Ők lesznek Fenyő Miklós sztárvendégei a Margitszigeten - Jegyek itt!

Kelt: 2019.07.21 kovacsad

Ők lesznek Fenyő Miklós sztárvendégei a Margitszigeten - Jegyek itt! Csókkoktél- Fenyő Miklós koncertje 2019. augusztus 31.-én Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre. Jegyek itt!

Fenyő Miklós egy posztban árulta el kik lesznek a sztárvendégek a Margitszigeti koncertjén és hogy milyen meglepetéssel készül.

"A Margitsziget az Szent...

A dolog úgy kezdődött, hogy sztárvendégeket kellett keresnem az idei Víztorony-koncerthez. Nem könnyű feladat így, huszonkét év után...

Amit tudnotok kell, a tavalyi évben április és október között megírtam két vadonatúj színdarab szövegkönyvét. Csak úgy, saját kedvtelésemre. Jó történet mind a kettő. Soha nem csináltam korábban ilyesmit, de hát... alkotni muszáj. Sok nagyon klassz zeneszámot tettem bele, olyanokat, amiket mindannyian szerettek, és amik ritkábban fordulnak elő a koncerteken. Az egyik darabhoz azonban írtam egy teljesen új dalt. Egy dalt, amit a női főszereplő énekel a történet fordulópontján. Ehhez kellett nekem egy spéci hang.

Keresgéltem a YouTube-on, és rátaláltam erre a Gabira. A Tóth Gabira. Gondoltam, a felvételre megpróbálhatjuk. Nos, a felvételből nem lett semmi. (Egyelőre...) Viszont felkértem augusztusra, és ő elsőre kedvesen igent mondott. De hát, róla úgyis tudtok mindent....

Weszely Ernőt (Ernie) nagyon régen ismerem. Ritkán találkozunk, de akkor jókat dumálunk. Ő egy szuper tehetséges vak fiú, egy zongorista, harmonikás, énekes. Remek előadó. Majd meglátjátok...

Mindkettőjüknek ajánlottam a szerintem hozzájuk legjobban illő nótákat, és mindketten nagy lelkesedéssel fogadták.

Remélem, hogy Ti is...

Hát, Így.

Fenyő Miklós"

Fenyő Miklós koncertje 2019. augusztus 31.-én Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

További izgalams koncertek lentebb a kapcsolódó cikkekben!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Hotel Menthol musical Szentesen - Jegyek itt!
A Hotel Menthol musical 2019. augusztus 12-én Szentesen lesz látható! Jegyek itt!
Egy napra INGYENES a Vasúttörténeti Park augusztusban!
2019 augusztusában 1 napra mindenki számára ingyenes lesz a Vasúttörténeti Park. Érdemes ellátogatni Európa egyik legnagyobb szabadtéri és egyben legelső, interaktív vasúti múzeumába.
Szekeres Adrien koncert 2019-ben a MÜPA-ban - Jegyek itt!
Szekeres Adrien Pop-up című koncertje 2019. október 24-én Budapesten a MÜPA-ban kerül megrendezésre. Jegyek itt!
Mozivarázs a Szolnoki Szimfonikus Zenekar koncertje a Haraszthy Amfiteátrumban - Jegyek itt!
Mozivarázs a Szolnoki Szimfonikus Zenekar koncertje 2019. Szeptember 6-án a Haraszthy Amfiteátrumban. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK