ÚJ időpontban kerül megrendezésre Rhoda Scott koncertje!

Kelt: 2018.10.31 kovacsad

ÚJ időpontban kerül megrendezésre Rhoda Scott koncertje! Rhoda Scott managementje lemondta az idénre tervezett koncertjeit, melybe sajnálatos módon a november 11.-re tervezett budapesti koncert is beletartozik. A koncert új időpontja itt!

ÚJ IDŐPONTBAN KERÜL MEGRENDEZÉSRE RHODA SCOTT KONCERTJE! Közlemény:

Kedves  Vendégeink,

Rhoda Scott managementje lemondta az idénre tervezett koncertjeit, melybe sajnálatos módon a november 11.-re tervezett budapesti koncert is beletartozik.

A Művésznő a szállodai szobájában múlthéten elesett, állapota sajnos annyira megromlott, hogy a hétfői napon megműtötték.

A műtét sikeres volt, az orvosai szerint felépülése legalább 3 hónapot vesz igénybe, ezért a koncertet csak egy későbbi időpontban tudjuk megrendezni.

A koncert új időpontja 2019. április 14. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Az eddig megváltott jegyek érvényesek a későbbi koncertre, vagy a vásárlás helyen a koncert eredeti dátumától számított 30 napon belül visszaváltható.

Rhoda Scott üzent budapesti rajongóinak:

"Kedves Rajongók,

Sajnálattal tudatom, hogy balesetet szenvedtem. Kórházba kerültem. Megműtöttek, de az orvosok véleménye szerint hosszabb felépülési időre van szükségem. Nagyon sajnálom, hogy születésnapomat nem tudjuk együtt megünnepelni, de erős leszek, igyekszem minél hamarabb felépülni és 2019-ben eljövök Budapestre, hogy egy nagyszerű koncerten ünnepelhessünk együtt.

Szeretettel,

Rhoda Scott"

Rhoda Scott 2019-es koncertjére már elkezdték a jegyek értékesítését! Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Ünnepeljen Ön is Rhoda Scott-al!

Játékunk nyertesei Prohászka Attila, Tósoky Andrásné és @benedek.mariann Insta nyertesünk


NE HAGYD KI A CIKK ALATTI KAPCSOLÓDÓ HÍREINKET SEM!

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK