Tűz konferencia 2018-ban Budapesten az Arénában! Jegyek itt!

Kelt: 2018.06.02 Kovács Gergely

 Tűz konferencia 2018-ban Budapesten az Arénában! Jegyek itt! 2018. augusztus 24. és 26. között a Papp László Budapest Arénában lesz a különleges rendezvény.

Szeretettel várnak minden érdeklődőt a 2018. augusztus 24. és 26. között a Papp László Budapest Arénában tartandó nagyszabású Tűz konferenciára. A rendezvény a Christ for All Nations (CfaN) nemzetközi misszió szervezi, sok-sok magyar keresztény közösség, gyülekezet és mozgalom közreműködésével.

A Tűz konferencia (aug. 24-én péntek este és aug. 25-26-án napközben) elsősorban keresztényeknek szól, és célja, hogy felbátorítsa, lelkesítse a hívőket hitükben és az erőteljes, hatékony evangelizációra. A rendezvénynek ez a része regisztrációhoz kötött.  

Esténként (aug. 25-én szombaton és aug. 26-án vasárnap) kifejezetten a még nem hívőknek tartunk nagyszabású evangelizációt, amely alkalmakra a belépés ingyenes. Ezekre az estékre hozhatjátok el azokat a barátaitokat, ismerőseiteket, akik még nem ismerik Jézust. Szeretnénk, ha esténként az Arénát legalább 50%-ban ők töltenék meg!

A konferencia és az evangelizáció előadói, Daniel Kolenda és vendégei (Todd White, Peter Vandenberg, Eric Gilmour, Ben Fitzgerald, Jean-Luc Trachsel és Russell K. Benson) a világ különféle pontjairól érkeznek Budapestre – egytől egyig elhívott, erőteljes evangélisták és nemzetközileg is elismert prédikátorok.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

Néhány további információ a CfaN misszióról:
A CfaN (magyarul: Krisztus Minden Nemzetért) Reinhard Bonnke és Daniel Kolenda több évtizedes múltra visszatekintő és kontinenseken átívelő evangelizációs szolgálata.

Reinhard Bonnke szolgálata egyedülálló hatással volt a kereszténység alakulására Afrikában, afrikaiak tízmillióit érve el mintegy négyszáz evangelizációs kampánnyal, rádió és televízió programokkal, számtalan rendezvénnyel, valamint ingyenesen szétosztott könyvek millióival. 2000 novemberében több mint 1,6 millió ember gyűlt össze egyetlen alkalmon a nigériai Lagos városában, a CfaN történetének mindmáig legnagyobb létszámú összejövetelére. 2017 elejéig több mint 76 millió ember fogadta el Jézus Krisztust, mint személyes Megváltóját a CfaN szolgálatán keresztül. 2017 novemberében tartotta Reinhard Bonnke az utolsó hivatalos afrikai evangelizációs kampányát – amelyben átadta az égő fáklyát a következő generációnak. Utódja, Daniel Kolenda, egy nemzetközileg ismert és elismert igehirdető. Daniel 2010-ben vette át a szervezet irányítását, és azóta közel 20 millióan hoztak döntést Krisztus mellett az evangelizációs összejöveteleinken.

Hisszük, hogy Isten – hasonlóan az Afrikában tapasztaltakhoz, vagy talán még annál is nagyobb mértékben – Európát, és benne Magyarországot és Budapestet is meg akarja érinteni.

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Mekk Elek szobor Budapesten!
A klasszikus és mindenki által ismert Mekk Elek most szobor formájában látható Budapesten.
NYERJ jegyet a Pál utcai fiúk musicalre!
Nyerj jegyet a Vígszínház siker musicaljére a Pál utcai fiúkra!
José Carreras fantasztikus gálával érkezik Budapestre!
José Carreras ünnepi gálakoncertje 2018. december 19-én a Papp László Sportarénában kerül megrendezésre. Közreműködik: Paszlircsák Polina, Roberto De Candia, Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Baptista Iskola Gyermekkar, Art ...
Omega koncertek 2019 - Jegyek az Omega Tűzvihar koncert turnéra itt!
Már most meghírdetésre kerültek az Omega koncertek 2019-es Tűzvihar turné állomásai. Az Omega Tűzvihar koncert turné Szeged, Veszprém, Zalaegerszeg, Debrecen, Sopron, Pécs, Nyíregyháza, Miskolc arénáiban biztosan látható lesz. Jegyek itt!
John Newman koncert 2019-ben a Strand Fesztiválon - Jegyek itt!
A John Newman koncert Strand Fesztiválon 2019 augusztusában kerül megrendezésre. Jegyek itt!
Gájer Bálint Swing Karácsony koncert Budapesten! NYERJ 2 JEGYET!
Gájer Bálint 2018. december 21-én 19:30h-tól a MoM Sportban ad ízelítőt a Karácsonyi dalokkal teli lemezéből.
Slash koncert 2019-ben a VOLT Fesztiválon - Jegyek itt!
Slash koncrtezik 2019. június 27-én Sopronban a VOLT Fesztiválon. Jegyek itt!
TOP 10 legjobb program a két ünnep között!
Fényvillamos, Diótörő balett, jégfolyosó, 3D galéria s és még számos izgalmas program várja adventtől újévig a kicsiket és a nagyokat is!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK