Tűz konferencia 2018-ban Budapesten az Arénában! Jegyek itt!


Tűz konferencia 2018-ban Budapesten az Arénában! Jegyek itt!

Kelt: 2018.06.02 Kovács Gergely

 Tűz konferencia 2018-ban Budapesten az Arénában! Jegyek itt! 2018. augusztus 24. és 26. között a Papp László Budapest Arénában lesz a különleges rendezvény.

Szeretettel várnak minden érdeklődőt a 2018. augusztus 24. és 26. között a Papp László Budapest Arénában tartandó nagyszabású Tűz konferenciára. A rendezvény a Christ for All Nations (CfaN) nemzetközi misszió szervezi, sok-sok magyar keresztény közösség, gyülekezet és mozgalom közreműködésével.

A Tűz konferencia (aug. 24-én péntek este és aug. 25-26-án napközben) elsősorban keresztényeknek szól, és célja, hogy felbátorítsa, lelkesítse a hívőket hitükben és az erőteljes, hatékony evangelizációra. A rendezvénynek ez a része regisztrációhoz kötött.  

Esténként (aug. 25-én szombaton és aug. 26-án vasárnap) kifejezetten a még nem hívőknek tartunk nagyszabású evangelizációt, amely alkalmakra a belépés ingyenes. Ezekre az estékre hozhatjátok el azokat a barátaitokat, ismerőseiteket, akik még nem ismerik Jézust. Szeretnénk, ha esténként az Arénát legalább 50%-ban ők töltenék meg!

A konferencia és az evangelizáció előadói, Daniel Kolenda és vendégei (Todd White, Peter Vandenberg, Eric Gilmour, Ben Fitzgerald, Jean-Luc Trachsel és Russell K. Benson) a világ különféle pontjairól érkeznek Budapestre – egytől egyig elhívott, erőteljes evangélisták és nemzetközileg is elismert prédikátorok.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

Néhány további információ a CfaN misszióról:
A CfaN (magyarul: Krisztus Minden Nemzetért) Reinhard Bonnke és Daniel Kolenda több évtizedes múltra visszatekintő és kontinenseken átívelő evangelizációs szolgálata.

Reinhard Bonnke szolgálata egyedülálló hatással volt a kereszténység alakulására Afrikában, afrikaiak tízmillióit érve el mintegy négyszáz evangelizációs kampánnyal, rádió és televízió programokkal, számtalan rendezvénnyel, valamint ingyenesen szétosztott könyvek millióival. 2000 novemberében több mint 1,6 millió ember gyűlt össze egyetlen alkalmon a nigériai Lagos városában, a CfaN történetének mindmáig legnagyobb létszámú összejövetelére. 2017 elejéig több mint 76 millió ember fogadta el Jézus Krisztust, mint személyes Megváltóját a CfaN szolgálatán keresztül. 2017 novemberében tartotta Reinhard Bonnke az utolsó hivatalos afrikai evangelizációs kampányát – amelyben átadta az égő fáklyát a következő generációnak. Utódja, Daniel Kolenda, egy nemzetközileg ismert és elismert igehirdető. Daniel 2010-ben vette át a szervezet irányítását, és azóta közel 20 millióan hoztak döntést Krisztus mellett az evangelizációs összejöveteleinken.

Hisszük, hogy Isten – hasonlóan az Afrikában tapasztaltakhoz, vagy talán még annál is nagyobb mértékben – Európát, és benne Magyarországot és Budapestet is meg akarja érinteni.

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Mekk Elek szobor Budapesten!
A klasszikus és mindenki által ismert Mekk Elek most szobor formájában látható Budapesten.
Koncertek és rendezvények a 2018/2019-es évadban Budapesten a Papp László Sportarénában! Jegyek itt!
Ricky Martin, Il VOLO, José Carreras, Illuzionisták, Deák Bill Gyula, Radics Gigi, az István, a király, Demjén Ferencés számos más sztár koncertezik Budapesten és számtalan kiállítás, show, találkozó várja a közönséget az Arénában 2018-ban!
IL VOLO koncert Budapesten 2018-ban - Jegyek a magyarországi Aréna koncertre itt!
IL VOLO koncert 2018. december 10-én Budapesten a Papp László Sportarénában. Jegyek a magyarországi koncertre itt!
Ezket a sztárokat 1500 forintért nézheted meg az Arénában!
Ezket a sztárokat 1500 forintért nézheted meg az Arénában!
Sziget Fesztivál 2019 - Jegyek és fellépők itt!
A Sziget Fesztivál 2019. augusztus 7-13. között ismét Budapestre várja a partyzni vágyókat méghozzá egy igazán jó névsorral. A Sziget Fellépőinek kilétéről bővebben lentebb.
Ingyenes Bud Spencer emlékkoncert+filmvetítés lesz Budapesten!
Ingyenes Bud Spencer koncert+filmvetítés lesz Budapesten!
A Virtuózok négy évadának győztesei adnak koncertet az Arénában!
A Virtuózok négy évadának győztesei és legizgalmasabb versenyzői adnak koncertet a Papp László Budapest Sportarénában szeptember 7-én.
Kincsem musical Budapesten a Kincem Parkban - Jegyek itt!
A Kincsem musical 2018. szeptember 22-23-án lesz látható Budapesten a Kincsem Parkban. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK