Menyasszontánc a Budapesti Operettszínházban 2019-től - Jegyek itt!

Kelt: 2019.03.25 kovacsad

Menyasszontánc a Budapesti Operettszínházban 2019-től - Jegyek itt! A Menyasszonytánc 2019 májusától lesz ismét látható a Budapesti Operettszínházban. Színpadra lép többek között Szabó P. Szilveszter, Oszvald Marika, Lehoczky Zsuzsa, Kocsis Dénes, Gubik Petra, György-Rózsa Sándor, Kerényi Miklós Máté, Laki Péter, Szendy Szilvi, Papadimitriu Athina, Ullmann Zsuzsa, Gömöri András Máté, Melis Gábor, Földes Tamás és még sokan mások. Jegyek itt!

A Budapesti Operettszínházban megújult szereposztásban látható ismét Jávori Fegya klezmer musicaléje a Menyasszonytánc. Az előadásban vallási és nemzeti ellentétek egyaránt felbukkannak s megmutatja a történet milyen kirekesztő tud lenni egy kis közösség is. A történet középpontjában Rózsi áll, aki eddig keresztényként élte életét, ám közben kiderül valójában zsidó származású. A keresztény közösség, ahova eddig tartozott kitaszítja, a zsidó közösségbe pedig még képtelen beilleszkedni, így számkivetett lesz mindenhol. Persze mindenbe bele keveredi kközben a szerelem is és persze a pletyka.

A már-már operettek világát idéző klezmer musical garantált szórakozást és közben mély tartalmakat ígér a nézőknek méghozzá igazán kiemelkedő művészek főszereplésével. Színpadra lép többek között Szabó P. Szilveszter, Oszvald Marika, Lehoczky Zsuzsa, Kocsis Dénes, Gubik Petra, György-Rózsa Sándor, Kerényi Miklós Máté, Laki Péter, Szendy Szilvi, Papadimitriu Athina, Ullmann Zsuzsa, Gömöri András Máté, Melis Gábor, Földes Tamás és még sokan mások.

A Menyasszonytánc 2019 májusától lesz ismét látható a Budapesti Operettszínházban.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Rózsi: Gubik Petra / Kékkovács Mara
András: György-Rózsa Sándor / Kocsis Dénes
Herskovics: Földes Tamás / Melis Gábor
Jonel: Szabó P. Szilveszter / Angler Balázs
Majzikné: Lehoczky Zsuzsa / Oszvald Marika
Blumné: Szulák Andrea / Felföldi Anikó
Bárány: Dézsy Szabó Gábor
Sára: Ullmann Zsuzsa
Lenke: Papadimitriu Athina
Blanka: Vásári MónikaJanka: Szendy Szilvi
Papp: Faragó András
Rabbi: Jantyik Csaba / Pálfalvy Attila
Dávid: Kerényi Miklós Máté / Laki Péter
Tanító: Magócs Ottó
Gáspár: Gömöri András Máté

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Rómeó és Júlia musical 2019-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
A Rómeó és Júlia musical Aréna verziója 2019. szeptember 14-én lesz látható a Papp László Budapest Sportarénában. Az Arénában szól a Lehetsz király!
1 napra INGYENES a Vasúttörténeti Park!
2019 júliusában 1 napra mindenki számára ingyenes lesz a Vasúttörténeti Park. Ráadásul hétvégén. Érdemes hát ellátogatni Európa egyik legnagyobb szabadtéri és egyben legelső, interaktív vasúti múzeumába.
Egy néző okozott botrányt Alföldi Róbert jubileumi előadásán!
Az eseményt a színház biztonsági kamerája rögzítette is!
Kürtőskalács Fesztivál 2019
Idén is lesz Kürtőskalács Fesztivál, amit 2019. októberében tartanak a Városligetben.
várKERTmozi 2019 - Mozi a Várkertben 2019-ben! Jegyek és műsor itt!
várKERTmozi néven folytatódik a vetítés sorozat Budán a Várkert falai közt. A filmek listája és részletek itt! BUÉK, Apró mesék, Nyitva, Rossz versek és még sok más film vár.
Ingyenes Űrkadét Kiképzőközpont, Planetárium és sok más Budapesten!
Készíts egyedi fotóz az űrből a Galaktikus fotófalnál. Fedezd fel a világűr legizgalmasabb pólusait! Július 28-ig várja az érdeklődőket a különleges központ.
Faltól falig Amerika címmel jelent meg Braun Róbert könyve! NYERD MEG!
Két apa, négy lány, egy lakóbusz, Amerika. A végtelen út és egy harmincéves barátság története. Az útkeresés és az álmok története.
Egész évben vár a Miniversum! Jegyek itt!
14 település, 600 épület, 1,3 km sínpálya, 100 folyamatosan mozgásban lévő vasúti szerelvény. Mini Budapest, Nyugati pályaudvar, éjszakai vonatok és sok érdekesség egyszerre. Jegyárak, jegyfoglalás, belépő.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK