A Szépség és a Szörnyeteg musical a Sopron MKB Arénában! Jegyek itt!

Kelt: 2012.10.06 kovacsad

A Szépség és a Szörnyeteg musical a Sopron MKB Arénában! Jegyek itt! A Szépség és a Szörnyeteg musical a Sopron MKB Arénában lesz látható 2012. október 13.-án a budapesti Operettszínház színészeivel. Jegyek már kaphatóak a soproni Szépség és a Szörnyeteg előadásokra.

A Disney sikermusicaljét a Szépség és a Szörnyeteg musicalt mutatják be Sopronban az MKB Arénában. A Broadway egyik legsikeresebb előadása a híres Disney film színpadi feldolgozása. A Pesti Broadway-n 2005-ben a Budapesti Operettszínházban került bemutatásra, és azóta is változatlan népszerűségnek örvend. A musicalben olyan nagy nevek játszák a főszerepeket mint Homonnay Zsolt, Szabó P. Szilveszter, Kékkovács Mara, Vágó Bernadett, Németh Attila, Peller Károly, Sánta László, Földes Tamás, Csonka András, Bálint Ádám, Náray Erika, Nádasdi Veronika, Siménfalvy Ágota, Vörös Edit, Csuha Lajos, és Bardóczy Attila. A musical bemutatóján Belle szerepében Szinetár Dórát, míg a Lángőr szerepében férjét Bereczki Zoltánt láthatta a közönség.
 

Sopronba is igazi sztárszereposztással érkezik majd a Szépség és a Szörnyeteg musical. Az előadás két alkalommal lesz látható. Az előadások időpontja: 2012. október 13., szombat 14.30 és 19.00

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁSHOZ KATTINTSON IDE!

Jegyárak: 4500, 5500, 6500, 7500, 9500 Ft

A Szépség és a Szörnyeteg című családi musical a Disney egyik legsikeresebb, legelbűvölőbb meséjéből készült, az első olyan animációs filmből, amelyet Oscar-díjra jelöltek a Legjobb film kategóriájában. A film a Legjobb filmzene – amely azonos a musical zenéjével – és a Legjobb betétdal kategóriában két Oscar -, és különböző kategóriákban öt Grammy-díjat kapott!

A kedves és melegszívű Belle egy kis francia falucskában él édesapjával, akit egy nap foglyul ejt a szomszédos elátkozott kastély szörnyű ura. Hogy kiszabadítsa apját, Belle önkétes rabságot vállal a fenevad otthonában, ám legnagyobb meglepetésére barátokat lel az elvarázsolt kastély életre kelt tárgyaiban. Segítségükkel lassan rájön, hogy a látszat csal: a szívtelennek hitt szörnyetegbe sokkal több érzés szorult, mint saját udvarlójába, az erőszakos és nagyképű Gastonba…

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Mary Poppins musical jegyek itt!
A 2012/2013-as évadban egy Disney musical lesz a Madách Színház első bemutatója.
Bécsi Elisabeth musical jegyek már kaphatóak! Jegyek itt!
Már árulják a jegyeket a jubileumi Elisabeth musical előadásokra. A musical 2012 őszén tér vissza Bécsbe. A musicalt 1992. szeptember 3-án mutatták be, azaz közel 20 éve.
Evita musical a SYMA Rendezvénycsarnokban 2012-ben! Jegyek itt!
Evita musical 2012. november 28-án Budapesten a SYMA Rendezvénycsarnokban Koós Réka, Miller Zoltán és Egyházi Géza főszereplésével! Jegyek az Evita musical 2012-es budapesti előadására hamarosan kaphatóak4 Jegyinfók és szereposztás lentebb!
Szabadtéren a Pál utcai fiúk musical 2020-ban! Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2020 nyarán szabadtéren is látható lesz! Jegyek A Pál utcai fiúk musical előadásokra itt!
INGYENES kertmozi nyílik Budapesten!
Joker, Bridget Jones 1-3, Mamma Mia, Csillag születik és sok más vár ráadásul INGYEN. Vár a Budapest Garden Kertmozi.
Hair musical 2020-as turné - Jegyek és helyszínek!
Az ikonikus Hair musical 2020-ban országos turnéra indul. Jegyek és helyszínek itt!
FÉLÁRON utazhatunk a Budavári Siklón!
A Budavári Siklón minden nap 7:30 - 22:00 óra között közlekedhetünk.
INGYEN vetítésekkel vár a Partmozi a Duna partján!
Budapest egyik legkülönlegesebb szabadtéri moziélménye vár. A Partmozi várja az érdeklődőket 2020 nyarán is.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK