Vízilabda EB 2014 jegyek itt!

Kelt: 2013.11.22 MTI

Vízilabda EB 2014 jegyek itt! Megkezdődött a jövő évi budapesti vízilabda Európa-bajnokság jegyeinek értékesítése. A 2014-es Vízilabda Európa-bajnokság Budapesten kerül megrendezésre.

A jegyárusítás elindítását a karácsony közelsége is indokolta, mert a szervezők úgy vélik, egy Eb-belépő szép ajándék lehet a fa alatt. Beck György, a Magyar Vízilabda Szövetség (MVSZ) társelnöke ehhez hozzátette, hogy igyekeztek felkészülni a várható nagy érdeklődésre, ezért pótlelátókat is felállítanak majd az eseménynek otthont adó Hajós-Széchy Sportuszodában.
   
A cikk folyatódik a kép alatt!
NÉZZE MEG A BUDAPESTI VIZILABDA VILLAMOST IS! Részletek és menetrend itt!

Sőt ingyen látogatható Vodafone Szurkolói Aréna is nyílik Budapesten! Részletek itt!

Kemény Dénes, az MVSZ elnöke a sajtóeseményen emlékeztetett rá, hogy a szervezők már két és fél hónapja dolgoznak, majd azt mondta: az idei vb-n szerzett egy arany- és egy bronzérmet az Európa-bajnokság előtt nem írná alá előre, mert jobbat remél.

Simicskó István sportért felelős államtitkár jelezte, a kormány számára fontos az Eb, s minden segítséget megad ahhoz, hogy minden idők legmagasabb színvonalú kontinensviadalát rendezzék meg Budapesten jövőre.
   
Az Eb-re 2014. július 13. és 26. között kerül majd sor.

Online jegyvásárlás és részletek a jegyekről ide kattintva!

2014-ben más sporteseményen is szurkolhatunk a magyaroknak. A Női Kézilabda EB ugyanis szintén Magyarországon lesz! Női Kézilabda Európa-bajnokság 2014 jegyek itt!

Augusztusban pedig újra Virágkarnevál Debrecenben! Részletek itt!


Forrás: MTI/jegytrafik.hu/sportmenu.net

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Vicces vagy érdekes programok!
Sokan keresünk érdekes és vicces programokat. Ezeket gyűjtöttük mi most egybe!
Torkos Csütörtök 2015
A 10. Torkos Csütörtök lesz az idei. 2015. február 19-én ismét lesz Torkos Csütörtök. A várva várt nap, amikor mindenki féláron kóstolhatja meg a jelentkező éttermek kínálatát.
Fuss végig Kőbánya alatt! - Futóversenyt rendeznek a pincerendszerben
A ma nagyrészt kihasználatlan pince valamikor a Dréher Sörgyár raktárhelysége volt. Most pedig egy különleges verseny helyszíne lesz. Jön a BBU Földalatti Futás.
Jótékonysági est a József Attila Színházban - Jegyek itt!
Fellép Csonka András, Galambos Erzsi, Kállay Bori, Bencze Ilona, Hegedűs D. Géza és még sokan mások.
Zorán koncert 2015-ben Sopronban - Jegyek itt!
2015 márciusában Sopronban ad koncertet Zorán.
Sakk musical 2015-ben! Jegyek és jegyárak itt!
2015. május 2-án és 3-án újra a Magyar Színház színpadán lesz látható a különleges előadás. A Sakk musical dalai újra felcsendülnek.
VIRSKY turné 2015 - Helyszínek és jegyek itt!
2015-ben a VIRSKY - Ukrán Állami Népi Együttes újra Magyarországon. Győr, Eger, Dunaújváros, Szekszárd, Miskolc, Nyíregyháza és Keszthely is része lesz a turnénak.
A VIRSKY Miskolcon 2015-ben! Jegyek itt!
2015. április 17-én Miskolcon a Művészetek Háza színpadán lesz látható. A VIRSKY - Ukrán Állami Népi Együttes újra Magyarországon. Győr, Eger, Dunaújváros, Szekszárd, Nyíregyháza és Keszthely is része lesz a turnénak.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x