Karácsony Kiállítás! Hangolódjunk a karácsonyra!

Kelt: 2014.11.02 Kovács Gergely

Karácsony Kiállítás! Hangolódjunk a karácsonyra! Hangolódjon velünk a karácsonyra és nézze meg a csodás képeket, amik a Karácsony Kiállítás Facebook oldaláról származnak. Hubay Ház Karácsony Kiállítás és Szalon ingyenes kiállítással.

Hamarosan elkezdenek a boltok karácsonyi árukat árulni, így most mi is elkezdünk a szentendrei Karácsony Kiállítás és Bolt képeivel hangolódni a karácsonyi előkészületre.

A karácsonyi hangulat egyik elem a Hattyúk tava és a Diótörő. Ez a két előadás idén országos turnéra indul a Kiev City Balett előadásában. A Hattyúk tava Budapesten a Papp László Budapest Sportaréna színpadán is látható lesz. Ez az előadás a Moszkvai Balett előadása.

A karácsonyi ünnep előtt még a Mikulás is várja a gyerekeket. Minden évben óriási siker az ország számos pontján közlekedő Mikulás vonat. Budapesten például Cartoon Network Télapó Expressz és Mikulásvonat is indul. Nagykarácsonyban pedig Mikulás Kisgőzös indul, ami egy igazi mini gőzmozdony.

Karácsony nincsen Fenyő Ünnep nélkül. Így 2014-ben sem marad el Fenyő Miklós ünnepi koncertje. A koncert a SYMA Csarnokban lesz az  elmaradhatatlan slágerekkel.


A karácsony legfontosabb elemei a gyerekek. Őket decemberben számtalan meglepetés várja. Az élény talán a legjobb ajándék amit adni lehet. Így olyan előadásokat mint, a Mary Poppins musical, ahol a főszereplő a gyerekek feje felett repül ajánlunk a kicsiknek és akár a nagyobbaknak is. Míg egy elgondolkoztató musicalt az Isten pénzét a nagyobbaknak és végül az egész családnak az év új giga produkcióját a Játékkészítő akció mesét, amiben Alföldi Róbert, Radics Gigi, Bereczki Zoltán és még számtalan ismert énekes és színész lesz látható.

A szentendrei Hubay Ház Karácsony Kiállítás és Szalon egész évben várja a látogatókat. Ráadásul jó hír a látogatóknak, hogy a kiállítás INGYENES! Ha szeretne a karácsonyra hangolódni, akkor ne hagyja ki  a boltot. Részletek a Facebook oldalukon.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Fenyő Ünnep 2015 - Jegyek itt!
2015. december 29-én a Papp László Budapest Sportaréna ad majd otthon Fenyő Miklós ünnepi Aréna koncertjének.
Maluma koncert 2019-ben a Papp László Budapest Sportarénában - Jegyek itt!
Maluma koncertje 2019. június 23-án Budapesten a Papp László Sportarénában kerül megrendezsére. Jegyvásárlás itt!
Ezek lesznek 2019-ben a legjobb showk és koncertek!
Filmzenei koncert, opera csillagok, illuzionisták, Terence Hill, Ed Sheeran és az ország legnagyobb cirkuszi showja is várja a közönséget 2019-ben!
A Mézga család színpadi változata 2019-ben országos turnéra megy - Jegyek és helyszínek itt!
A Mézga család zenés vígjáték Budapest, Győr, Dunaújváros, Miskolc, Eger, Gödölő, Keszthely, Szekszárd, Veszprém, Szeged, Szombathely,Békéscsaba, Debrecen színpadain elvenedik meg többek között Magyar Attila, Szacsvay László, Balázs Andrea, ...
Liliomfi a Madách Színházban - Jegyek és szereplők itt!
Nagy Sándor főszereplésével érkezik Szente Vajk új darabja a Liliomfi zenés komédia a Madách Színházba. Jegyek itt!
Pálinkával alapozza a közönséget a Magna Cum Laude! Részletek itt!
Pálinkával alapozza a közönséget a Magna Cum Laude! Részletek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK