A magyar szexmunkásokról készült film! Videó itt!

Kelt: 2013.11.06 Kovács Gergely

A magyar szexmunkásokról készült film! Videó itt! A magyar prostituáltak (szexmunkások) életéről készített filmet két magyar szervezet.

HOL VAN ITT AZ IGAZSÁG? Szexmunka Magyarországon - A SZEXE és a TASZ filmje.

A Szexmunkások Érdekvédelmi Egyesületének elsődleges célkitűzése a szexmunkások társadalmi integrációja. Minden eszközzel segíteni kívánják azokat, akik fel kívánnak hagyni e tevékenységgel, továbbá el kívánják érni, hogy a szexmunkások minél nagyobb számban igényeljék és váljanak képessé arra, hogy megfelelő esélyekkel rendelkezzenek a munkaerőpiac más területein. Másfelől el szeretnék érni azt is, hogy azok, akik szexmunkából tartják fent magukat, tevékenységüket jogfosztott és kizsákmányoló környezettől mentesen végezhessék.

A Társaság a Szabadságjogokért a Szexmunkások Érdekvédelmi Egyesületével közösen egy rövid filmet készített, amelyben megkísérlik bemutatni a magyarországi szexmunkások helyzetét és javaslatokat tesznek a problémák orvoslására.

A film megtekintését -bár a filmnél sehol nem láttunk erre utalást- csak 18 év felettieknek ajánljuk! Ha nem múltál el 18 éves kérlek kattints ide és böngész tovább a híreink között!

Idézetek a TASZ oldaláról:
„Ha valaki egy pékségben dolgozik, ő kenyeret árul, én szexmunkás vagyok, én a testemet árulom.” A TASZ 40 perces kisfilmet készített a szexmunkáról Magyarországon, és arról, hogy a Szexmunkások Érdekvédelmi Egyesülete (SZEXE) hogyan nyújt segítséget az érintetteknek.

Bár Magyarországon a szexmunka 2000 óta legálisan, vállalkozási formában végezhető tevékenység, ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy a problémák megoldódtak volna. A szemérmes szemlesütés ugyanis nem old meg semmit.

A film:Tudtad, hogy van Erotika Múzeum Budapesten? Részletek a cikk alatti kapcsolódó hírek között.

Egy kriminológus a szexmunkáról - Dr Tamási Erzsébet beszéde:
 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Szepesi Nikolett könyve megjelent! Én a szexmániás!
A híres úszónő mondhatni botránykönyvet írt. A könyvben mindent elmesél, ami vele történt. Vegye meg a könyvet!
A Goldengate-Erotika Galéria és Kiállítás kortárs képzőművészek, és erotikát kedvelő lelkes civilek összefogásával valósulhatott meg.
Megjelent az Így szexel Magyarország című könyv!
Hiánypótló kutatás alapján készült el egy könyv Magyarország szexuális szokásairól.
Kovács Kovi István könyve a Bűnös élvezet - Egy szexiparos titkai! Vásárold meg kedvezménnyel itt!
Kovi nevét mindenki ismeri. Most könyvet írt a szexiparról, amit csak 18 éven felülieknek ajánlunk! Azonban a könyvben sok mindenre fény derül.
Tudom, mit csinál a gyereked szombat éjjel! Rendelés itt!
Nagy Szilvia és Szabó Anna Eszter Tudom, mit csinál a gyereked szombat éjjel! című könyve a mai fiatalok szexuális életéről, bulizásairól, úgy általában a mai fiatalokról szól. A kötet mai fiatalokkal készült riportokon keresztül mutatja be ...
Ne kattints rá!
Ne kattints a cikkre, ha vettél már ajándékot a barátaidnak!
Döbbenet! Tíz emberből 5 rossz választ ad!
Egy egyszerű kérdésre a felnőttek és a gyerekek fele is rossz választ ad. A témával már a TV is foglalkozott, hiszen egyszerű a kérdés.
Szabadtéren a Pál utcai fiúk musical 2020-ban! Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2020 augusztusában szabadtéren is látható lesz!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK