Karácsony Kiállítás! Hangolódjunk a karácsonyra!

Kelt: 2014.11.02 Kovács Gergely

Karácsony Kiállítás! Hangolódjunk a karácsonyra! Hangolódjon velünk a karácsonyra és nézze meg a csodás képeket, amik a Karácsony Kiállítás Facebook oldaláról származnak. Hubay Ház Karácsony Kiállítás és Szalon ingyenes kiállítással.

Hamarosan elkezdenek a boltok karácsonyi árukat árulni, így most mi is elkezdünk a szentendrei Karácsony Kiállítás és Bolt képeivel hangolódni a karácsonyi előkészületre.

A karácsonyi hangulat egyik elem a Hattyúk tava és a Diótörő. Ez a két előadás idén országos turnéra indul a Kiev City Balett előadásában. A Hattyúk tava Budapesten a Papp László Budapest Sportaréna színpadán is látható lesz. Ez az előadás a Moszkvai Balett előadása.

A karácsonyi ünnep előtt még a Mikulás is várja a gyerekeket. Minden évben óriási siker az ország számos pontján közlekedő Mikulás vonat. Budapesten például Cartoon Network Télapó Expressz és Mikulásvonat is indul. Nagykarácsonyban pedig Mikulás Kisgőzös indul, ami egy igazi mini gőzmozdony.

Karácsony nincsen Fenyő Ünnep nélkül. Így 2014-ben sem marad el Fenyő Miklós ünnepi koncertje. A koncert a SYMA Csarnokban lesz az  elmaradhatatlan slágerekkel.


A karácsony legfontosabb elemei a gyerekek. Őket decemberben számtalan meglepetés várja. Az élény talán a legjobb ajándék amit adni lehet. Így olyan előadásokat mint, a Mary Poppins musical, ahol a főszereplő a gyerekek feje felett repül ajánlunk a kicsiknek és akár a nagyobbaknak is. Míg egy elgondolkoztató musicalt az Isten pénzét a nagyobbaknak és végül az egész családnak az év új giga produkcióját a Játékkészítő akció mesét, amiben Alföldi Róbert, Radics Gigi, Bereczki Zoltán és még számtalan ismert énekes és színész lesz látható.

A szentendrei Hubay Ház Karácsony Kiállítás és Szalon egész évben várja a látogatókat. Ráadásul jó hír a látogatóknak, hogy a kiállítás INGYENES! Ha szeretne a karácsonyra hangolódni, akkor ne hagyja ki  a boltot. Részletek a Facebook oldalukon.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Fenyő Ünnep 2015 - Jegyek itt!
2015. december 29-én a Papp László Budapest Sportaréna ad majd otthon Fenyő Miklós ünnepi Aréna koncertjének.
Andrea Bocelli koncert 2019-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
Andrea Bocelli legközelebb 2019-ben koncertezik Magyarországon. Andrea Bocelli 2019. november 16-án Budapesten a Pápp László Sportarénában lesz látható!
Dés László koncert turné 2018-ban - Jegyek a budapesti, pécsi, debeceni, gyulai koncertekre itt!
Budapest, Miskolc, Százhalombatta, Szolnok és még számos város koncerttermeiben koncertet ad Dés László 2018-ban. Jegyek és helyszínek itt!
Ingyenes koncertet ad Sting és Shaggy a Hősök terén!
Sting és a jamaikai-amerikai énekes Shaggy ad ingyenes koncertet Budapesten.
José Curaval érkezik 2019-ben a Turandot a Margitszigetre - Jegyek itt!
José Cura főszereplésével lesz látható 2019 júniusában Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a legendás Puccini opera a Turandot.
Pink Martini koncert 2019-ben Budapesten a Margitszigeten - Jegyek itt!
Pink Martini koncert a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2019. július 25-én. Jegyek itt!
Omega Oratórium 2.0 koncert turné 2018-ban - Jegyek és helyszínek itt!
Az Oratórium 2.0 Zenével a hitért című Omega koncert országos tunéra indul az adventi időszakban.
Omega koncertek 2019 - Jegyek az Omega Tűzvihar koncert turnéra itt!
Már most meghírdetésre kerültek az Omega koncertek 2019-es Tűzvihar turné állomásai. Az Omega Tűzvihar koncert turné Szeged, Veszprém, Zalaegerszeg, Debrecen, Sopron, Pécs, Nyíregyháza, Miskolc arénáiban biztosan látható lesz. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK