Ezek lesznek a 2021-es nyár legjobb programjai

Kelt: 2021.02.18 kovacsad

Ezek lesznek a 2021-es nyár legjobb programjai A Pál utcai fiúk musical, Tom Jones, új Alföldi Róbert rendezés, Vangelis és John Williams filmzenéi, Daddy Jankee, Bonnie Tyler, Tom Jones, Szergej Polunyin táncelőadása és még számos program vár ránk 2021-ben Budapesten, Szegeden, Fertőrákoson, Debrecenben és országszerte.

Emlékszünk még a nyári élményeinkre? Jó érzés felidézni őket, főleg most, amikor a szórakozásra nem sok lehetőség nyílik, de a színészek és a zenészek készülnek a nyárra, ahogyan a közönség is. Így a karácsony közeledtével úgy gondoltuk adunk egy kis ízelítőt, hogy milyen izgalmas programok várnak ránk a nyáron, amikor remélhetőleg újra nyugodtan mehetünk színházba, koncertre és egyéb rendezvényekre.

A strandok nyitási hétvégéjén lesz látható ABBA dalokból készült Mamma Mia! musical, amit egy amerikai csapat a Harlem Globetrotter kosárlabda showja követ. Budapesten a szabadtéri szezont egy Musical Gálával indítja a Margitszigeti, majd a Puskás Ferenc életét feldolgozó Puskás, a musical előadás lesz látható igazi sztárszerepsoztással. Ezt követően Budapesten kerül bemutatásra az Operettszínház rendezőjének újragondolásában a Mozart! musical és szintén új bemutató lesz a Vígszínházból érkező Kabaré musical a Margitszigeten.  Valamint a nyár közepén ismét színpadra kerülő We Will Rock You musical amit a Queen dalaiból írtak és amivel Budapest mellett várhatóan Baján is találkozhat a közönség!Új bemutató lesz Szegeden Alföldi Róbert rendezésében a West Side Story, amiben jól ismert musical sztárok és színészek lépnek majd színpadra, de Alföldi Róbert nem csak rendez, hanem maga s színpadra lép az Apáca Show musicalben. A rockoperák rajongóit is Szegedre várják a Jézus Krisztus Szupersztárral, amivel a Madách Színház sztárjai lesznek láthatóak. Egerben A Neoton dalokból készült musical a Szép nyári Nap és a Dés-Geszti páros sikermusicaljei A Dzsungel könyve és A Pál utcai fiúk lesz látható majd. (Jegyek itt!). Az augusztusi forgatagban pedig természetesen az István, a király 2021-ben is látható lesz országszerte (Jegyek itt!).

A koncert fronton szintén a Margitszigeten a nyarat Szikora Róbert koncertje hozza majd el a nyarat az R-go dalokkal,  s ha már retró, akkor nem feledkezhetünk meg a magyar rock and roll előtt tisztelgő új koncertshowról sem a Hungaria dalokból készített Csókkirály koncertről sem. t A fesztiválozóra gondolva a fesztivál hangulatot idéző koncertjével Lotfi Begi koncertje bulija indítja a fesztivál időszkot Budapesten a legjobb zenékkel. A Sziget közönségét az Arénába várják Daddy Jankee koncertjével (Jegyek itt!) a nyár elején, míg a retró zenét kedvelőket a retro ikon Bonnie Tyler koncertje (Jegyek itt!) várja majd. A magyar zenei fronton a nóták kedvelőivel Bangó Margit Aréna koncertjével (Jegyek itt!) zárja a tavaszt míg a slágereket kedvelőket júniusban Rúzsa Magdi várja, aki a nyáron több koncertet is ad orszászerte. (Jegyek és helyszínek itt!)

A Fertőrákosi Barlangszínházban Charlie koncertezik, akit Presser Gábor, Kovács Kati, a Honeybeast, Rob Knopper, David Friedman és Billy Kilson követ majd. Jegyek és időpontok itt! A Tokaji Fesztiválkatlanban a múlt évi pótlásként a Jazz+Az és Ákos koncertezik majd, de számos más program is várja a közönséget. Jegyek és időpontok itt! 

Veszprémben szintén pótolják 2021-ben a Jazz+Az koncertjét (Jegyek itt!) és a VeszprémFest egyik legsiekresebb fellépője is visszatér, hiszen a Sexbomb és számos más slágeráltal ikonná vált Tom Jones koncertezik 2021-ben a Veszprém Arénában (Jegyek itt!), de a fesztiválozók által is ismert Jamie Cullum is a VeszprémFestre érkezil. Jegyek itt!

Debrecenben a hazánkban is jól ismert Vangelis filmzenei koncertjtel (Jegyek itt!) indul a nyári szezon, de a filmzene rajongókat a Star Wars, Harry Potter és Jurassic Park zenéit is jegyző John Williams filmzenéi várják majd Fertőrákoson. (Jegyek itt!) Budpesten pedig egy Star Wars koncert is lesz a nyár elején! (Jegyek itt!) A filmzene és Mozart zenéje találkozik a Mozart filmzene koncerten (Jegyek itt!) míg az opera rajongók Budapesten nyáron  a Verdi opera gála (Jegyek itt!) és az opera rendezés Tarantinojának előadását a Carment (Jegyek itt!) láthatják majd, de Hervé Koubi táncelőadása (Jegyek itt!) és Szergej Polunyin budapesti előadása (Jegyek itt!) is ígéretes lesz. í

A szegedi opera és a balett rajongókat a Traviata és a Hófehérke és a hét törpe balett várja Szegeden (Jegyek itt!), Fertőrákoson a Bánk bánnal indul a szezon (amit augusztus 20-án a Margitszigeten is láthatunk (Jegyek itt!), majd egy új bemutató a Farinelli érkezik, de lesz modern cirkusz is a Recirquel tolmácsolásában. (Jegyek itt!)

 

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Presser koncert 2021-ben - Országos turné - Jegyek itt!
Presser Gábor koncertturnéra indul 2021-ben. Jegyek és helyszínek itt!
Demjén Ferenc koncert turné 2021 - Jegyek és helyszínek!
Demjén Ferenc koncert turnéja 2021-ben Indulj, új csodákat látni… a címmel Tatabánya, Szolnok, Székesfehérvár Sportcsarnokaiban biztosan látható lesz! Jegyek itt!
Mamma Mia 2021-ben újra a Madáchban! Jegyek 2000 forinttól  itt!
2021 áprilisában több mint 10 alkalommal lesz látható a Mamma Mia! a Madách Színházban. Az előadásokra akár már 2000 forinttól kaphatóak a jegyek!
Vangelis filmzenei koncert Debrecenben - Jegyek itt!
A Vangelis szimfonikus filmzenei koncerten Debrecenben 2021. június 14-én a Kölcsey Központban a legismertebb filmzenéit hallhatjuk majd nagyzenekari kísérettel. Jegyek itt!
Tom Jones koncert 2021-ben a Veszprém Festen a Veszprém Arénában - Jegyek itt!
Tom Jones koncertje 2021. július 18-án kerül megrendezésre Veszprémben az Veszprém Arénában. Jegyek itt!
Bonnie Tyler koncert 2021-ben Budapesten a Barba Negraban - Jegyek itt!
Bonnie Tyler koncertje 2021. június 18-án Budapesten a Barba Negraba kerül megrendzére. Jegyek itt!
John Williams Star Wars 2021-ben a Zeneakadémián - Jegyek itt!
Hollerung Gábor által a John Williams: Star Wars koncert 2021. május 2-án délelőtt kerül megrendezésre Budapesten a Zeneakadémián! Jegyek itt!
Sergei Polunin Budapesten a Margitszigeten - Jegyek a Raszputyin táncelőadásra itt!
Sergei Polunin nevét jól ismeri a hazai közönség is, hiszen botrányokkal teli életéről a magyar portálok is cikkeztek. A zseniális táncos 2021-ben a Margitszigeten lép fel. Szergej Polunyin 2021. augusztusábn a Raszputyin című előadást hozza el a ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK