A koronavírus járvány és ami még várható - Kemenesi Gábor előadása Budapesten - Jegyek itt!

Kelt: 2020.02.20 kovacsad

A koronavírus járvány és ami még várható - Kemenesi Gábor előadása Budapesten - Jegyek itt! Kemenesi Gábor-A koronavírus járvány és ami még várható című előadása várja a közönséget 2020. március 21-én a volt IBS-ben. Jegyvásárlás itt!

A 21. század számos kihívást támaszt az emberiség számára. Elértük azt a kritikus tömeget és aktivitást, ami globális változások egész sorozatát indította meg. Mára ismert tény, hogy a globális klímaváltozást az emberi aktivitás okozza ám kevéssé ismert, hogy ezzel együtt jár a fertőző betegségek felbukkanásának gyakoribbá válása is.

Kemenesi Gábor-A koronavírus járvány és ami még várható című előadása várja a közönséget 2020. március 21-én a volt IBS-ben. Jegyvásárlás itt!

Az előadás ezekről a folyamatokról szól és a koronavírus járvány aktuális példáján keresztül magyarázza el, hogy mi vár még az emberiségre. Olyan betegségekről lesz szó amelyeket még kevéssé ismerünk, de a világ bizonyos tájain már a mindennapok részét képezik, arra várva, hogy globális körútra indulhassanak. 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Müller Péter előadás 2020-ban Budapesten a MOM-ban - Jegyek itt!
Müller Péter előadása 2020. március 30-án a MOM KULT-ban kerül megrendezsére. Jegyek itt!
Új Bodies kiállítás 2020-ban Budapesten! Bodies 2.0. kiállítás KÉPEK ITT!
Új Bodies kiállítás nyílik 2020. februárjában Budapesten a Bálnában. A Bodies 2.0. A bennünk élő univerzum kiállítás 200 preparált szervet és egész testet mutat be. Külön térítés ellenében VR élmény is várja a látogatókat.
Metallica Symphonic Tribute koncert 2020-ban a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt!
A Metallica Symphonic Tribute koncert új időpontban kerül megrendezésre, 2020. szeptember 6-án. A megváltott jegyek az új időpontra érvényesek lesznek! Amennyiben az új időpont nem megfelelő, a jegyek visszaválthatóak a vásárlás helyszínén, ...
INGYEN koncertet ad Andrea Bocelli!
Ismét ingyen koncertet ad Andrea Bocelli!
Most INGYEN benézhetsz Sissi szobájába!
Most ingyen benézhetsz Sissi szobájába!
INGYEN nézhetjük meg a Jézus Krisztus Szupersztárt!
INGYEN nézhetjük meg a Jézus Krisztus Szupersztárt!
Debreceni Virágkarnevál 2020 - Jegyek itt!
A Debreceni Virágkarnevál 2020. augusztus 20-án ismét várja a nézőket! Nézze meg kényelmesen, kiemelet lelátókról a virágokkal díszített kravánt és felvonulást! Jegyek a virágkarneválra már kaphatóak!
3 napig INGYEN látható a Hello Dolly musical!
Online lesz megtekinthető a népszerű musical, amit ezúttal a Miskolci Nemzeti Színház színészeinek előadásában láthatunk.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK