegyek itt!

Kelt: 2019.04.05 kovacsad

Jótékonysági gála a József Attila Színházban - Jegyek itt! Együtt-Egymásért Jótékonysági Gálaest a József Attila Színházban 2019. április 26.-án a színházi dolgozók szakszervezetének szervezésében.

Együtt-Egymásért Jótékonysági Gálaest a József Attila Színházban 2019. április 26.-án a színházi dolgozók szakszervezetének szervezésében.

Díszvendég: Pécsi Ildikó – a Segítsünk Alapítvány életrehívója

Az est házigazdája: Kökényessy Ági és Lux Ádám

Kísér: Hegedűs Valér és Kisegyüttese

Fellép  BEREC PÉTER, BERKES JÁNOS, CSÁSZÁR ANGÉLA, FONYÓ BARBARA, FŐVÁROSI NAGYCIRKUSZ MŰVÉSZEI, HEGEDŰS D. GÉZA, K. NAGY LÁSZLÓ, KÁLLAY BORI, KISS ZOLTÁN, KOVÁTS KRISZTA, MAGYAR ÁLLAMI NÉPI EGYÜTTES MŰVÉSZEI, MIHÁLYI GYŐZŐ, NEMCSÁK KÁROLY, PÁPAI ERIKA, SIMÉNFALVY ÁGOTA, TEREMI TRIXI, VÁNDOR ÉVA

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Az est bevételét a Színházi Dolgozók Szakszervezete Segítsünk Alapítványa javára ajánljuk fel. Az Alapítvány a nehéz körülmények között élő színművészek megsegítését szolgálja.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Így énekel együtt Andrea Bocelli és Eros Ramazzotti - VIDEÓ ITT!
Így énekel együtt Andrea Bocelli és Eros Ramazzotti - VIDEÓ ITT!
1 napra INGYENES a Vasúttörténeti Park!
2019 júliusában 1 napra mindenki számára ingyenes lesz a Vasúttörténeti Park. Ráadásul hétvégén. Érdemes hát ellátogatni Európa egyik legnagyobb szabadtéri és egyben legelső, interaktív vasúti múzeumába.
Egy néző okozott botrányt Alföldi Róbert jubileumi előadásán!
Az eseményt a színház biztonsági kamerája rögzítette is!
Kürtőskalács Fesztivál 2019
Idén is lesz Kürtőskalács Fesztivál, amit 2019. októberében tartanak a Városligetben.
várKERTmozi 2019 - Mozi a Várkertben 2019-ben! Jegyek és műsor itt!
várKERTmozi néven folytatódik a vetítés sorozat Budán a Várkert falai közt. A filmek listája és részletek itt! BUÉK, Apró mesék, Nyitva, Rossz versek és még sok más film vár.
Ingyenes Űrkadét Kiképzőközpont, Planetárium és sok más Budapesten!
Készíts egyedi fotóz az űrből a Galaktikus fotófalnál. Fedezd fel a világűr legizgalmasabb pólusait! Július 28-ig várja az érdeklődőket a különleges központ.
Faltól falig Amerika címmel jelent meg Braun Róbert könyve! NYERD MEG!
Két apa, négy lány, egy lakóbusz, Amerika. A végtelen út és egy harmincéves barátság története. Az útkeresés és az álmok története.
Egész évben vár a Miniversum! Jegyek itt!
14 település, 600 épület, 1,3 km sínpálya, 100 folyamatosan mozgásban lévő vasúti szerelvény. Mini Budapest, Nyugati pályaudvar, éjszakai vonatok és sok érdekesség egyszerre. Jegyárak, jegyfoglalás, belépő.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK