Döbbenet! Tíz emberből 5 rossz választ ad!

Kelt: 2013.07.23 Kovács Gergely

Döbbenet! Tíz emberből 5 rossz választ ad! Egy egyszerű kérdésre a felnőttek és a gyerekek fele is rossz választ ad. A témával már a TV is foglalkozott, hiszen egyszerű a kérdés.

A facebookon pár hete kezdett el terjedni az új őrület, amiben matek feladványokat adnak a látogatóknak. A döbbenet az, hogy az emberek jelentős része hibásan ad választ. Te tudod a helyes választ??

A feladvány:
121-120+9x0+4/4=?

A facebookon komoly vitát generál a kérdés. Oszd meg a cikket és írd ki mellé szerinted mi az eredmény és figyeld meg mások mit mondanak.  Meg fogsz lepődni, hogy hányan írnak majd más eredményt.

Az eredményt beírhatod kommentként is hozzánk!

 


Egyéb érdekes hírek a cikk alatt találhatóak! Érdemes elolvasni!

Ha nem szeretnél lemaradni a hasonlóan érdekes hírekről, akkor csatlakozz hozzánk a facebookon is.

 
Tudtad, hogy Budapesten van Csokoládé múzeum is csoki kóstolással? Vicces és érdekes programok egybegyűjtve
ide kattintva!

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Horrorház Budapesten! A rettegés élőben! Jegyek itt!
Vedd meg belépődet a Horrorházba! A HOUSE of HORROR BUDAPEST egy interaktív horror színház, vagy még inkább egy túra a sötétség birodalmában, amely az amerikai horror házak (haunted house), és elvarázsolt kastélyok mintájára készült. Belépő vásárlásod ne halogasd!
Vicces vagy érdekes programok!
Sokan keresünk érdekes és vicces programokat. Ezeket gyűjtöttük mi most egybe!
Dumaszínház jegyek!
A Dumaszínház tagjait nem kell bemutatni. Előadásaikra a jegyvásárlás szinte verseny, hiszen a jegyfoglalás megkezdésekor pillanatok alatt elfogynak a jegyek. Érdemes hát online foglalni. A Corvin Dumaszínház stand-up comedy műsoraira jegyek kaphatóak!
Átverés! Minden facebook felhasználónak olvasnia kell!
Sajnos számtalan olyan dolog terjed a facebookon, amire ha csak kicsit is rákeresne a látogató, akkor rájönne, hogy nem igaz. Most egy a facebook új keresője a Graphic Search kapcsán.
Személyiség teszt fákkal! Te milyen vagy?
9 fa és 1 válasz! Így jellemezhetnénk a neten terjedő új tesztet.
Így lopnak a zsebtolvajok! Videó itt! Ezt látni kell!
Előzze meg a zsebtolvajokat. Bemutatjuk, hogyan lopnak a tolvajok. A karácsonyi vásárokban sajnos rengeteg lehetőség adódik. Előzzük meg a bajt.
Demjén Ferenc koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek!
Demjén Ferenc koncert turnéja 2020-ban Indulj, új csodákat látni… a címmel Győr, Sopron, Tatabánya, Pécs, Miskolc, Eger, Szeged, Debrecen, Szolnok, Székesfehérvár Sportcsarnokaiban biztosan látható lesz! Jegyek itt!
Koncz Zsuzsa koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek itt!
Koncz Zsuzsa koncert turné 2020-ban Magyarországon. Jegyek és helyszínek itt! A turné Győr, Debrecen, Szeged, Budapest, Tataványa, Békéscsaba és számos városvan látható lesz

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK