Tűz konferencia 2018-ban Budapesten az Arénában! Jegyek itt!

Kelt: 2018.06.02 Kovács Gergely

 Tűz konferencia 2018-ban Budapesten az Arénában! Jegyek itt! 2018. augusztus 24. és 26. között a Papp László Budapest Arénában lesz a különleges rendezvény.

Szeretettel várnak minden érdeklődőt a 2018. augusztus 24. és 26. között a Papp László Budapest Arénában tartandó nagyszabású Tűz konferenciára. A rendezvény a Christ for All Nations (CfaN) nemzetközi misszió szervezi, sok-sok magyar keresztény közösség, gyülekezet és mozgalom közreműködésével.

A Tűz konferencia (aug. 24-én péntek este és aug. 25-26-án napközben) elsősorban keresztényeknek szól, és célja, hogy felbátorítsa, lelkesítse a hívőket hitükben és az erőteljes, hatékony evangelizációra. A rendezvénynek ez a része regisztrációhoz kötött.  

Esténként (aug. 25-én szombaton és aug. 26-án vasárnap) kifejezetten a még nem hívőknek tartunk nagyszabású evangelizációt, amely alkalmakra a belépés ingyenes. Ezekre az estékre hozhatjátok el azokat a barátaitokat, ismerőseiteket, akik még nem ismerik Jézust. Szeretnénk, ha esténként az Arénát legalább 50%-ban ők töltenék meg!

A konferencia és az evangelizáció előadói, Daniel Kolenda és vendégei (Todd White, Peter Vandenberg, Eric Gilmour, Ben Fitzgerald, Jean-Luc Trachsel és Russell K. Benson) a világ különféle pontjairól érkeznek Budapestre – egytől egyig elhívott, erőteljes evangélisták és nemzetközileg is elismert prédikátorok.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

Néhány további információ a CfaN misszióról:
A CfaN (magyarul: Krisztus Minden Nemzetért) Reinhard Bonnke és Daniel Kolenda több évtizedes múltra visszatekintő és kontinenseken átívelő evangelizációs szolgálata.

Reinhard Bonnke szolgálata egyedülálló hatással volt a kereszténység alakulására Afrikában, afrikaiak tízmillióit érve el mintegy négyszáz evangelizációs kampánnyal, rádió és televízió programokkal, számtalan rendezvénnyel, valamint ingyenesen szétosztott könyvek millióival. 2000 novemberében több mint 1,6 millió ember gyűlt össze egyetlen alkalmon a nigériai Lagos városában, a CfaN történetének mindmáig legnagyobb létszámú összejövetelére. 2017 elejéig több mint 76 millió ember fogadta el Jézus Krisztust, mint személyes Megváltóját a CfaN szolgálatán keresztül. 2017 novemberében tartotta Reinhard Bonnke az utolsó hivatalos afrikai evangelizációs kampányát – amelyben átadta az égő fáklyát a következő generációnak. Utódja, Daniel Kolenda, egy nemzetközileg ismert és elismert igehirdető. Daniel 2010-ben vette át a szervezet irányítását, és azóta közel 20 millióan hoztak döntést Krisztus mellett az evangelizációs összejöveteleinken.

Hisszük, hogy Isten – hasonlóan az Afrikában tapasztaltakhoz, vagy talán még annál is nagyobb mértékben – Európát, és benne Magyarországot és Budapestet is meg akarja érinteni.

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Mekk Elek szobor Budapesten!
A klasszikus és mindenki által ismert Mekk Elek most szobor formájában látható Budapesten.
INGYENES koncertet ad a Magna Cum Laude és Demjén Ferenc!
Az erős kezdésről a májusi szezonnyitón Demjén Ferenc, a Magna Cum Laude és a Supernem gondoskodik egy háromnapos - nem mellesleg ingyenes - szuperhétvégén május 17 és 19. között.
Moziünnep 2019 - Mozizz 690 forintért!
Mamma Mia 2, BÚÉK, Aquaman, Instant család, Csillag születik, Bohém Rapszódia, Johnny English újra lecsap, Solo - Egy Star Wars-történet, Pókember: Irány a Pókverzum, Ocean's 8 - Az évszázad átverése és még számtalan film a listán.
NYERJ 4 fős családi jegyet a Vízipók-csodapók filmre!
A Víz Világnapja alkalmából 2019. március 23-án 10 órától a Vizipók-csodapók egész estés film változata az Urániában! A filmet követően játékos előadás következik a WWF Magyarország szervezésében.
Az Elisabeth musicalt a Győri Nemzeti Színház mutatja be - Jegyek itt!
A 2019/2020-as évadban pedig a Győri Nemzeti Színház fogja bemutatni az Elisabeth musicalt. Jegyek hamarosan itt!
Il Volo koncert 2019-ben Budapesten az Arénában - Jegyek a 10 éves jubileumi koncertre itt!
Az Il Volo 10 éves jubileumi koncertje 2019. szeptember 29-én Budapesten a Papp László Sportarénában kerül megrendezésre. Jegyek itt!
Tabán Fesztivál 2019 - Ingyenes programok itt!
2019. május 1-én a Tabán Fesztivál fellépői között Piramis-évek, Mobilmánia és Vikidál Gyula, Beatrice, Török Ádám és a Mini és a MégegyKör.
INGYEN visszanézhető a teljes 2019-es RED BULL PILVAKER! VIDEÓ ITT!
Diaz, Wolfie, Dipa, Járai Márk, Fluor, Lábas Viki, Sub Bass Monster, Papp Szabi, Singh Viki, Szakács Gergő.... csak pár név a 2019-es Pilvaker fellépői közül, akik pár óra alatt megtöltötték az Arénát. Az óriási siker a szervezőket is meglepte, ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK