A Nemzeti Táncegyüttes 2021-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!

Kelt: 2021.02.02 kovacsad

A Nemzeti Táncegyüttes 2021-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt! A Nemzeti Táncszínház Magyar hősök, csaták és szerelmek előadása 2021 nyarán a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

A margitszigeti nyári színház, az ország társulatai és kiválóságai várják az élő találkozást a közönséggel az ősfás, sok évszázadot megélt tündérkert színházában, a Margitszigeten 2021 nyarán is. Az új évadban fontos lesz a megemlékezé is. Így kerül bemutatára a NEMZETI ÖSSZETARTOZÁS NAPJA - emlékestre a Magyar Nemzeti Táncegyüttes Magyar hősök, csaták és szerelmek című előadása alapján a Magyar Nemzeti Táncegyüttes és zenekara előadásában 2021. június 3-án a Margitszigeten.

Közreműködik:

 

Keresztes Ildikó, Varga Miklós és Vadkerti Imre

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Az előadás látványos táncképekkel, megható lírai pillanatokkal, az eredeti népzene mellett színes zenei kísérettel idézi fel a magyarság híres történelmi eseményeit, kiemelkedő személyiségeit, dicső küzdelmeit. Akár egy „képeskönyvet” végiglapozzuk közös történelmi emlékeinket, hogy a néptánc műfajának segítségével büszkén emlékezzünk meg a magyar nemzet kivételes hőseiről, halhatatlan példaképeiről. 

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK