Túl minden határon… - Vujity Tvrtko motivációs előadása - Jegyek a miskolci előadásra itt!

Kelt: 2017.07.30 kovacsad

Túl minden határon… - Vujity Tvrtko motivációs előadása - Jegyek a miskolci előadásra itt! Túl minden határon… - Vujity Tvrtko motivációs előadása 2017. október 7-én Miskolcon.

2017. október 7-én Miskolcon a Művészetek Házában kerül megrendezésre Vujity Tvrtkoval az év motivációs előadása rengeteg nevetéssel, még több kalanddal és a legyőzhetetlen erővel.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Egy este, amit soha nem fog elfelejteni! Egy este, ami felemel és sokkal erősebbé tesz!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Szabó Péter Áttörés 2 előadás 2017-ben az Arénában - Jegyek itt!
Szabó Péter motivátor Áttörés 2 című előadásával várja közönségét Budapesten ismét a Papp László Sportarénában 2017. december 21-én.
Csernus Imre est 2017! Jegyek itt a Csernus turnéra! Helyszínek itt!
Csernus Imre több városba is ellátogat. Hódmezővásárhely, Vác, Mezőkövesd, Cegléd, Kiskunhalas, Dabas, Gyula, Paks, Dunakeszi,Debrecen, Veszprém, Várpalota, Budapest és még számtalan helyszín része az országos turné első felének. Csernus ...
Magyarország tortája 2017 - Megvan a nyertes!
Idén 30 torta közül választotta ki a zsűri Magyarország tortáját - közölte az eredményhirdetésen a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének ügyvezetőségi tagja.
NYERJ jegyeket  Made in Hungaria musicalre - Jegyek itt!
A legenda most visszatér, ugyanis a Made in Hungaria 2017. augusztus 31-én a Csillebérci Szabadtéri Színpadon lesz látható.
Augusztus 20-i programok Budapesten 2017-ben!
Koncertek, tűzijáték, tisztavatás, Szent Jobb körmenet és számtalan program vár Budapest szívében az érdeklődőkre 2017. augusztus 19-én és 20-án.
Ingyenes nyílt nap az Országházban!
1 napig ingyen látogatható az Országház és a Szent Korona. 2017-ben sem szakad meg a hagyomány.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK