Sakk musical-koncert a Pesti Magyar Színházban! Jegyek itt!

Kelt: 2011.12.20 Kovács Gergely

Sakk musical-koncert a Pesti Magyar Színházban! Jegyek itt! A híres musicalből készült musical-koncert újra látható lesz 2012-ben. Az előadásra már megkezdték a jegyek értékesítését is. Az előadás újra sztárokkal lesz látható.

A darab cselekménye egy ’70-es évek végén játszódó, amerikai-szovjet sakkvilágbajnoki mérkőzés története pályán kívül és belül, melyet átsző a két nagyhatalom közti versengés, egy szenvedélyes szerelmi háromszög, magánéleti és politikai csatározások. A sodró lendületű történetet olyan nagyszerű dallamok szövik át, mint többek közt az One night in Bangkok, a The story of Chess, a Nobody’s side és az Anthem.

A musical zeneszerzői: Benny Andersson és Björn Ulvaeus a svéd ABBA popegyüttes tagjaiként váltak ismertté a ’70-es években. A zenekar feloszlása után kerültek kapcsolatba Tim Rice szövegíróval, és alkottak meg közösen a mára klasszikussá vált Chess musicalt. Az angol nyelvű dalszövegeket az a Tim Rice jegyzi, aki korántsem ismeretlen a zenés színházkedvelők körében. Ő írta a Fővárosi Nagycirkuszban 2008-ben nagy sikerrel játszott Aida szövegét is.
Közös munkájuk eredménye lett az 1986-ban, a West End-en bemutatott Chess.

2012. április 26-án és 27-én újra látható lesz az előadás a Pesti Magyar Színházban. Online jegyvásárláshoz kattintson ide!

A musical-koncert főszereplői várhatóan nem változnak, így a régi szereposztással lesz látható, ami a következő volt.

Anatoly Sergievsky: EGYHÁZI GÉZA / BOT GÁBOR
Florence Vassy: SÁRI ÉVA / KECSKÉS TÍMEA
Frederick Trumper: SZEMENYEI JÁNOS / CSORDÁS LEVENTE
Alexander Molokov: GÁBOR GÉZA
Svetlana Sergievsky: KECSKÉS TÍMEA / KOÓS RÉKA
Bíró: KISS ERNŐ ZSOLT / BOT GÁBOR
Walter de Courcy: PAVLETITS BÉLA
Leonyid Viigand: VARGA VIKTOR / JENEI GÁBOR
Polgármester: SÁNDOR DÁVID
 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Elton John musicalje az Aida Budapesten 2011-ben! Jegyek itt!
Elton John fantasztikus musicalje az Aida Budapesten lesz látható októberben és decemberben. ARAM Colosseum ad otthont a fergeteges produkciónak amelyről bővebben olvashat lentebb, sőt akár jegyet is vásárolhat.
Én, József Attila musical a Madách Színházban 2012-ben!!
Vizy Márton és Tóth Dávid Ágoston műve a Madách Musical Pályázat legjobb hét versenyműve között végzett, és az egyik legnagyobb magyar költő életének sorsdöntő epizódjait varázsolja színpadra.
Jekyll és Hyde musical a Szegedi Szabadtéri Játékok 2012-es műsorában!
Ne maradjon le és vegye meg most a jegyeit a Jekyll és Hyde musicalre a jegyeket. Jegyek már kaphatóak a híres musicalre.
Made in Hungária musical a József Attila Színházban!Jegyek itt!
A musicalt közel 10 éve játszák és már túl van a 300. előadáson is, de még mindig teltházzal megy.
Mária új magyar musical a Szegedi Szabadtéri Játékokon!
Már árulják a jegyeket az új magyar musicalre, amit Szegeden a szabadtéri színpadon láthat a közönség. Két alkalommal lesz látható a Dóm téren az új musical.
Pink koncert Budapesten a Sziget Fesztiválon - Jegyek a 2017-es koncertre itt!
Pink koncertje 2017. augusztus 9-én, a Sziget -1. napján a Nagyszínpadon kerül megrendezésre. Jegyek már kaphatóak!
Ők lesznek a Sziget Fesztivál 2017-es fellépői!
A Sziget Fesztivál 2017. augusztus 9-16 között ismét megnyitja kapuit. Major Lazer, Clean Bandit, Dimitri Vegas and Like Mike, Two Door Cinema Club, Tom Odell, Bad Religion, PJ Harvey, alt-J, Rudimental, George Ezra, The Naked And Famous, Steve Aoki, White ...
Harlem Globetrotters kosárlabdashow 2017-ben Magyarországon - Jegyek és helyszínek itt!
2017. május 25-28. között a Harlem Globetrotters kosárlabda cirkusza ismét Magyarországon turnézik. A győri, szegedi, veszprémiés debreceni előadásokra jegyek már kaphatóak!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK