Mikulás Kisgőzös Nagykarácsonyban!

Kelt: 2014.10.04 Kovács Gergely

Mikulás Kisgőzös Nagykarácsonyban! A nagykarácsonyi Mikulás mellett egy igazi különlegesség is várja az érdeklődőket Nagykarácsonyban. A Mikulás Gőzmozdony.

A MÁV327-es gőzmozdony mintájára készült vonatot szénnel és fával fűtik. A mozdony igazi mozdonyként pöfög és a valódi vonatozás élményét adja.

Képek:


A Mikulásvonat minden évben óriási siker. Idén és rengeteg helyszínen lesz Mikulásvasút. Nagykarácsony pedig idén is várja a gyerekeket, ahol találkozhatnak a Mikulással. Részletek a nagykarácsonyi Mikulás Kisgőzösről ide kattintva!

A karácsonyi hangulathoz a Diótörő is hozzátartozik, ami például idén a Hattyúk tava mellett számtalan helyen látható lesz az országos turné részeként.

MÉG TÖBB MIKULÁS PROGRAM IDE KATTINTVA!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Cartoon Network Télapó Expressz indul 2014-ben is! Jegyek és menetrend itt!
Cartoon Network Télapó Expressz indul a Nyugati pályaudvar és a Vasúttörténeti Park között. A Mikulás vonat 2014. december 6-án és 7-én várja a gyerekeket!
Vuk musical a Madách Színházban! Jegyek itt!
A Madách Színház 2014. november 15-én mutatja be a Vuk musicalt. A legendás mese így színpadon kel életre.
Látványos előadás gyerekeknek! Jönnek a táncoló zacskók!
2015-ben újra Budapesten! Széljáték érkezik Budapestre a Trafóba 2015. február 12-én. Cie Non Nova (F): Egy főn délutánja (L'Apres-midi d'un Foehn) jegyek, jegyárak, jegyvásárlási információk itt! A látványos előadásra csak 2000 forintba kerülnek a jegyek!
Megújult dallistával vár 2019-ben a Margitszigeti Zenélő Szökőkút! Dallista itt!
2019-ben is várja a látogatókat a pár éve felújított kút a Margit-szigeten, ráadásul a dallista is igen változatos lesz majd. A zenélő kút látványos fényjátékkal és vízfüggöny vetítéssel is elkápráztatja majd az érdeklődőket. A ...
Így néz ki belülről a Notre Dame a tűz után! Videó a tűz utáni állapotról!
Budapest is hozzájárul a párizsi Notre-Dame-székesegyház újjáépítéséhez. A Szeged, Debrecen, Veszprém, Székesfehérvár és Budapest is támogatja az újjáépítést!
Bérgyikosos kémjátszma Budapest utcáin! Próbáld ki INGYEN!
NYERJ a barátaiddal közös élményt! Igazi újdonság, ami egyszerre kever számtalan élményt. A játékban egy bérgyilkos üldöz, miközben egy meghatározott időkereten belül, kódokat kell megfejteni és versenyt futni a többi csapattal.
Cirkuszok Világnapja 2019 - Motorral drótkötélen! INGYENES program!
A Cirkuszok Világnapján délelőtt ingyenes nyílt nappal és légmotoros világszámmal, délután pedig a 25. Jubileumi Gálaműsor két előadásával várják a közönséget.
Nárcisznap lesz április végén!
Korda György és Balázs Klári is fellép majd. Nárcisznapot tartanak Európa legnagyobb nárciszmezejének virágzása alkalmából április 27-én Babócsán.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK