Tűz konferencia 2018-ban Budapesten az Arénában! Jegyek itt!

Kelt: 2018.06.02 Kovács Gergely

 Tűz konferencia 2018-ban Budapesten az Arénában! Jegyek itt! 2018. augusztus 24. és 26. között a Papp László Budapest Arénában lesz a különleges rendezvény.

Szeretettel várnak minden érdeklődőt a 2018. augusztus 24. és 26. között a Papp László Budapest Arénában tartandó nagyszabású Tűz konferenciára. A rendezvény a Christ for All Nations (CfaN) nemzetközi misszió szervezi, sok-sok magyar keresztény közösség, gyülekezet és mozgalom közreműködésével.

A Tűz konferencia (aug. 24-én péntek este és aug. 25-26-án napközben) elsősorban keresztényeknek szól, és célja, hogy felbátorítsa, lelkesítse a hívőket hitükben és az erőteljes, hatékony evangelizációra. A rendezvénynek ez a része regisztrációhoz kötött.  

Esténként (aug. 25-én szombaton és aug. 26-án vasárnap) kifejezetten a még nem hívőknek tartunk nagyszabású evangelizációt, amely alkalmakra a belépés ingyenes. Ezekre az estékre hozhatjátok el azokat a barátaitokat, ismerőseiteket, akik még nem ismerik Jézust. Szeretnénk, ha esténként az Arénát legalább 50%-ban ők töltenék meg!

A konferencia és az evangelizáció előadói, Daniel Kolenda és vendégei (Todd White, Peter Vandenberg, Eric Gilmour, Ben Fitzgerald, Jean-Luc Trachsel és Russell K. Benson) a világ különféle pontjairól érkeznek Budapestre – egytől egyig elhívott, erőteljes evangélisták és nemzetközileg is elismert prédikátorok.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

Néhány további információ a CfaN misszióról:
A CfaN (magyarul: Krisztus Minden Nemzetért) Reinhard Bonnke és Daniel Kolenda több évtizedes múltra visszatekintő és kontinenseken átívelő evangelizációs szolgálata.

Reinhard Bonnke szolgálata egyedülálló hatással volt a kereszténység alakulására Afrikában, afrikaiak tízmillióit érve el mintegy négyszáz evangelizációs kampánnyal, rádió és televízió programokkal, számtalan rendezvénnyel, valamint ingyenesen szétosztott könyvek millióival. 2000 novemberében több mint 1,6 millió ember gyűlt össze egyetlen alkalmon a nigériai Lagos városában, a CfaN történetének mindmáig legnagyobb létszámú összejövetelére. 2017 elejéig több mint 76 millió ember fogadta el Jézus Krisztust, mint személyes Megváltóját a CfaN szolgálatán keresztül. 2017 novemberében tartotta Reinhard Bonnke az utolsó hivatalos afrikai evangelizációs kampányát – amelyben átadta az égő fáklyát a következő generációnak. Utódja, Daniel Kolenda, egy nemzetközileg ismert és elismert igehirdető. Daniel 2010-ben vette át a szervezet irányítását, és azóta közel 20 millióan hoztak döntést Krisztus mellett az evangelizációs összejöveteleinken.

Hisszük, hogy Isten – hasonlóan az Afrikában tapasztaltakhoz, vagy talán még annál is nagyobb mértékben – Európát, és benne Magyarországot és Budapestet is meg akarja érinteni.

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Mekk Elek szobor Budapesten!
A klasszikus és mindenki által ismert Mekk Elek most szobor formájában látható Budapesten.
Találkozz INGYEN az igazi finn Mikulással Budapesten!
Minden évben óriási szenzáció, amikor Mikulás napján az igazi finn Mikulás Budapestre jön. Joulupukki a finn Mikulás 2018. december 6-án ismét Budapestre látogat,
Szabadságkoncert 1956 - INGYENES Anna and the Barbies koncert 2018-ban! Jegyek itt!
2018-ban a Millenáris ad otthont a Szabadságkoncert 1956 elnvezésű rendezvénynek. A Magyar Szimfonikus Zenekar és az Anna and the Barbies koncertjére ingyenesen lehet jegyeket foglalni.
Dino Safari VR Budapesten az Alléban - Jegyek és VIDEÓ itt!
A VR Park Dino Safari VR élmény az ősz folyamán várja a közönséget Budapesten az Alléban. A belépőt érdemes előre megváltani. Jegyek és videó itt!
Horror Fesztivál Budapest 2018
2018. október 31. és november 3. között terveznek Horror Fesztivált Budapesten.
INGYENES koncert 2018-ban is! Szabadságkoncert 1956- Jegyek itt!
A Magyar Szimfonikus Zenekar és az Anna and the Barbies ad koncertet a Millenáris B csarnokában, amire ingyenesen lehet jegyeket foglalni.
Kiderült ki lesz Rhoda Scott magyar sztárvendége!
Zeffer András, a P. Mobil egykori tagja, a RockBand és a Mobilmánia vezetője léphet fel 2018. november 11-én a Papp László Budapest Sportarénában a 80. születésnapját ünneplő Rhoda Scottal.
Giorgio Moroder koncert 2019-ben Budapesten a Sportarénában - Jegyek itt!
Giorgio Moroder koncert 2019. május 15-én Budapesten a Papp László Sportarénában. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK