Mi vagyunk a Grund - Dés László koncertje 2018-ban Pécsen - Jegyek itt!

Kelt: 2018.11.05 kovacsad

Mi vagyunk a Grund - Dés László koncertje 2018-ban Pécsen - Jegyek itt! Dés László a budapesti aréna koncert előtt Pécsen ad ízelítőt. Dés László koncertje 2018. december 23-án Pécsen a Kodály Központban kerül megrendezésre.

Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsessz lemezek sora fűződik a nevéhez. De az utóbbi években történt valami, ami teljesen megváltoztatta a róla kialakított képet. Kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival, leült a zongorához, és énekelni kezdte az új és a már régóta ismert számokat. Koncertturnékon járta körbe az országot hatalmas sikerrel. Hamarosan megjelenik új lemeze vadonatúj dalaival. A Mi vagyunk a Grund! koncerteken ezekből az új dalokból is hallhatunk, de persze nem maradnak el a nagy Dés slágerek sem, A vigyázz rám,

Dés László a budapesti aréna koncert előtt Debrecenben ad ízelítőt. Dés László koncertje 2018. december 23-án Pécsen a Kodály Központban kerül megrendezésre.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Olyan szépek voltunk, Nagy utazás, Legyen úgy, és ahogy a cím is tükrözi, a nagysikerű Pál utcai fiúk musical emblematikus dala is természetesen műsoron lesz.

Ezen az estén hallhatjuk Dés virtuóz és lírai szaxofonjátékát is.  Dés László nagyszerű muzsikus társai a legjobb koncertzenészek közül valók.

Nem mindennapi zenei élmény várható!

 

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK