Mikulás Kisgőzös Nagykarácsonyban!

Kelt: 2014.10.04 Kovács Gergely

Mikulás Kisgőzös Nagykarácsonyban! A nagykarácsonyi Mikulás mellett egy igazi különlegesség is várja az érdeklődőket Nagykarácsonyban. A Mikulás Gőzmozdony.

A MÁV327-es gőzmozdony mintájára készült vonatot szénnel és fával fűtik. A mozdony igazi mozdonyként pöfög és a valódi vonatozás élményét adja.

Képek:


A Mikulásvonat minden évben óriási siker. Idén és rengeteg helyszínen lesz Mikulásvasút. Nagykarácsony pedig idén is várja a gyerekeket, ahol találkozhatnak a Mikulással. Részletek a nagykarácsonyi Mikulás Kisgőzösről ide kattintva!

A karácsonyi hangulathoz a Diótörő is hozzátartozik, ami például idén a Hattyúk tava mellett számtalan helyen látható lesz az országos turné részeként.

MÉG TÖBB MIKULÁS PROGRAM IDE KATTINTVA!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Cartoon Network Télapó Expressz indul 2014-ben is! Jegyek és menetrend itt!
Cartoon Network Télapó Expressz indul a Nyugati pályaudvar és a Vasúttörténeti Park között. A Mikulás vonat 2014. december 6-án és 7-én várja a gyerekeket!
Vuk musical a Madách Színházban! Jegyek itt!
A Madách Színház 2014. november 15-én mutatja be a Vuk musicalt. A legendás mese így színpadon kel életre.
Látványos előadás gyerekeknek! Jönnek a táncoló zacskók!
2015-ben újra Budapesten! Széljáték érkezik Budapestre a Trafóba 2015. február 12-én. Cie Non Nova (F): Egy főn délutánja (L'Apres-midi d'un Foehn) jegyek, jegyárak, jegyvásárlási információk itt! A látványos előadásra csak 2000 forintba kerülnek a jegyek!
1 napra INGYENES a Vasúttörténeti Park!
2019 júliusában 1 napra mindenki számára ingyenes lesz a Vasúttörténeti Park. Ráadásul hétvégén. Érdemes hát ellátogatni Európa egyik legnagyobb szabadtéri és egyben legelső, interaktív vasúti múzeumába.
Kürtőskalács Fesztivál 2019
Idén is lesz Kürtőskalács Fesztivál, amit 2019. októberében tartanak a Városligetben.
Faltól falig Amerika címmel jelent meg Braun Róbert könyve! NYERD MEG!
Két apa, négy lány, egy lakóbusz, Amerika. A végtelen út és egy harmincéves barátság története. Az útkeresés és az álmok története.
Ed Sheeran életrajzi könyv jelent meg! NYERD MEG!
Sean Smith írt könyvet Ed Sheeran életéről Egyetlen dal volt, amely mindent megváltoztatott – és amelyben Taylor Swift keze is benne volt egy kicsit.
A tanú cenzúrázatlan változata augusztusban lesz látható! Jegyek itt!
Az eredeti verzió hét perccel hosszabb a 1981-ben bemutatott és végül forgalmazott változatnál.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK