A Pál utcai fiúk musical egyik dala szólt az egészségügyi dolgozókért! VIDEO itt!

Kelt: 2020.03.24 kovacsad

A Pál utcai fiúk musical egyik dala szólt az egészségügyi dolgozókért! VIDEO itt! A Pál utcai fiúk musical egyik dala szólt az egészségügyi dolgozókért! VIDEO itt!

Geszti Péter osztotta meg azt a videót, amely a kommentek szerint Budapesten a zuglói Levendula Lakóparkban készült szombat este. Az egyik lakó mikrofonban szép jó estét kívánt mindenkinek, és arra kérte a lakóparkban élőket, hogy mindenkiért, de legfőképpen az egészségügyi dolgozókért énekeljék el közösen A Pál utcai fiúk musicalből ismert Mi vagyunk a Grund című dalt. Ez a dal adta egyébként Dés László korábbi koncertturnéjának a címét is!

A zuglói felvételt ide kattintva nézhetitek meg! Illetve ne felejtsétek, hogy este 20:00-kor az ablakotokat ha kinyitjátok és tapsot hallotok, akkor csatlakozhattok is a tapsolókoz, így megköszönve a munkát azoknak, akik értünk dolgoznak és nem maradhatnak otthon! (Akár lehettek ti az elsők is akik elkezdik!)

Lentebb a kapcsolódó cikkekben olvashattok A Pál utcai fiúk musical turnéról és Dés László koncertturnéjáról is! 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Best of Geszti koncert 2020-ban a Margitszigeten - Jegyek itt!
A Best of Geszti koncert 2020. augusztus 26-án Budapesten Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül ismét megrendezésre. Jegyek itt!
Mamma Mia musical - BOK Csarnok - Jegyvásárlás itt!
2020. október 22-től 25-ig lesz látható a BOK Csarnok színpadán a Madách Színház előadása. Az előadásban a színház sztárjait láthatjuk majd.
Jazz+Az koncert turné 2020 - Jegyek itt!
A Jazz+Az koncertje 2020. júliusában Veszprémben és Tokajon kerül megrendezésre. Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical nyári turné - Jegyek és helyszínek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2020 nyarán számos szabadtéri színpadon látható lesz. Jegyek és helyszínek itt!
Legyen úgy - Dés László koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek itt!
Dés László 2020-ban új műsorral, a régi nagy slágerekkel és vadonatúj dalokkal kezd újra koncertezni, a koncertek címe az egyik legnagyobb slágere, a Legyen úgy! De elhangzik majd természetesen a Nagy utazás, a Vigyázz rám, az Olyan szépek voltunk ...
We Will Rock You - Queen musical 2021-ben Budapesten - Jegyek itt!
A We Will Rock You QUEEN muical 2021. július 1-4 között lesz látható Budapesten a Pesti Magyar Színházban. Jegyvásárlás itt!
Zorán koncert 2020-ban Budapesten - Jegyek itt!
Zorán koncerteje 2020. október 29-én Budapesten a Klauzál Gábor Kulturális Központban kerül megrendezésre. Jegyek itt!
Hattyúk tava 2020-ban Budapesten az Erkel Színházban! Jegyek és részletek itt!
A hattyúk tava balett 2020-ban az Erkel Színházban ismét látható lesz, ám ezútttal különleges óvintézkedések és szabályok mellett lesz látogatható az előadás! Jegyek és részletek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK