Nézd meg INGYEN az Aladdin musicalt!

Kelt: 2016.08.20 kovacsad

Nézd meg INGYEN az Aladdin musicalt! A Disney egyik legnagyobb sikere volt az Aladdin volt, így nem volt meglepő, hogy hamar elkészült au Aladdin jégshow majd debütált a Jégvarázs live musical show is.

A Disney mesefilmekből évről évre készülnek újabb és újabb jégshow és musical feldolgozások is, de a leglátványosabb előadások a Disney parkokban valamint a West End és a Broadway színházaiban láthatóak.

Számos varázslatos előadás eljutott már Magyarországra is. Többek között a Madách Színházban akár már 1400 forintért (Jegyek itt!) élőben láthatjuk ahogyan Mary Poppins a nézők feje felett repül el, vagy az Operettszínházban átélhetjük a Szépség és a Szörnyeteg Disney mesét élőben is. (Jegyek itt!) Sőt 2017-től Magyarországon is látható a Notre Damei toronyőr musicalt az Operettszínház művészeivel, méghozzá egy igazán impozáns környezetben. (Jegyek itt!)

Azoknak azoknak, akik nem jutnak el ezekre az előadásokra sem kell elkeseredniük, hiszen a Disneyworld legendás showját az Aladdin musicalt otthon is átélhetik. A Disney legendás mesefilmjének színpadi feldolgozása videón is megtekinthető a cikk alján.

Az előadásból Londonban egy nagyszínpadi bővített verzió is látható, de Aladdin legendája Budapesten is életre kell, csak nem a Disney verzióban. Az Aladdin mesejátékra ide kattitnva vásárolhattok jegyet!
 
Ha nem akarsz lemaradni a hasonlóan jó programokról, akkor csatlakozz a Programajánló oldalhoz!
 

 

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Így repül a Mary Poppins musicalben Mary - Videó itt!
Mary Poppins a nézők feje felett is elrepül a Mary Poppins musicalben.
Houdini musical a MOM Sportban Badár Tamással és musical sztárokkal - Jegyek itt!
A Houdini musicalben 2016. november 5-én a MOM Sportban igazi varázslatnak lehetünk szemtanúi, hiszen a Hungary's Got Talent külön díjas bűvésze Badár Tamás is szerepet kapott. Mellette olyan sztárok lépnek még színpadra mint Miller Zoltán, Szabó ...
Macskák musical a SYMA csarnokban angolul - Jegyek az eredeti CATS angol előadásra itt!
Cats musical - A világ körüli turnén szereplő londoni Macskák musical előadás Budapesten a Syma csarnokban lesz látható angol nyelven 2016. november 17-19 között.
Billy Elliot musical jegyek itt! - Szereposztás itt!
Budapesten a Magyar Állami Operaház színpadán lesz látható a Billy Elliot musical.
Meseautó musical a Madách Színházban - Jegyek itt!
A Madách Színház új bemutatójában a Meseautó musicalben olyan jól ismert sztárok lépnek színpadra mint Nagy Sándor, Magyar Attila, Simon Kornél, Szerednyey Béla és Dobos Judit.
Vámpírok bálja musical Budapesten a Magyar színházban Jegyek itt!
Roman Polanski filmjének musical verziója Budapesten is látható! Jegyek a Vámpírok bálja musicalre már kaphatóak!
Nézd meg INGYEN a Jégvarázs musicalt!
A Frozen azaz a Jégvarázs a Disney egyik legnagyobb sikere volt az elmúlt években, így nem volt meglepő, hogy hamarosan elkészült a Jégvarázs jégshow majd debütált a Jégvarázs live musical show is.
1 napra INGYENES a Vasúttörténeti Park!
2019 júliusában 1 napra mindenki számára ingyenes lesz a Vasúttörténeti Park. Ráadásul hétvégén. Érdemes hát ellátogatni Európa egyik legnagyobb szabadtéri és egyben legelső, interaktív vasúti múzeumába.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK