A Szomszédok sztárjai 2021-ben is régi szerepükben segítenek!

Kelt: 2021.01.26 Kovács Gergely

A Szomszédok sztárjai 2021-ben is régi szerepükben segítenek! A Magyar Rendőrség munkáját segítik a Szomszédok egykori szereplői a figyelemfelkeltő videóval. Most az unokázós csalások kerültek a listára.

A korábbi viccesen megközelített videókat a cikk alatti kapcsolódó hírekben vissza lehet nézni.

Bár egyre többször számolhatunk be unokázós csalók elfogásáról, sajnos még mindig vannak, akik bedőlnek nekik. Néhány "duma" a sikeres hívásokból:

1. Egy 78 éves idős hölgyet azzal hívtak föl, hogy lánya Budapesten autóbalesetet szenvedett, megsérült, összetűzésbe keveredett a másik autóssal, és azért, hogy ne legyen belőle rendőri eljárás, minél előbb el kell juttatni a lányához 4 millió forintot. Végül a hölgy 300 ezer forintot és félmillió forint értékű aranyékszert adott át személyesen az elkövetőknek.

2. A délelőtti órákban egy 68 éves sértettet azzal hívtak fel, hogy a fia balesetet szenvedett és pénzt kértek tőle a gyermeke nevében. Ennek eleget tett a sértett, és másfél millió forint készpénzt átadott a futárnak.

3. Egy kora délután hívás érkezett egy idős hölgyhöz. A vonal másik végén azt állította valaki, hogy a nő fia balesetet okozott, amelyben meg is sérült. Azt hazudta, hogy amennyiben azonnal kifizeti az okozott kárt - ami 4 millió forint -, a fia ellen nem indítanak eljárást. Az édesanya tájékoztatta a magát helyszínelőnek kiadó telefonálót, hogy csak 1,1 millió forintja van, illetve aranyékszerei. Megállapodásuk alapján házához érkezett a "helyszínelő fia", akinek az asszony átadta a pénzt, illetve kb. 1 millió forint értékű ékszereit.

4. Újabban arra kérik a felhívott időseket, hogy saját biztonságuk érdekében egy adott bankba, egy megadott számlaszámra utalják el a kért pénzt, a lehető legrövidebb időn belül. Sőt előre jelzik: ne lepődjenek meg a hangjukon, mert a hangszáluk megsérült a balesetben.

Pásztor Erzsi, Nemcsák Károly, Trokán Péter és Németh Kristóf színművészek is arra kérnek, senki ne dőljön be a csalóknak!

Videó:

A cikk alatti kapcsolódó hírekben további Szomszédok videók!
 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Ezek lesznek a 2021-es nyár legjobb programjai
A Pál utcai fiúk musical, Tom Jones, új Alföldi Róbert rendezés, Vangelis és John Williams filmzenéi, Daddy Jankee, Bonnie Tyler, Tom Jones, Szergej Polunyin táncelőadása és még számos program vár ránk 2021-ben Budapesten, Szegeden, Fertőrákoson, ...
Dancsó Peti és Janka néni az újragondolt Szomszédok negyedik részében! VIDEÓ ITT!
Dancsó Peti és Janka néni az újragondolt Szomszédok negyedik részében! VIDEÓ ITT!
Nézd meg a Szomszédok egykori szereplőivel készített új Karácsonyi videót! VIDEÓ ITT!
A Szomszédok egykori szereplői most egy Karácsonyi videóban szerepelnek.
Fenyő Miklós koncert 2021-ben a Margitszigeten - Jegyek itt!
Fenyő Miklós koncertje 2021. augusztus 28.-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre. Jegyek a nyári Fenyő koncertre itt!
Kökény Attila Szimfonik koncert 2021-ben a Városmajori Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Kökény Attila Szimfonik címmel koncertezik 2021. július 30-án a Városmajori Szabadtéri Színpadon Budapesten.
Szergej Polunyin a Raszputyin előadással érkezik a Margitszigeti Szabadtérire - Jegyek itt!
Sergei Polunin nevét jól ismeri a hazai közönség is, hiszen botrányokkal teli életéről a magyar portálok is cikkeztek. A zseniális táncos 2021-ben a Margitszigeten lép fel. Szergej Polunyin 2021. augusztusában a Raszputyin című előadást hozza el a ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK