Kovács Kati az Arénában lép fel 2019-ben - Részletek és jegyek itt!

Kelt: 2018.10.30 kovacsad

Kovács Kati az Arénában lép fel 2019-ben - Részletek és jegyek itt! Kovács Kati is színpadra lép 2019. januá-r 12-én az Arénában, hogy legismertebb Táncdalfesztiválos slágerét előadhassa.

2018. januárjában hatalmas sikert aratott az „50 éves a Táncdalfesztivál” koncert, melynek az Aréna adott otthont. Nem csak a nézők, de a szakemberek egyöntetű véleménye is az volt, hogy az est méltán kiemelt esélyese lett az Év Aréna Koncertje kitüntető címnek. A teltházas koncert végén a közönség egy emberként szavazta meg a folytatást. A koncert után a következő évre vonatkozó zenei kívánságok ezrei erősítettek meg ezt a nézői szándékot.

2019. január 12-én szombaton tehát újra indul a nagy utazás! Ismét megidézzük a ’60-as, ’70-es évek legnagyobb slágereit. Az  idei koncert címe, az „50+ éves Táncdalfesztivál” azt jelzi, hogy a műsorban már nemcsak a Táncdalfesztiválokon elhangzott dalok, hanem a korszak további felejthetetlen dallamai is felcsendülnek. Az esemény különlegessége, hogy a fellépő művészek így együtt, még sosem álltak egy színpadon.

Az idei előadók között Kovács Kati is színpadra lép 2019. január 12-én az Arénában, hogy legismertebb Táncdalfesztiválos slágerét előadhassa.
 
Mellettük fellépnek a tavalyi koncert sztárjai:  Koós János, Poór Péter, Soltész Rezső, Dobos Attila, Csonka András, de olyan fiatal sztárok is képviseltetik magukat, mint Tóth Vera, Vastag Tamás, Koós Réka, Muri Enikő és Ambrus Rita. 
 
ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!
 
A műsorvezető páros, a tavaly nagy lelkesedést kiváltó és 12.000 embert megnevettető Gálvölgyi János és Koltai Róbert lesz. A zenét ismét a 60 tagú szimfonikus Big Band szolgáltatja, akik eredeti kották alapján szólaltatják meg a legendás dalokat. Közreműködik a Stúdió 11 Ensemble.

A tervezett 30 műsorszámot, a közönség által megszavazott slágerekből válogattuk össze.
 

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK