KONTAKT Kert Színház és Kertmozi Balatonszenesen! Műsor és jegyek itt!

Kelt: 2018.07.09 Kovács Gergely

KONTAKT Kert Színház és Kertmozi Balatonszenesen! Műsor és jegyek itt! 2018. június 16-ától augusztus 17-éig várja Balatonszenes egyik legszebb területén a régi kertmozi az arra járókat. Számtalan színházi programmal készültek, főleg a gyerekek szórakoztatására.

„Egy hely, ahol találkozhatsz a barátaiddal és a kultúrával”

 A Kontakt Kert Színház és Kertmozi - Kossuth utca 2. – a régi kertmozi helyén, Balatonszemes egyik legszebb területén található. 

A tervezett családi - és gyerekprogramok minden korosztály igényét hivatottak kielégíteni – tudtuk meg Jánosi Katalintól, az intézmény kommunikációjáért felelős munkatársától:

Kiemelt célcsoportunk a gyerekkorosztály. A minőségi kultúra megismertetése nem titkolt célunk, ezért itt Magyarország válogatott, színvonalas gyermekprodukcióit mutatjuk be mindennap 17 órától:  Paprika Jancsi, A kiskakas gyémánt félkrajcárja, Huzella Péter, Cicus kirándul...

Családi műsoraink 19 órakor kezdődnek:Tündérládikó, Bogármuzsika, Kisherceg...

A felnőtteknek ajánlott produkciók kezdési időpontja 20:00 óra, melynek repertoárjában helyet kap a Maugli és a majmok, Toldi, Páratlan páros...

Az előadásokról bővebb információt a www.kontaktkert.hu oldalon találhatnak.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

Helyszín:
Balatonszemes, Kossuth utca 2. 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Vizicirkusz show 2018-ban Budapesten a Fővárosi Nagycirkuszban - Jegyek itt!
A Fővárosi Nagycirkuszba 2018 nyarán ismét vizicirkuszi show várja majd a közönséget.
Esztrád Színház Velence - VíziSzínház 2018 - Műsor és jegyek itt!
2018. június 15-étől Velencén várja a nézőket a vízi színház. A nyári szabadtéri színház idén is számtalan musicalt és koncertet visz a Velencei-tó
Sacravia Nyári Színház - Műsor és jegyek itt!
A Fonyódi szabadtéri színpad idén is izgalmas műsorral vár. Fonyód kártyával ráadásul 2 jegyet kapunk 1 áráért. Palya Bea, Koltai Kabaré, Musical Est, Abba Show, Made in Hungária és még sok meglepetés.
Ed Sheeran koncert 2019-ben a Sziget Fesztiválon Budapesten - Jegyek itt!
Ed Sheehan 2019-ben Magyarországra jön s Budapesten ad koncertet. Ed Sheeran koncertje 2019. augusztus 7-én a Sziget Fesztiválon kerül megrendezésre. Jegyek itt!
Rocksuli musical a Madách Színházban - Jegyek itt!!
Serbán Attila, Gallusz Nikolett, Puskás Péter és számos ismert színész főszereplésével debütál a Madách Színházban a Rocksuli musical. Jegyek itt!
Presser aréna koncert FŐPRÓBA - Jegyek itt!
Presser Gábor aréna koncertjének október 6-i főpróbájára is jegyet válthatnak az érdeklődők! Jegyek itt!
Monte Cristo grófja musical 2018-ban a BOK Csarnokban - Jegyek a budapesti előadásra itt!
A 2018. november 11-én látható budapesti Monte Cristo musical előadásban a BOK Csarnokban színpadra lép többek között Vastag Tamás és Szomor György is. Jegyek itt!
Diótörő és Egérkirály musical 2018-ban a BOK Csarnokban - Jegyek a Diótörő musicalre itt!
A Diótörő musical az elmúlt években az országos turné alatt többezer nézőt vonzott be a színházakba, sőt az Arénába is Budapesten. Így a sikerszéria után a Diótörő és Egérkirály családi mesemusical 2018. december 9-én Budapesten a BOK ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK