Tűzijáték-néző különvonatot indítanak a Gyermekvasút vonalán!

Kelt: 2019.08.04 kovacsad

Tűzijáték-néző különvonatot indítanak a Gyermekvasút vonalán! A Duna fölött megrendezett ünnepi tűzijáték a Nagy-Hárs-hegy oldalában, az úgynevezett panoráma ívben megálló különvonatból tekinthető meg. A kivilágított főváros és a tűzijáték együtt igazi látványosságot nyújt.

Pár napja a Rómeó és Júlia musicalről majd az INGYENES VASÚTTÖRTÉNETI PARKRÓL és a Repülőcirkuszról írtunk. Most pedig egy újabb izgalmas programot ajánlunk.

 A Duna fölött megrendezett ünnepi tűzijáték a Nagy-Hárs-hegy oldalában, az úgynevezett panoráma ívben megálló különvonatból tekinthető meg. A kivilágított főváros és a tűzijáték együtt igazi látványosságot nyújt.

A tűzijáték-néző vonaton csak elővételben megváltott részvételi jeggyel lehet utazni. A részvételi jegy ára felnőttek részére 1800 Ft, tizennégy éven aluli gyermekek részére 900 Ft. A négy éven aluli gyerekek részére nem kell részvételi jegyet váltani és külön ülőhelyet nem foglalhatnak el!

A különvonaton semmilyen más kedvezmény nem vehető igénybe.

Részvételi jegyek árusítása: 2019. augusztus 9-től (péntektől) a Gyermekvasút hűvösvölgyi múzeumában, kizárólag személyesen 9 és 17 óra között, a készlet erejéig vásárolható (telefonos vagy internetes rendelésre nincs lehetőség).

További részletek: https://www.gyermekvasut.hu/rendezvenyek/tuzijatek2019/

Ha nem akarsz lemaradni a hasonlóan jó programokról, akkor csatlakozz a Programajánló oldalhoz!

 

Kép: Szendrei Gábor

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Ezek lesznek nyáron a legjobb showk és koncertek!
Luis Fonsi, Ed Sheeran, Pink Martini, Queen musical,grúz táncosok, a Titanic musical verziój és a Mézga család színpadi adaptációja is vár minket a nyáron.
TOP 25 - Ezeket a showkat és koncerteket akarja látni mindenki!
Queen show, Andrea Bocelli, Tankcsapda turné, Rómeó és Júlia musical, Demjén musical, Mézga család előadás, Varnus Xavér koncertje, filmzene koncert és számos izgalmas dolog vár 2019 őszént a budapesti és vidéki közönségre.
INGYEN koncertet ad Kovács Kati Budapesten!
Kovács Kati 2019. augusztus 19-én 14:00-tól koncertezik Budapesten. A koncert INGYENES!
INGYEN lesz látható az István, a király! Szereposztás itt!
Az Ács Károly Művelődési Központ és a Ráckevei Vénusz Színház bemutatja az István, a király rockopera koncertszerű előadását. Az előadás 2019. augusztus 20-án látható lesz látható.
Caramel koncert Budapesten - NYERJ jegyet!
Caramel koncertje 2019. szeptember 7-én a Városmajori Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre. Jegyek itt!!
RÁADÁS előadást szúrtak be a Moszkvai Balett Hattyúk tava balettjére - Jegyek itt!
A The Royal Moscow Ballet 2019. december 2-3-án Budapestre az Erkel Színházba látogat, a táncosok a Hattyúk tava előadással kápráztatják el a budapesti közönséget. A Moszkvai Balett 2019-es előadásaira jegyek már kaphatóak!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK