Karácsony Kiállítás! Hangolódjunk a karácsonyra!

Kelt: 2014.11.02 Kovács Gergely

Karácsony Kiállítás! Hangolódjunk a karácsonyra! Hangolódjon velünk a karácsonyra és nézze meg a csodás képeket, amik a Karácsony Kiállítás Facebook oldaláról származnak. Hubay Ház Karácsony Kiállítás és Szalon ingyenes kiállítással.

Hamarosan elkezdenek a boltok karácsonyi árukat árulni, így most mi is elkezdünk a szentendrei Karácsony Kiállítás és Bolt képeivel hangolódni a karácsonyi előkészületre.

A karácsonyi hangulat egyik elem a Hattyúk tava és a Diótörő. Ez a két előadás idén országos turnéra indul a Kiev City Balett előadásában. A Hattyúk tava Budapesten a Papp László Budapest Sportaréna színpadán is látható lesz. Ez az előadás a Moszkvai Balett előadása.

A karácsonyi ünnep előtt még a Mikulás is várja a gyerekeket. Minden évben óriási siker az ország számos pontján közlekedő Mikulás vonat. Budapesten például Cartoon Network Télapó Expressz és Mikulásvonat is indul. Nagykarácsonyban pedig Mikulás Kisgőzös indul, ami egy igazi mini gőzmozdony.

Karácsony nincsen Fenyő Ünnep nélkül. Így 2014-ben sem marad el Fenyő Miklós ünnepi koncertje. A koncert a SYMA Csarnokban lesz az  elmaradhatatlan slágerekkel.


A karácsony legfontosabb elemei a gyerekek. Őket decemberben számtalan meglepetés várja. Az élény talán a legjobb ajándék amit adni lehet. Így olyan előadásokat mint, a Mary Poppins musical, ahol a főszereplő a gyerekek feje felett repül ajánlunk a kicsiknek és akár a nagyobbaknak is. Míg egy elgondolkoztató musicalt az Isten pénzét a nagyobbaknak és végül az egész családnak az év új giga produkcióját a Játékkészítő akció mesét, amiben Alföldi Róbert, Radics Gigi, Bereczki Zoltán és még számtalan ismert énekes és színész lesz látható.

A szentendrei Hubay Ház Karácsony Kiállítás és Szalon egész évben várja a látogatókat. Ráadásul jó hír a látogatóknak, hogy a kiállítás INGYENES! Ha szeretne a karácsonyra hangolódni, akkor ne hagyja ki  a boltot. Részletek a Facebook oldalukon.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Fenyő Ünnep 2015 - Jegyek itt!
2015. december 29-én a Papp László Budapest Sportaréna ad majd otthon Fenyő Miklós ünnepi Aréna koncertjének.
Családok Parkja - Új INGYENES játszótér nyílt Budapesten!
A Rákóczi-kertben futókör létesült, felújították a sportpályát, közösségi kertet alakítottak ki, gumidombos kisautópályát építettek, megújult, kibővült a játszótér, és nagyobb lett a parkoló is. Csepelen várja az érdeklődőket az új játszótér.
Megújult dallistával vár 2019-ben a Margitszigeti Zenélő Szökőkút! Dallista itt!
2019-ben is várja a látogatókat a pár éve felújított kút a Margit-szigeten, ráadásul a dallista is igen változatos lesz majd. A zenélő kút látványos fényjátékkal és vízfüggöny vetítéssel is elkápráztatja majd az érdeklődőket. A ...
Ők lesznek 15 éves Rómeó és Júlia musical az Aréna előadás szereplői! Jegyek és szereposztás itt!
A 15 éves Rómeó és Júlia musical KERO rendezésében a Papp László Budapest Sportaréna színpadán lesz látható. A megújult szereposztás is sok izgalmat ígér.
Ezek lesznek nyáron a legjobb showk és koncertek!
Luis Fonsi, Ed Sheeran, José Cura, Pink Martini, Lord of the Dance, Maluma, Queen musical,grúz táncosok, a Titanic musical verziój és a Mézga család színpadi adaptációja is vár minket a nyáron.
Szabihíd 2019 - Négy hétvégén a gyalogosoké lesz a Szabadság híd!
A négy júliusi hétvégén lezárják a járműforgalom elől a Szabadság hidat, így az a gyalogosoké lesz.
Manu a legsirályabb fecske a mozikban! NYERJ családi jegyet!
Nézd meg premier előtt a filmet. Az Alma együttes dalával érkezik az új családi mese a mozikba.
Bondoró Utcaszínház Fesztivál 2019 - Kapolcs - Jegyek itt!
2019. május 30-tól június 2-ig lesz a Bondoró Utcaszínház Fesztivál Kapolcson.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK