Ezek lesznek a 2021-es nyár legjobb programjai

Kelt: 2021.01.16 kovacsad

Ezek lesznek a 2021-es nyár legjobb programjai Queen musical, új Alföldi Róbert rendezés, Vangelis és John Williams filmzenéi, Daddy Jankee, Bonnie Tyler, Tom Jones és még számos program vár ránk 2021-ben Budapesten, Szegeden, Fertőrákoson, Debrecenben és országszerte.

Emlékszünk még a nyári élményeinkre? Jó érzés felidézni őket, főleg most, amikor a szórakozásra nem sok lehetőség nyílik, de a színészek és a zenészek készülnek a nyárra, ahogyan a közönség is. Így a karácsony közeledtével úgy gondoltuk adunk egy kis ízelítőt, hogy milyen izgalmas programok várnak ránk a nyáron, amikor remélhetőleg újra nyugodtan mehetünk színházba, koncertre és egyéb rendezvényekre.

A strandok nyitási hétvégéjén lesz látható ABBA dalokból készült Mamma Mia! musical, amit egy amerikai csapat a Harlem Globetrotter kosárlabda showja követ Budapesten.

valamint a nyár közepén ismét színpadra kerülő We Will Rock You musical amit a Queen dalaiból írtak és amivel Budapest mellett várhatóan Baján is találkozhat a közönség! 

Új bemutató lesz Szegeden Alföldi Róbert rendezésében a West Side Story, amiben jól ismert musical sztárok és színészek lépnek majd színpadra, de Alföldi Róbert nem csak rendez, hanem maga s színpadra lép az Apáca Show musicalben. A rockoperák rajongóit is Szegedre várják a Jézus Krisztus Szupersztárral, amivel a Madách Színház sztárjai lesznek láthatóak.

Debrecenben a hazánkban is jól ismert Vangelis filmzenei koncertjtel (Jegyek itt!) indul a nyári szezon, de a filmzene rajongókat a Star Wars, Harry Potter és Jurassic Park zenéit is jegyző John Williams filmzenéi várják majd Fertőrákoson. (Jegyek itt!) Budpesten pedig egy Star Wars koncert is lesz a nyár elején! (Jegyek itt!)

Budapesten a Sziget közönségét az Arénába várják Daddy Jankee koncertjével (Jegyek itt!) a nyár elején, míg a retró zenét kedvelőket a retro ikon Bonnie Tyler koncertje (Jegyek itt!) várja majd. A magyar zenei fronton a nóták kedvelőivel Bangó Margit Aréna koncertjével (Jegyek itt!) zárja a tavaszt míg a slágereket kedvelőket júniusban Rúzsa Magdi várja, aki a nyáron több koncertet is ad orszászerte. (Jegyek és helyszínek itt!)

A Fertőrákosi Barlangszínházban Charlie koncertezik, akit Presser Gábor, Kovács Kati, a Honeybeast, Rob Knopper, David Friedman és Billy Kilson követ majd. Jegyek és időpontok itt! A Tokaji Fesztiválkatlanban a múlt évi pótlásként a Jazz+Az és Ákos koncertezik majd, de számos más program is várja a közönséget. Jegyek és időpontok itt! 

Veszprémben szintén pótolják 2021-ben a Jazz+Az koncertjét (Jegyek itt!) és a VeszprémFest egyik legsiekresebb fellépője is visszatér, hiszen a Sexbomb és számos más slágeráltal ikonná vált Tom Jones koncertezik 2021-ben a Veszprém Arénában (Jegyek itt!), de a fesztiválozók által is ismert Jamie Cullum is a VeszprémFestre érkezil. Jegyek itt!

Az augusztusi forgatagban pedig természetesen az István, a király 2021-ben is látható lesz (Jegyek itt!). A budapesti Margitszigeti Szabadtéri Színpad repertoárján is lesz musical, Veszprémből érkezik Budapestre az Operettszínház sztárrendezője, Somogyi Szilárd rendezésében a korábban Budapesten már nagy sikert aratott Mozart! musical újragondolása. (Jegyek itt!) Szintén az Oeprettszínházból érkezhet A Hegedűs a háztetőn és új bemutató lesz az Addams Family musical!

Az opera és a balett rajongókat a Traviata és a Hófehérke és a hét törpe balett várja Szegeden (Jegyek itt!), Budapesten Az operarendezés „Tarantinója” Calixto Bieito rendezésében érkezik a Carmen (Jegyek itt!) Fertőrákoson a Bánk bánnal indul a szezon (amit augusztus 20-án a Margitszigeten is láthatunk), majd egy új bemutató a Farinelli érkezik, de lesz modern cirkusz is a Recirquel tolmácsolásában. (Jegyek itt!)

A Margitszigeten az R-go indítja a szezont és Caramel, Fenyő Miklós, Geszti Péter koncertjei zárják a nyarat.

 

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Presser koncert 2021-ben - Országos turné - Jegyek itt!
Presser Gábor koncertturnéra indul 2021-ben. Jegyek és helyszínek itt!
Demjén Ferenc koncert turné 2021 - Jegyek és helyszínek!
Demjén Ferenc koncert turnéja 2021-ben Indulj, új csodákat látni… a címmel Tatabánya, Szolnok, Székesfehérvár Sportcsarnokaiban biztosan látható lesz! Jegyek itt!
Cirkusz 50 - Dinasztiák a Fővárosi Nagycirkusz 2021-es műsora - Jegyvásárlás itt!
A Cirkusz 50 Dinasztiák című show a Fővárosi Nagycirkusz 2021-es műsorán 2021 februárjától lesz látható főszerepekben a legnagyobb cirkuszi dinasztiákkal Richteréktől Ádámékig! Jegyek itt!
Nine musical az Operettszínházban - Jegyek és szereplők itt!
Dolhai Attila, Keresztes Ildikó, Bánsági Ildikó, Homonnay Zsolt, Vágó Bernadett, Füredi Nikolett, Polyák Lilla, Janza Kata és még számos júl ismert művész főszereplésével debütál a Nine musical az Operettszínházban. Jegyek és szereplők itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK