A nyomorultak musical 2016-ban Szegeden - Jegyek már kaphatóak!

Kelt: 2015.09.10 kovacsad

A nyomorultak musical 2016-ban Szegeden - Jegyek már kaphatóak! A musicalirodalom egyik legnépszerűbb műve A nyomorultak musical 2016. július 29-30-án kerül ismét színre.

A Szegedi Szabadtéri Játékok 2016-os műsorán számos musical, egy ajándékkoncert, egy oeprett és három musical lesz látható.

Harangozó Gyula művészeti igazgató hangsúlyozta: a jegyárak idén sem emelkedtek. Belépőt már 3300 forinttól is lehet vásárolni, a legdrágább 15750 forintba kerül. A jegyértékesítés kivételesen a szokottnál korábban indul, hiszen már ma, a műsorhirdetés időpontjától kezdve is tudnak a nézők belépőt váltani.

A musicalirodalom egyik legnépszerűbb műve A nyomorultak musical 2016. július 29-30-án kerül ismét színre. A Victor Hugo monumentális regénye nyomán született darab londoni ősbemutatójának éppen 30. évfordulóját ünnepelték a múlt évben a Szegedi Szabadtéri közönsége pedig 27 év után láthatta újra a legendás darabot  2015-ban ami 2016-ban ismét visszatér. 1987-ben, Szegeden került először színre Magyarországon A nyomorultak. Az előadásból azóta nagysikerű film is készült.  

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

A szegedi Nyomorultak szereposztása még nem került kihirdetésre. A Madách színházban hármas szereposztásban lesz látható:

Jean Valjean: Miller Zoltán / Tóth Attila / Zöld Csaba
Javert: Feke Pál / Egyházi Géza /  Debreceny Csaba
Enjolras: Nagy Balázs / Fejszés Attila 
Marius: Borbély Richárd / Solti Ádám 
Fantine: Vágó Bernadett / Baranyai Annamária
Cosette: Foki Veronika / Tóth Angelika   
Eponine: Tóth Andrea / Simon Boglárka
Thénardier: Nagy Sándor / Weil Róbert
Thénardierné: Balogh Anna / Sáfár Mónika
Püspök: Csengeri Attila / Vikidál Gyula 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Luxemburg grófja 2016-ban a Fertőrákosi Barlangszínházban - Jegyek itt!
Főbb szerepekben: Kállay Bori, Nyári Szilvia, Hüse Csaba, Nyári Oszkár
Macskák musical Fertőrákoson 2017-ben! Jegyek itt!
2017. augusztus 25-én és 26-án a Fertőrákosi Barlangszínház ad otthont a Madách Színház legendás Macskák musical előadásának.
Szép nyári nap musical 2016-ban Fertőrákoson! Jegyek itt!
2016. július 29-én és 30-án a Fertőrákosi Barlangszínház ad otthont a Budapesti Operettszínház előadásának a Neoton musicalnek, amiben olyan sztárok láthatók, mint Szabó Dávid, Szulák Andrea, Faragó András, Csonka András, Janza Kata.
Mamma Mia musical 2017-ben is Szegeden! Jegyek itt!
Megkezdték a jegyértékesítést a Dóm téri fesztivál jövő évi előadásaira, és állóhelyekkel bővítik ki a nézőteret az idei évad utolsó hét estéjén.
Mamma Mia szeptembertől újra a Madáchban! Jegyek 2000 forinttól  itt!
Az ősz során Budapesten a BOK Csarnokban több ezer néző előtt lett volna látható a Mamma Mia! Ez az előadás elmard, helyette szeptembertől több mint 10 alkalommal lesz látható a Mamma Mia! a Madách Színházban.Az előadásokra akár már 2000 ...
Újra látogatható a Bodies kiállítás! Bodies 2.0. kiállítás KÉPEK és jegyek itt!
Újra látogatható az új Bodies kiállítás 2020 szeptemberétől Budapesten a Bálnában. A Bodies 2.0. A bennünk élő univerzum kiállítás 200 preparált szervet és egész testet mutat be. Külön térítés ellenében VR élmény is várja a látogatókat.
A Diótörő balett 2020-ban is látható az Operettszínházban - Jegyek itt!
A Budapesti Operettszínház 2020 december közepétől ismételten műsorra tűzi a múlt évben nagy sikerrel bemutatott Diótörő előadását. Jegyek itt!
INGYEN lesz látható Placido Domingo magyarországi koncertje!
INGYEN lesz látható Placido Domingo magyarországi koncertje!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK