A PlayIT Show 8.4 Pécsett vár Titeket! Jegyek itt!

Kelt: 2015.09.11 Kovács Gergely

A PlayIT Show 8.4 Pécsett vár Titeket! Jegyek itt! Pécs készülj! 2015. október 10-én a PlayIT Show 8.4 Baranya megyébe költözik, és most először Pécsett, az Expo Centerben nyitja meg kapuit a játékok, az IT, és a gamer közösségi élet iránt érdeklődők számára.

2015. október 10-én a PlayIT Show 8.4 Baranya megyébe költözik, és most először Pécsett, az Expo Centerben nyitja meg kapuit a játékok, az IT, és a gamer közösségi élet iránt érdeklődők számára.

Természetesen sorozatunkból az oly’ sokak által áhított várost sem hagyhattuk ki: így a PlayIT Show 8.4-et Budapestről Pécsre helyeztük át, ahol lehetőséget nyújtunk látogatóinknak kipróbálni a legújabb játékokat, valamint a helyszíni versenyeken bizonyítani, hogy ők a legjobbak, exkluzív árakon vásárolni a kihelyezett standokon, megismerni, és kipróbálni a legújabb kütyüket, és nem utolsó sorban élvezhetik változatos és színes színpadi programjainkat. Természetesen a programok és a helyszín kellemes környezetet nyújt a közösségi élethez, új ismeretségek, barátságok kötéséhez, virtuális kapcsolatok valódi helyszínre való emeléséhez és elmélyítéséhez.

A PlayIT Show 8.4 Pécs belépőjegyedet 2015. július 13-tól vásárolhatod meg.
Jegyárak és online jegyvásárlás ide kattintva!
A megvásárolt jegyedet a helyszínen karszalagra cserélik, mellyel a rendezvény időtartama alatt szabad a ki- és bejárás a rendezvényre.

Ne feledd Budapesten is lesz PlayIt! Részletek a cikk alatt!
Ha nem akarsz lemaradni a hasonlóan jó programokról, akkor csatlakozz a Programajánló oldalhoz!


Ne hagyd ki a cikk alatti kapcsolódó híreket sem!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Minden bulizó fiatalnak látnia kell!
10 nap alatt 10 millió ember látta a videót, amit minden fiatalnak látnia kellene. Egy videó arról, hogyan kábítják el a fiatalokat a bulikban.
Megnyílt a Buda Bed Cinema! Ágymozi Budapesten! Jegyárak és információk itt!
Megnyílt Budapest és egyben Magyarország első ágymozija. Jegyek már kaphatóak a mozi előadásaira. Egy heverőből élvezhetjük majd a kedvenc filmünket.
PlayIT Show 2015 - Budapest - Hungexpo - Jegyek itt!
2015. november 28-29-én ismét megnyitja kapuit a PlayIT Show. A látogatók immár a Hungexpo 34.200 m2-es területén élvezhetik a rendezvény nyújtotta lehetőségeket.
Szabadtéri INGYEN cirkuszi gála a Fővárosi Nagycirkusz előtt!
A nyári szezon kezdete előtt visszatér a varázslat egy INGYENES, szabadtéri, ültetett családi cirkuszgála keretein belül a Fővárosi Nagycirkusz előtt
A Pál utcai fiúk musical a Gorsium Régészeti Parkban - Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2021. július 27-30. között 4 alkalommal lesz látható a Gorsium Régészeti Parkban a székesfehérvári Vörösmarty Színházban. Jegyvásárlás és jegyinfók itt!
NYERJ 2 JEGYET! Ígéretes fiatal nő - 2021 májusától a mozikban a különleges film! Videó itt!
Májusban egy igazán különleges filmmel nyithatjuk meg a mozi premierek 2021-es listáját.
Dinasztiák - a Fővárosi Nagycirkusz 2021-es nyári műsora - Jegyek itt!
A Dinasztiák a világhírű magyar artistaművészet előtt tiszteleg. A 2021. június 4. és augusztus 22 között megtekinthető műsorban háromhetente különböző fellépőket és számokat láthat a közönség, összesen pedig több mint 70 kiváló hazai ...
Málnás, szedres és zserbós íz a Magyarország Cukormentes Tortája 2021 döntősei közt!
Öt torta jutott a jubileumi Magyarország Cukormentes Tortája verseny döntőjébe.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK