Koronázási Szertartásjáték Székesfehérváron! Jegyek itt!


Koronázási Szertartásjáték Székesfehérváron! Jegyek itt!

Kelt: 2017.06.17 Kovács Gergely

Koronázási Szertartásjáték Székesfehérváron! Jegyek itt! Koronázási Szertartásjáték 2017 – III. Vak Béla Koronázási Szertartása a Koronázási Ünnepi Játékok részeként.

Egyedülálló rendezvénnyel tisztelgett államalapító királyunk előtt Székesfehérvár a múlt évben. 2017. augusztus 18-án és 19-én Koronázási Ünnepi Játékok 2017-es műsorának csúcspontja egy nagyszabású színházi előadás lesz, idén éppen Könyves Kálmán Koronázási Szertartása.

Az ősi koronázóváros páratlan rendezvénysorozata hagyományteremtő szándékkal jön létre, évről évre történelmünk egy-egy sorsfordító alakjának életét és korát állítja középpontba. Idén László király a főszereplő: az összművészeti fesztivál feltámasztja azt az ünnepet, amely Székesfehérvár legősibb, legszentebb hagyománya.

A Koronázási Ünnepi Játékok csúcspontja III. Béla király Koronázási Szertartása. Grandiózus díszletek között, modern látványtechnikával, több mint száz fellépővel, kórusok, táncosok, színészek és civilek közreműködésével valósul meg a színházi előadás. A magyar királyok egykori koronázótemploma, a Nagyboldogasszony-bazilika helyén, Magyarország legnagyobb szabadtéri színpadán Kálmán koronázásának szakrális ünnepe elevenedik meg.  Az oratorikus mű korhű tiszteletadás történelmünk nagyszerű korszaka előtt. 

Online jegyvásáráslás ide kattintva!
 
Dátumok, helyszínek
2016.08.18 21:00 - Székesfehérvár
2016.08.19 21:00 - Székesfehérvár

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Nézz be a Harry Potter díszletei közé! Járd be a stúdiót!
Ingyen bejárható a Harry Potter díszleteinek egy része. Londonban ugyanis a látogatók számára is elérhető a forgatási helyszín, melynek egy részét most a Google Maps segítségével is bejárhatjuk. Ingyenes kulisszajárás a Warner Bros Studió falai közt.
Vicces vagy érdekes programok!
Sokan keresünk érdekes és vicces programokat. Ezeket gyűjtöttük mi most egybe!
TOP 10 - A legizgalmasabb program Budapesten
A legizgalmasabb programokból válogattunk össze 10 menő programot. Budapesten nehéz unatkozni és számos exkluzív show érkezik Budapestre.
Már 300 forintért színházazhat Budapesten otthoni jegynyomtatással!
300-ért operát, míg 700 forintért már musicalt nézhet Budapesten. Olcsó jegyek a Budapesti Operettszínház, a Madách Színház, de akár a Vígszínház és az Operaház előadásaira vásárolhatóak. Összegyűjtöttük Budapest legolcsóbb jegyeit.
Koncertek és rendezvények a 2018/2019-es évadban Budapesten a Papp László Sportarénában! Jegyek itt!
Ricky Martin, Il VOLO, José Carreras, Illuzionisták, Deák Bill Gyula, Radics Gigi, az István, a király, Demjén Ferencés számos más sztár koncertezik Budapesten és számtalan kiállítás, show, találkozó várja a közönséget az Arénában 2018-ban!
Ezket a sztárokat 1500 forintért nézheted meg az Arénában!
Ezket a sztárokat 1500 forintért nézheted meg az Arénában!
IL VOLO koncert Budapesten 2018-ban - Jegyek a magyarországi Aréna koncertre itt!
IL VOLO koncert 2018. december 10-én Budapesten a Papp László Sportarénában. Jegyek a magyarországi koncertre itt!
A Viszkis a Várkertmoziban! NYERJ 2 JEGYET!
várKERTmozi néven folytatódik a vetítés sorozat Budán a Várkert falai közt. Most a Viszkis című filmre nyerhetsz jegyeket, amit a Viszkis rablóról forgattak.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK