Mikulás napi programok

Kelt: 2016.11.24 Kovács Gergely

Mikulás napi programok December 6-án és a hétvégén is rengeteg Mikulásos program várja a családokat. A legérdekesebbeket egybe gyűjtöttük. Mikulásvonat, Mikulás futás, Diótörő, Csoki Múzeum, Télapó Expressz, stb.

A Művelődési házak idén is készülnek szokás szerint Mikulás műsorokkal. A műsorokról ide kattintva talál információkat.

Bűvész Iskola
és egyéb érdekességek várják decemberben is a gyerekeket a Bűvész Színházban. A színház befogadó képessége elég kicsike, így ide is érdemes előre foglalni ide kattintva.

Egy olyan programot is ajánlunk, ami minden gyereknek és felnőttnek fantasztikus élmény lehet. Mi kipróbáltuk és nagyon szerettük! Ugyanis a Flippermúzeumban mind a 130 flipperrel lehet játszani. Ráadásul nem csak flipperek, hanem egyéb játékok is vannak. Sőt olyan is akad, amivel párban vagy családilag versenyezhetünk. Ráadásul nem csak december 6-án, hanem egész évben. Egy igazán különleges élmény és az árak is igen barátiak. Részletek itt!


Az ünnep jó alkalom a jótékonykodásra is. Kérjük meg a gyermekünket, hogy a már nem használt, de jó játékait, ruháit adja olyanoknak, akik rászorulnak. 
Esetleg élelmiszerrel is egészítsük ki a csomagot. Azonban csak olyan játékot és ruhát adjunk, ami jól használható, hiszen annak más gyerek is örülni fog. Az adományt a Mikulásgyárban közösen adhatjuk le. Sőt a Mikulás színpadon számtalan program vár a gyerekekre. Részletekért kövesd a Mikulásgyár Facebook oldalát ide kattintva!


A Diótörő idén sem marad el. Az Operaház előadására szinte már lehetetlen jegyet szerezni, de számtalan más előadás lesz látható az országban. Részletek itt!

Nagykarácsony azaz Mikulásfalva 2016-ban is várja a gyerekeket. A település nagy látványossága a Mikulásház. Az érdeklődőket Mikulás Fesztivál is várja. November 15 és december 22. között a Mikulásháznál a Mikulás szarvasai, a Mikulás szánkója, csere - bere ajándékládika és büfé várja a látogatókat. A vendégek felkereshetik még a megyék karácsonyfáit, az Ugráldát és a Mikulás kézműves- és játszóházát. Érdemes informálódni indulás előtt, hiszen sok csoport látogatja meg a falut minden évben. Így elkerülhetjük a sorállást és az esetleges bosszankodást.


Remek Mikulás ajándék lehet a 3D galéria megtekintése, ahol különleges 3D képeket készíthetünk magunkról. Részletek itt!

Ha kíváncsi vagy mit csinál a Mikulás, akkor megnézheted. A Santa Claus Live internetes élő közvetítés a Mikulás otthonából -a Finnországi Lappföldről- ad élő közvetítést. Részletek itt!

PlayKID Mikulás hétvége lesz a Millenáris D épületében 2016. december 3-án. Xbox sátor, Minimax Mikulás, Rama mézeskalács sütés és még sok-sok program. További részletek és jegyinformációk ide kattintva!


A M2 Télapó Expressz, a Mikulásvonat és a COOP Mikulásvasút idén is várja az érdeklődőket. A Diósgyőr Mikulásvonat is újra indul.

Na és az ünnep utánra még egy igazán egyedi és új élmény, amit ajánlunk. Megnyílt Magyarország első ágymozija. A „Buda Bed Cinema”  új szintre emeli a mozizást éléményét.  Ráadásul a jeggyel 2 felnőtt és 2 gyermek  lehet egy ilyen "ágyon" a  film alatt. Részletek a moziról itt!

Szép emlék és ajándék lehet egy családi fotózás a HeloMelo-nál! Sőt most akár nyerhetsz is egy kedvezményes fotózást!  Részletek itt: https://www.facebook.com/helomelofoto


Csinálj szaloncukrot házilag - VIDEÓ ITT! A gyerekekkel készítve még nagyobb öröm. Ne hagyd ki!

Ha hallottál egy érdekes, vicces vagy jó programról -nem csak Mikulás napi- küld el nekünk a facebook oldalunkon, hogy megoszthassuk másokkal.


A legjobb 10 karácsonyi ajándék ötlet! Részletek ide kattintva!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Vicces vagy érdekes programok!
Sokan keresünk érdekes és vicces programokat. Ezeket gyűjtöttük mi most egybe!
Döbbenet! Tíz emberből 5 rossz választ ad!
Egy egyszerű kérdésre a felnőttek és a gyerekek fele is rossz választ ad. A témával már a TV is foglalkozott, hiszen egyszerű a kérdés.
Mary Poppins musical jegyek itt!
A 2012/2013-as évadban egy Disney musical lesz a Madách Színház első bemutatója.
Süsü a sárkány előadás! Jegyek itt!
Csukás István - Bergendy István: SÜSÜ, A SÁRKÁNY KALANDJAI - zenés mesejáték két részben látható a Játékszín színpadán.
Egy megható videó karácsony előttre!
Az I. világháború emlékére készült ez az elgondolkoztató és megható videó! Igaz történtetet dolgoz fel az angol Sainsbury's áruház.
Fagylalt napja 2017! A fagyi nap alatt féláron van a fagyi! Helyszínek itt!
A magyar kézműves fagylalt napja 2017. május 8-án lesz. A fagyizók listája már készül. Ne hagyd ki te se!
Statisztákat keresnek a Vízkereszt, vagy amit akartok előadásra!
Dolgozz népszerű művészekkel és kiváló színházi alkotókkal egy felejthetetlen produkcióban! William Shakespeare népszerű komédiáját, a Vízkereszt, vagy amit akartok című darabot Béres Attila állítja színpadra. A statisztaválogatáson 20 és ...
Ákos 50 születésnapi koncert 2018-ban a MÜPA-ban - Jegyek itt!
Az Ákos 50 koncert 2018. április 7-8-án a BTF 2018-as programjában a MÜPA-ban lesz látható. Jegyek már kaphatóak!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK