Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

A Fényvillamos 2022-ben Budapesten kivilágítás nélkül kel útra! Menetrendek itt!

2022.11.25 kovacsad

A Fényvillamos 2022-ben Budapesten kivilágítás nélkül kel útra! Menetrendek itt!

Számos Fényvillamos kelt útra Budapesten. A klasszikus Fényvillamos 2022-ben ismét útra kel, csak idén díszek nélkül! Menetrendek és részletek itt!

Korábban hírt adtunk arról, hogy megnyílk a Karácsonyház illetve  jégcirkusz lesz Budapesten, de a karácsony nem karácsony adventi villamos nélkül Budapesten!

Az adventi Fényvillamosok alíg pár év alatt váltak az adventi Budapest elmaradhatatlan kellékévé. A villamos először csak egy vonalon járt, most azonban már több vonalon is jár, hogy elvigye a karácsonyi fényeket a téli estékbe.

 


 

Péntektől ismét jár az adventi villamos Budapesten, azonban nem a megszokott fénydíszítéssel, hanem adventi hangulatú belső dekorációval - közölte a BKV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

A girlandokkal, színes gömbökkel, csillagokkal és hópelyhekkel díszített UV nosztalgiavillamos karácsonyig közlekedik Budapest több pontján - írták.   

Jelezték: idén egy QR-kód is a villamosok belső díszítésének része. A telefon kameráját erre irányítva az Oltalom Egyesület Dankó utcai hajléktalanóvodájának oldala nyílik meg a készüléken, ahol több támogatási mód közül választhatnak az adományozók.
    
Az adventi villamos péntektől hétköznap délutánonként 14 és 17 óra között a 2-es villamos vonalán, az adventi időszak nyolc hétvégi napján pedig 10 és 17 óra között a főváros több pontján közlekedik.
    
A tájékoztatás szerint a szerelvény november 26-án szombaton az 56A, 27-én vasárnap a 19-es, december 3-án szombaton a 42-es, 4-én vasárnap a 14-es, 10-én szombaton az 59-es, 11-én vasárnap a 69-es, 17-én szombaton a 47-es, míg 18-án vasárnap az 50-es villamosvonalakon jár majd.

• Fényvonat indul Gödöllőn!
• Kristály téli mese-cirkusz a Millenáris Üvegcsarnokában a Recirqueltől - ...
• Peppa Pig Live - A Pappa Malac előadás 2022-ben Magyarországon - Jegyek és ...
• Kiderült lesz-e Debrecenben is lesz Fényvillamos 2022-ben!
• BODY WORLDS emberi test kiállítás 2023-ban is Budapesten az Etele Plázában ...
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024