200 forint lesz a jegy az Állatkertbe 3 napig! Gyerekesek figyelem!

Kelt: 2019.01.24 Kovács Gergely

200 forint lesz a jegy az Állatkertbe 3 napig! Gyerekesek figyelem! Mackófesztivál a Fővárosi Állatkertben. Kispandák, gyereklabor, ormányos medve etetés, fóka tréning és még számtalan meglepetés várja az érdeklődőket.

Pár napja a Tűzcirksuzról, a legizgalmasabb budapesti showműsorokról,Kicsi Gesztenye Klub turnéról, a Jégfolyosóról és  a Mézga család musialről írtunk. Most pedig egy újabb izgalmas programot ajánlunk.

Tavaly nem látta meg az árnyékát két kamcsatkai medve, Tibor és Romulus. A régiek szerint ez arra utal, hogy a tél már nem tart sokáig, és hamarosan beköszönt a tavasz. Nem így lett. Idén vajon hamar jön a tavasz?

Egy különleges akcióval várja a 14 év alattiakat a Fővárosi Állatkert. Kültéri és beltéri mackós programok várnak mindenkire. 

2019. február 1-től február 3-ig Mackófesztivál lesz a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A 14 év alatti, mackó jelmezben vagy mackóval érkező gyermekek számára a belépés 200 Ft/fő! A felnőtt jegy 3000Ft diák jegy 2000Ft, a 65 év felettieknek 2300Ft.

Csatlakozz ha szereted az INGYENES programokat!


Ha nem akarsz lemaradni a hasonlóan jó programokról, akkor csatlakozz a Programajánló oldalhoz!


Ne hagyd ki a cikk alatti kapcsolódó híreket sem, és a JÁTÉK menüpontban található nyereményjátékokat is ajánljuk. A kapcsolódó hírekben INGYEN MOZIJEGY játékunkról is olvashatsz. 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Kicsi Gesztenye Klub 2019 - Turné helyszínek és jegyek itt!
A Minimax népszerű sorozata most országos turnéra indul. 2019-ben többek között Budapest, Tatabánya, Siófok, Nagykanizsa, Baja és Kaposvár is sorra kerül. A kaland folytatódik. Liza és barátai koncert hangulatban várnak. Az előadások listája, ...
Ráadás! Az illúzió mesterei előadására! Videó és jegyek itt!
Már a 16. előadásra is megnyíltak a jegyek, mivel a többi előadás teltházas. Ne hagyd ki a látványos műsort.
Országos turnéra indul a Kiev City Balett Rómeó és Júlia balettje - Jegyek és helyszínek itt!
Budapest, Győr, Debrecen, Zalaegerszeg, Szekszárd, Hódmezővásárhely,Miskolc, Veszprém, Gödöllő, Zalaegerszeg, Békéscsaba, Tatabánya legnagyobb színháztermeiben lesz látható a Kijevi Balett Rómeó és Júlia Balettje. Jegyek a Kiev City Balett ...
Két királynő a mozikban!
Stuart Mária és I. Erzsébet legendás története filmen.
Nyerj egy kreatív festőélményt!
Nyerj egy kreatív festőélményt!
A Mézga család színpadi változata 2019-ben országos turnéra megy - Jegyek és helyszínek itt!
A Mézga család zenés vígjáték Budapest, Győr, Dunaújváros, Miskolc, Eger, Gödölő, Keszthely, Szekszárd, Veszprém, Szeged, Szombathely,Békéscsaba, Debrecen színpadain elvenedik meg többek között Magyar Attila, Szacsvay László, Balázs Andrea, ...
Főnix Tűzcirkusz - Tűzvarázs várja 2019-ben a Fővárosi Nagycirkusz látogatóit - Jegyek itt!
Az új showjuk a Főnix Tűzcirkusz 2019. január 19 és március 10. között lesz látható majd a Fővárosi Nagycirkuszban a Rippel testvérek rendezésében. Jegyek itt!
Omega koncertek 2019 - Jegyek az Omega Tűzvihar koncert turnéra itt!
Már most meghírdetésre kerültek az Omega koncertek 2019-es Tűzvihar turné állomásai. Az Omega Tűzvihar koncert turné Szeged, Veszprém, Zalaegerszeg, Debrecen, Sopron, Pécs, Nyíregyháza, Miskolc arénáiban biztosan látható lesz. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK