Nyerj jegyeket az LGT és Katona Klári slágereivel érkező Zenevonat koncertre!

Kelt: 2017.01.24 kovacsad

Nyerj jegyeket az LGT és Katona Klári slágereivel érkező Zenevonat koncertre! Az LGT és Katona Klári slágereivel! 2017. február 12-én a Budapesti Kongresszusi Központba érkezik a Zenevonat Szuper-koncert sorozat.

2017. február 12-én a Budapesti Kongresszusi Központba érkezik a Zenevonat Szuper-koncert sorozat.

A rajongók a jól ismert slágereket az LGT ikonjaival, Karácsony Jánossal és Solti Jánossal élvezhetik, fellép a műsorban a fiatal generáció két legígéretesebb előadóművésze Heincz Gábor Biga és Veres Mónika Nika, aki Katona Klári slágereiből is előad majd ezen az estén. A zenekari kíséretet a legfoglalkoztatottabb együttes az Abrakazabra zenekar szolgáltatja.

A koncerten a 70-es, 80-as évek egyik legkiemelkedőbb, legmeghatározóbb hazai együttesének olyan slágerei csendülnek majd fel, mint a A Kicsi, a Nagy, az Artúr és az Indián, az Annyi mindent nem szerettem még, a Miénk ez a cirkusz,Mindenki,Álomarcú lány,Nem adom fel.

Az élményt még teljesebbé teszi, hogy az LGT-s legendákat az az Abrakazabra zenekar kíséri majd, akik hazánk legfoglalkoztatottab Party és Session zenekara és egyedülálló módon, az ország legtöbb neves előadójával dolgoznak együtt, határainkon innen és túl. 

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

Ezt jól bizonyítja, hogy a tavaly, a Debreceni Főnix Csarnokban tartott, 15 éves születésnapi teltházas koncertjükön olyan énekesek léptek fel velük, mint Charlie, Demjén Ferenc, Balázs Fecó, Somló Tamás, Karácsony János, Keresztes Ildikó. A fiatalabb korosztályból Tóth Vera, Tóth Gabi, Radics Gigi, Király Viktor, Vastag Csaba, Bebe, Éliás Jr, Gájer Bálint és nem utolsó sorban Roy.

Ezek után biztosak lehetünk abban, hogy fergeteges és nagyon jó hangulatú koncertet hallhatunk, láthatunk majd az LGT és Katona Klári slágereivel!

JÁTÉK!

Játékunkban páros belépőt nyert Lakatosné Böbe és Hajdú Szabolcs. További játékok a JÁTÉK menüben.

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK