A Szépség és a Szörnyeteg musical a Sopron MKB Arénában! Jegyek itt!

Kelt: 2012.10.06 kovacsad

A Szépség és a Szörnyeteg musical a Sopron MKB Arénában! Jegyek itt! A Szépség és a Szörnyeteg musical a Sopron MKB Arénában lesz látható 2012. október 13.-án a budapesti Operettszínház színészeivel. Jegyek már kaphatóak a soproni Szépség és a Szörnyeteg előadásokra.

A Disney sikermusicaljét a Szépség és a Szörnyeteg musicalt mutatják be Sopronban az MKB Arénában. A Broadway egyik legsikeresebb előadása a híres Disney film színpadi feldolgozása. A Pesti Broadway-n 2005-ben a Budapesti Operettszínházban került bemutatásra, és azóta is változatlan népszerűségnek örvend. A musicalben olyan nagy nevek játszák a főszerepeket mint Homonnay Zsolt, Szabó P. Szilveszter, Kékkovács Mara, Vágó Bernadett, Németh Attila, Peller Károly, Sánta László, Földes Tamás, Csonka András, Bálint Ádám, Náray Erika, Nádasdi Veronika, Siménfalvy Ágota, Vörös Edit, Csuha Lajos, és Bardóczy Attila. A musical bemutatóján Belle szerepében Szinetár Dórát, míg a Lángőr szerepében férjét Bereczki Zoltánt láthatta a közönség.
 

Sopronba is igazi sztárszereposztással érkezik majd a Szépség és a Szörnyeteg musical. Az előadás két alkalommal lesz látható. Az előadások időpontja: 2012. október 13., szombat 14.30 és 19.00

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁSHOZ KATTINTSON IDE!

Jegyárak: 4500, 5500, 6500, 7500, 9500 Ft

A Szépség és a Szörnyeteg című családi musical a Disney egyik legsikeresebb, legelbűvölőbb meséjéből készült, az első olyan animációs filmből, amelyet Oscar-díjra jelöltek a Legjobb film kategóriájában. A film a Legjobb filmzene – amely azonos a musical zenéjével – és a Legjobb betétdal kategóriában két Oscar -, és különböző kategóriákban öt Grammy-díjat kapott!

A kedves és melegszívű Belle egy kis francia falucskában él édesapjával, akit egy nap foglyul ejt a szomszédos elátkozott kastély szörnyű ura. Hogy kiszabadítsa apját, Belle önkétes rabságot vállal a fenevad otthonában, ám legnagyobb meglepetésére barátokat lel az elvarázsolt kastély életre kelt tárgyaiban. Segítségükkel lassan rájön, hogy a látszat csal: a szívtelennek hitt szörnyetegbe sokkal több érzés szorult, mint saját udvarlójába, az erőszakos és nagyképű Gastonba…

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Mary Poppins musical jegyek itt!
A 2012/2013-as évadban egy Disney musical lesz a Madách Színház első bemutatója.
Bécsi Elisabeth musical jegyek már kaphatóak! Jegyek itt!
Már árulják a jegyeket a jubileumi Elisabeth musical előadásokra. A musical 2012 őszén tér vissza Bécsbe. A musicalt 1992. szeptember 3-án mutatták be, azaz közel 20 éve.
Evita musical a SYMA Rendezvénycsarnokban 2012-ben! Jegyek itt!
Evita musical 2012. november 28-án Budapesten a SYMA Rendezvénycsarnokban Koós Réka, Miller Zoltán és Egyházi Géza főszereplésével! Jegyek az Evita musical 2012-es budapesti előadására hamarosan kaphatóak4 Jegyinfók és szereposztás lentebb!
INGYENES lesz egy napra a Jégfolyosó Budapesten! Részletek itt!
INGYENES lesz egy napra a Jégfolyosó Budapesten! Részletek itt!
Jégfolyosó 2019-ben is Budapesten Jégparkban! Jegyárak és részletek itt!
Budapesten nyílik meg az ország első jégfolyosója! Jegyárak és infók itt! A csepeli jégpark idén is várja az érdeklődőket.
INGYENES lesz az ország 7 jégpályája 1 napra! Regisztráció itt!
Budapest, Pécs, Zalaegerszeg, Szeged, Pécs, Nyíregyháza, Jászberény és Békéscsaba is része a programnak. Az MVM Jégkaland ingyenes korcsolyázással vár.
Metallica Symphonic Tribute koncert 2020-ban a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt!
A Metallica Symphonic Tribute 2020.március 12-én kerül sor a Budapest Kongresszusi Központban.
360 fokos panorámával és új attrakcióval vár Budapest legmagasabb korcsolyapályája 2019-ben!
Az előző évek rendkívüli sikerei után november 18-án hétfőn újra megnyit a főváros legkülönlegesebb panorámájával rendelkező jégpályája a belvárosi Hotel President tetején, ahol idén egy páratlan attrakcióval is készültek. Az Intermezzo ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK