Tűz konferencia 2018-ban Budapesten az Arénában! Jegyek itt!

Kelt: 2018.06.02 Kovács Gergely

 Tűz konferencia 2018-ban Budapesten az Arénában! Jegyek itt! 2018. augusztus 24. és 26. között a Papp László Budapest Arénában lesz a különleges rendezvény.

Szeretettel várnak minden érdeklődőt a 2018. augusztus 24. és 26. között a Papp László Budapest Arénában tartandó nagyszabású Tűz konferenciára. A rendezvény a Christ for All Nations (CfaN) nemzetközi misszió szervezi, sok-sok magyar keresztény közösség, gyülekezet és mozgalom közreműködésével.

A Tűz konferencia (aug. 24-én péntek este és aug. 25-26-án napközben) elsősorban keresztényeknek szól, és célja, hogy felbátorítsa, lelkesítse a hívőket hitükben és az erőteljes, hatékony evangelizációra. A rendezvénynek ez a része regisztrációhoz kötött.  

Esténként (aug. 25-én szombaton és aug. 26-án vasárnap) kifejezetten a még nem hívőknek tartunk nagyszabású evangelizációt, amely alkalmakra a belépés ingyenes. Ezekre az estékre hozhatjátok el azokat a barátaitokat, ismerőseiteket, akik még nem ismerik Jézust. Szeretnénk, ha esténként az Arénát legalább 50%-ban ők töltenék meg!

A konferencia és az evangelizáció előadói, Daniel Kolenda és vendégei (Todd White, Peter Vandenberg, Eric Gilmour, Ben Fitzgerald, Jean-Luc Trachsel és Russell K. Benson) a világ különféle pontjairól érkeznek Budapestre – egytől egyig elhívott, erőteljes evangélisták és nemzetközileg is elismert prédikátorok.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

Néhány további információ a CfaN misszióról:
A CfaN (magyarul: Krisztus Minden Nemzetért) Reinhard Bonnke és Daniel Kolenda több évtizedes múltra visszatekintő és kontinenseken átívelő evangelizációs szolgálata.

Reinhard Bonnke szolgálata egyedülálló hatással volt a kereszténység alakulására Afrikában, afrikaiak tízmillióit érve el mintegy négyszáz evangelizációs kampánnyal, rádió és televízió programokkal, számtalan rendezvénnyel, valamint ingyenesen szétosztott könyvek millióival. 2000 novemberében több mint 1,6 millió ember gyűlt össze egyetlen alkalmon a nigériai Lagos városában, a CfaN történetének mindmáig legnagyobb létszámú összejövetelére. 2017 elejéig több mint 76 millió ember fogadta el Jézus Krisztust, mint személyes Megváltóját a CfaN szolgálatán keresztül. 2017 novemberében tartotta Reinhard Bonnke az utolsó hivatalos afrikai evangelizációs kampányát – amelyben átadta az égő fáklyát a következő generációnak. Utódja, Daniel Kolenda, egy nemzetközileg ismert és elismert igehirdető. Daniel 2010-ben vette át a szervezet irányítását, és azóta közel 20 millióan hoztak döntést Krisztus mellett az evangelizációs összejöveteleinken.

Hisszük, hogy Isten – hasonlóan az Afrikában tapasztaltakhoz, vagy talán még annál is nagyobb mértékben – Európát, és benne Magyarországot és Budapestet is meg akarja érinteni.

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Mekk Elek szobor Budapesten!
A klasszikus és mindenki által ismert Mekk Elek most szobor formájában látható Budapesten.
Libegők éjszakája a csillaghullás idején!
Az ország több pontján is vár a Libegők éjszakája. Idén nyáron egy különleges élményben lehet részünk. Libegőzve csodálhatjuk a hullócsillagokat. Éjszakai libegőzés vár.
Romantika ünnep kívánságlámpásokkal!
2018. június 23-án egy különleges program várja az érdeklődőket.
Visegrádi Tánckarnevál 2018 - Jegyek itt!
Visegrádi Tánckarnevál 2018. június 17-én. Duna Művészegyüttes, Magyar Állami Népi Együttes lengyel, szlovák, cseh táncegyüttesek és zenekarok, hagyományőrző, gyermek-ifjúsági tánccsoportok.
Felelsz vagy mersz a mozikban! Nézd meg premier előtt!
NYERJ 2 JEGYET a film budapesti premier előtti vetítésére.
Apáca show musical a Budapesti Operettszínházban - Jegyek itt!
Az Apáca show musical 2018 szeptemberétől a Budapesti Operettszínházban lesz látható Peller Anna, Janza Kata, Szabó P. Szilveszter, Peller Károly, Lehoczky Zsuzsa, Vágó Zsuzsi és Kékkovács Mara főszereplésével. Jegyvásárlás itt!
Trianon rockopera Budapesten a Hősök terén! NYERJ 2 JEGYET!
A Trianon rockopera 2018. június 22-23-án Budapesten a Hősök terén Varga Miklós, Kalapács József, Palcsó Tamás, Benkő Péter, Laklóth Aladár , Sipos Imre, Rudán Joe, Ruttkay Laura, Fehér Nóra, Bodnár Vivien, Kuczmann Ágnes, Varga Vivien, Varga ...
István, a király az Operettszínházban - Jegyek az István, a király budapesti előadásaira itt!
Az István, a király az Operettszínházba Veréb Tamás, Dolhai Attila, Kocsis Dénes, Polyák Lilla, Kerényi Miklós Máté, Homonnay Zsolt, Szabó P. Szilveszter és Mészáros Árpád Zsolt főszereplésével kerül bemutatásra. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK