Koronázási Szertartásjáték Székesfehérváron! Jegyek itt!

Kelt: 2017.06.17 Kovács Gergely

Koronázási Szertartásjáték Székesfehérváron! Jegyek itt! Koronázási Szertartásjáték 2017 – III. Vak Béla Koronázási Szertartása a Koronázási Ünnepi Játékok részeként.

Egyedülálló rendezvénnyel tisztelgett államalapító királyunk előtt Székesfehérvár a múlt évben. 2017. augusztus 18-án és 19-én Koronázási Ünnepi Játékok 2017-es műsorának csúcspontja egy nagyszabású színházi előadás lesz, idén éppen Könyves Kálmán Koronázási Szertartása.

Az ősi koronázóváros páratlan rendezvénysorozata hagyományteremtő szándékkal jön létre, évről évre történelmünk egy-egy sorsfordító alakjának életét és korát állítja középpontba. Idén László király a főszereplő: az összművészeti fesztivál feltámasztja azt az ünnepet, amely Székesfehérvár legősibb, legszentebb hagyománya.

A Koronázási Ünnepi Játékok csúcspontja III. Béla király Koronázási Szertartása. Grandiózus díszletek között, modern látványtechnikával, több mint száz fellépővel, kórusok, táncosok, színészek és civilek közreműködésével valósul meg a színházi előadás. A magyar királyok egykori koronázótemploma, a Nagyboldogasszony-bazilika helyén, Magyarország legnagyobb szabadtéri színpadán Kálmán koronázásának szakrális ünnepe elevenedik meg.  Az oratorikus mű korhű tiszteletadás történelmünk nagyszerű korszaka előtt. 

Online jegyvásáráslás ide kattintva!
 
Dátumok, helyszínek
2016.08.18 21:00 - Székesfehérvár
2016.08.19 21:00 - Székesfehérvár

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Nézz be a Harry Potter díszletei közé! Járd be a stúdiót!
Ingyen bejárható a Harry Potter díszleteinek egy része. Londonban ugyanis a látogatók számára is elérhető a forgatási helyszín, melynek egy részét most a Google Maps segítségével is bejárhatjuk. Ingyenes kulisszajárás a Warner Bros Studió falai közt.
Vicces vagy érdekes programok!
Sokan keresünk érdekes és vicces programokat. Ezeket gyűjtöttük mi most egybe!
TOP 10 - A legizgalmasabb program Budapesten
A legizgalmasabb programokból válogattunk össze 10 menő programot. Budapesten nehéz unatkozni és számos exkluzív show érkezik Budapestre.
Már 300 forintért színházazhat Budapesten otthoni jegynyomtatással!
300-ért operát, míg 700 forintért már musicalt nézhet Budapesten. Olcsó jegyek a Budapesti Operettszínház, a Madách Színház, de akár a Vígszínház és az Operaház előadásaira vásárolhatóak. Összegyűjtöttük Budapest legolcsóbb jegyeit.
Zorán koncert 2018-ban Budapesten - Jegyek itt!
Zorán koncert 2018. november 11-én Budapesten a Budapesti Kongresszusi Központban. Jegyek itt!
István, a király 2018-ban a Budapesti Operettszínház sztárjaival Baján - Jegyek itt!
Az István, a király 2018 augusztus 24-26. között Baján a Petőfi-szigeten lesz látható a Budapesti Operettszínház sztárjaival. Jegyek már kaphatóak! Dolhai Attila, Szabó P. Szilveszter, Gubik Petra, Polyák Lilla, Kerényi Miklós Máté, Mészáros ...
Alföldi Róbert Volpone rendezése Jordán Tamással egy estére Budapesten látható - Jegyek itt!
Alföldi Róbert Volpone rendezése Jordán Tamás főszereplésével 2018. július 3-án Budapesten látható. Jegyek itt!
Szűzőrség a mozikban! NYERJ 2 JEGYET!
Egy vígjáték nyitja a májust a mozikban. Nyerj 2 jegyet a premier előtti vetítésre!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK