Karácsony Kiállítás! Hangolódjunk a karácsonyra!

Kelt: 2014.11.02 Kovács Gergely

Karácsony Kiállítás! Hangolódjunk a karácsonyra! Hangolódjon velünk a karácsonyra és nézze meg a csodás képeket, amik a Karácsony Kiállítás Facebook oldaláról származnak. Hubay Ház Karácsony Kiállítás és Szalon ingyenes kiállítással.

Hamarosan elkezdenek a boltok karácsonyi árukat árulni, így most mi is elkezdünk a szentendrei Karácsony Kiállítás és Bolt képeivel hangolódni a karácsonyi előkészületre.

A karácsonyi hangulat egyik elem a Hattyúk tava és a Diótörő. Ez a két előadás idén országos turnéra indul a Kiev City Balett előadásában. A Hattyúk tava Budapesten a Papp László Budapest Sportaréna színpadán is látható lesz. Ez az előadás a Moszkvai Balett előadása.

A karácsonyi ünnep előtt még a Mikulás is várja a gyerekeket. Minden évben óriási siker az ország számos pontján közlekedő Mikulás vonat. Budapesten például Cartoon Network Télapó Expressz és Mikulásvonat is indul. Nagykarácsonyban pedig Mikulás Kisgőzös indul, ami egy igazi mini gőzmozdony.

Karácsony nincsen Fenyő Ünnep nélkül. Így 2014-ben sem marad el Fenyő Miklós ünnepi koncertje. A koncert a SYMA Csarnokban lesz az  elmaradhatatlan slágerekkel.


A karácsony legfontosabb elemei a gyerekek. Őket decemberben számtalan meglepetés várja. Az élény talán a legjobb ajándék amit adni lehet. Így olyan előadásokat mint, a Mary Poppins musical, ahol a főszereplő a gyerekek feje felett repül ajánlunk a kicsiknek és akár a nagyobbaknak is. Míg egy elgondolkoztató musicalt az Isten pénzét a nagyobbaknak és végül az egész családnak az év új giga produkcióját a Játékkészítő akció mesét, amiben Alföldi Róbert, Radics Gigi, Bereczki Zoltán és még számtalan ismert énekes és színész lesz látható.

A szentendrei Hubay Ház Karácsony Kiállítás és Szalon egész évben várja a látogatókat. Ráadásul jó hír a látogatóknak, hogy a kiállítás INGYENES! Ha szeretne a karácsonyra hangolódni, akkor ne hagyja ki  a boltot. Részletek a Facebook oldalukon.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Fenyő Ünnep 2015 - Jegyek itt!
2015. december 29-én a Papp László Budapest Sportaréna ad majd otthon Fenyő Miklós ünnepi Aréna koncertjének.
Ed Sheeran koncert 2019-ben a Sziget Fesztiválon Budapesten - Jegyek itt!
Ed Sheehan 2019-ben Magyarországra jön s Budapesten ad koncertet. Ed Sheeran koncertje 2019. augusztus 7-én a Sziget Fesztiválon kerül megrendezésre. Jegyek itt!
Rocksuli musical a Madách Színházban - Jegyek itt!!
Serbán Attila, Gallusz Nikolett, Puskás Péter és számos ismert színész főszereplésével debütál a Madách Színházban a Rocksuli musical. Jegyek itt!
Ingyenes Harry Potter Halloween napok
2018. október 27-én és november 3-án Budapesten lesz a különleges esemény.
Presser aréna koncert FŐPRÓBA - Jegyek itt!
Presser Gábor aréna koncertjének október 6-i főpróbájára is jegyet válthatnak az érdeklődők! Jegyek itt!
Monte Cristo grófja musical 2018-ban a BOK Csarnokban - Jegyek a budapesti előadásra itt!
A 2018. november 11-én látható budapesti Monte Cristo musical előadásban a BOK Csarnokban színpadra lép többek között Vastag Tamás és Szomor György is. Jegyek itt!
Diótörő és Egérkirály musical 2018-ban a BOK Csarnokban - Jegyek a Diótörő musicalre itt!
A Diótörő musical az elmúlt években az országos turné alatt többezer nézőt vonzott be a színházakba, sőt az Arénába is Budapesten. Így a sikerszéria után a Diótörő és Egérkirály családi mesemusical 2018. december 9-én Budapesten a BOK ...
Vörös Rébék musical Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
Arany János balladája ihlette meg Derzsi Györgyöt és Pesty-Nagy Katit, hogy a történetet kicsit kibontsák és jobban megmutassák egy zenés produkció formájában. Így született meg a Vörös Rébék musical amit 2018. november 5-én Budapesten a Papp ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK