Virág helyett szórakozás Nőnapra akár 500 forintért!

Kelt: 2019.03.07 kovacsad

Virág helyett szórakozás Nőnapra akár 500 forintért! Virág helyett szórakozás Nőnapra akár 500 forintért!

Szinte hihetetlen, de már 500 forintért operát vagy balettet nézhetünk (Jegyek itt!), de operettet az Operettszínházban már 1100 forinttól is nézhetünk (Jegyek itt!), sőt a Félőrültek Fesztiváljára a Dumaszínházba 1600 forintért válthatunk jegyet (Jegyek itt!). 

Emellett számos nagyszabású előadásra, és Aréna koncertre  (Lista itt!) alíg párezer forintért lehet jegyet vásárolni. Ha pedig interaktív élményt ajándékoznánk elmehetünk fotózkodni a 3D festmények múzeumába (Jegyek itt!), vagy a Csodák Palotáját (Jegyek itt!) és az új Da Vinci és az Inkák aranya kiállítást is élvezhetjük.

A helyszínek teljes listája itt!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Koncertek és rendezvények a 2019/2020-es évadban Budapesten a Papp László Sportarénában! Jegyek itt!
Eros Ramazzotti, Andrea Bocelli, The Piano Guys, Rhoda Scott, Koncz Zsuzsa, Magna Cum Laude, Nicky Minaj ésszámos más sztár koncertezik Budapesten és számtalan kiállítás, show, találkozó várja a közönséget az Arénában 2019-ben!
Lord of the Dance 2019 - Magyarországi turné - Jegyek és helyszínek itt!
A Lord of The Dance 2019 júniusában Budapest, Szeged, Szombathely és Tokaj arénáiban várja a közönséget! Jegyvásárlás itt!
A Pál utcai fiúk musical 2019 - Országos turné - Jegyek és helyszínek itt!
A Pál utcai fiúk című musical óriási sikert aratott és azonnal közönségkedvenc lett így számos vidéki színház is színpadra állította. A Pál utcai fiúk musical 2019-es előadásaira már kaphatóak a jegyek!
Sült jeges tea a nyár slágere! Próbáld ki INGYEN!
Ugye izgalmasan hangzik? Ráadásul tartósítószer és hozzáadott cukor nélkül készül a finomság. A valódi gyümölcsök ízét élvezhetjük a nyári melegben is.
A Mézga család 2019-ben Budapesten a MOM Kuturáis Központban - Jegyek itt!
A Mézga Család zenés vígjáték 2019 őszéig Budapesten a MOM Kulturális Központban is lesz látható. Jegyek itt!
Egri csillagok musical az Arénában - NYERJ JEGYET!
Az Egri Csillagok musical 2019. május 26-án Budapesten a Papp László Sportarénában lesz látható! Részletek, szereplők és jegyek itt!
Ilyen a zenélő út Magyarországon! VIDEÓ ITT!
A Republic egyik legismertebb slágere csendül fel az új különleges aszfalt burkolattal ellátott magyarországi úton.
Plácido Domingo koncert Magyarországon! Jegyek és VIP jegyek itt!
Plácido Domingo első alkalommal Szegeden! A világszerte ünnepelt művész koncertje a Dél-Alföld legnagyobb rendezvényközpontjának, a szegedi Szent Gellért Fórum ifjúsági és sportcentrum első és egyben nyitó eseménye. 2019. augusztus 28-án a ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK