Romkocsma túra, Szabadulószobák, Csoki Múzeum a Turizmus Világnapján!


Romkocsma túra, Szabadulószobák, Csoki Múzeum a Turizmus Világnapján!

Kelt: 2017.09.24 Kovács Gergely

Romkocsma túra, Szabadulószobák, Csoki Múzeum a Turizmus  Világnapján! A Turizmus Világnapja 2017. szeptember 27-én lesz. Több mint ötven programmal készülnek a szervezők a turizmus világnapjára szeptember 27-én - hangzott el az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában.

Az ENSZ Turisztikai Világszervezete 1980-ban jelölte ki ezt a napot, mint ünnepnapot, azok számára, akik a turisztikában jelentős szerepet töltenek be - mondta Bán Teodóra, szervező, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ ügyvezetője, hozzátéve, hogy a központ munkatársai öt irodában várják egész évben a fővárosba látogató vendégeket.

"Az elmúlt évek sikerei feljogosítanak minket arra, hogy valóban ünnepeljünk" - tette hozzá.

A programokat ismertetve elmondta, egy konferenciával indul az ünnep a Városházán Tarlós István fővédnökségével, erre több mint száz turisztikai szakembert hívtak meg.

Ismertette, a fővárosban élők, amennyiben regisztrálnak a budapestinfo.hu oldalon, ezen a napon ajándékként, igénybe vehetik a Budapest Város Kártya család nyújtotta szolgáltatásokat. A szabaduló szobától kezdve a múzeumlátogatásokig számtalan izgalmas programra jelentkezhetnek az érdeklődők - tette hozzá.

A legfrissebb KSH adatok szerint 10 százalékkal emelkedett a vendégéjszakák száma a januártól júliusig tartó időszakban, az előző évhez viszonyítva, valamint a vendégek száma 7 százalékkal nőtt - mondta. 
Forrás: MTI

A programok között Opera látogatás, Romkocsma túra, Biciklis városnézés és még számtalan program várj. Jelentkezés és programok ide kattintva!

Ne hagyd ki a cikk alatti kapcsolódó híreket sem, ahol például Bormoziról is olvashatsz! Illetve nyereményjátékainkat is érdemes megnézni a JÁTÉK menüben!

Ha nem akarsz lemaradni a hasonlóan jó programokról, akkor csatlakozz a Programajánló oldalhoz! 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Te hány napja élsz? Tudd meg egyszerűen!
Egy új magyar honlapon akár értesítőt is kérhetünk a kerek napfordulókra. Csak két kattintás.
Kevesen bírják végignézni ezt az 5 perces kisfilmet!
Mi nem bírtuk végig nézni. A Stop the horror csak 5 perc, mégis nagyon kevesen bírják végignézni, az igaz történet alapján készült kisfilmet.
Rómeó és Júlia a Fővárosi Nagycirkuszban!Videó itt! NYERJ 2 JEGYET!
2017. október 2. és 6. között William Shakespeare világhírű darabja elevenedik meg a Fővárosi Nagycirkusz színpadán!
Bormozi nyílt Magyarországon!
Megnyílt az első bormozi Magyarországon. Borozás a vászon előtt a dél-balatoni Kristinus Borbirtok bormozijában, a Vinocinoban.
A Star Wars világa – kiállítás Budapesten! Jegyek itt!
Star Wars optikai illúziók és Selfie pontok is várnak a különleges kiállításon. 2017. november 25-től 27-ig Budapesten lesz látható a kiállítás a Csili Művelődési Központban.
Vujity Tvrtko előadása 2018-ban országos turnéra indul! Jegyek itt!
2018-ban országos turnéra indul egy lebilincselően izgalmas est Vujity Tvrtko-val.
Koncertek és rendezvények a 2018/2019-es évadban Budapesten a Papp László Sportarénában! Jegyek itt!
Ricky Martin, Il VOLO, José Carreras, Illuzionisták, Deák Bill Gyula, Radics Gigi, az István, a király, Demjén Ferencés számos más sztár koncertezik Budapesten és számtalan kiállítás, show, találkozó várja a közönséget az Arénában 2018-ban!
Ezket a sztárokat 1500 forintért nézheted meg az Arénában!
Ezket a sztárokat 1500 forintért nézheted meg az Arénában!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK